Hirdetés
- Apple MacBook
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Erősítő, hangfalak
- Otthoni időjárás-állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Úgy érzem, hogy ideje lesz már ennek.
-
Heroes fan
őstag
Készülődik valami a háza táján.
-
Mr.kígyófej
csendes tag
ehez a játékhoz hány mb-s ram kell?
-
Gordiann
őstag
hELP!
Eredeti játék, multi:
beirom a serial-t, aztán kiírja, hogy a kliens és a szerver verziók nem azonosak....
miért lehet ez? -
attyspocak
aktív tag
Látom régen írtak ide, de hátha! Nekem ugyancsak ez a gondom. F-re nem veszi fel a fegyvereket.

-
emery2
tag
Kicsit megkésve most kezdtem el tolni a játékot. Ezidáig tetszik. Majd beszámolok.....
-
fister
tag
[link]
rövid ismertető a játékról, ja, én csináltam
-
Pöcsik
csendes tag
Neketek ha meghaltok,menyi idö alat tölti be ujra a játékot?Mert nekem kurva lassan és ez igy nem az igazi,nem lehetne ezzel valamit csinálni?vagy nektek is ilyen lassu?
-
_XXXXX_
tag
Elég rég játszottam vele de annak idején végig toltam. Valami olyasmi rémlik hogy minden küldetés több részből állt és a részeket mindig mentette automatikusan ezek visszatölthetőek voltak. Plusz ha meghalt az ember az adott szakaszon 3x akkor minden emberét visszakapta és full élete és lőszere lett. Ez volt az első rész a játékból az azóta megjelent kiegészítőkkel vagy további részekkel nem játszottam.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Csak most került a kezembe a játék, és nagyon tetszik. Egy nagy gondom van vele, nekem kicsit nehéz. Toltam már hasonló játékot, de ez valahogy más. Az, hogy nincs benne mentési lehetőség néha eléggé elveszi a kedvem attól, hogy egy missziónak sokadjára nekifussak. Az a kérdésem, hogy nem lehet-e vmi trükkel előcsalni a quicksave opciót a játékban?A Far Cryhoz annak idején adtak ki quicksave modot, de ehhez sajna nem találok.
Kérem aki esetleg tud, segítsen. -
djyuri
őstag
Nos...fejlemény annyi,hogy haver megvette a game-t....
Se neki se nekem és se a Zoli haveromnak nem megy....fekete képernyő....
nekem meg critikal error...
9800XT-n fekete,6600Gt-fekete és hang sincsen,9600XT (én) critical error...
Feltettük mindenhol egy próbára az 1.03-as pach-ot is,de semmi...sőt ez még poént is ad...most már nálam kéri az eredeti lemezt,holott ez most eredeti volt teljesen....
Lehet,most warez leszek,de inkább valaki adjon egy normális linket,ahonnan akár pénzért,de leszedhetem a game-t....de garantáltan jó legyen....THX
-
Csiborbogár
őstag
Most kezdtem hozzá a játékhoz, nekem nagyon tetszik...
Mindenféle szűrő bekapcsolásával gyönyörű képet ad. Kérdésem, hogy észrevételem szerint a nehézségi fokokat csak a pályák változásán észlelni. Értem ezalatt, hogy nehezebb fokozaton nem ugyanaz a pálya mint könnyebben.
Igaz ez?
-
Balinov
titán
zekszerint valami mozgolódás vagyon Bővebben: link
''Earned in Blood '' néven és pofátlan 615MB-os a demója
-
ToBeY
nagyúr
Ennek a gamnek lesz valamikor kiegészítője?

-
djyuri
őstag
Akkor ezek szerint az én DVD-és verzióm nem teljes verzió volt?
Nah mindegy.....általában két hetet adok egy játékna,hogy reagáljon az ''anyázásomra'' és utána minden mértékben törlöm....
Ez is így járt...én meg úgy....
Ráállítottam havert,hogy hozza meg nekem jó verzióban.....
THX
-
Balinov
titán
énis gondoltam,hogy ezeken biztos túl vagy.khm...még 1valami eszembejutott,ezzel konkrétan én szoptam.
1cd-s verzió,rendes,gyári BIA install. szépen felrakja magát, kis Balinho örömében katting a parancsikonra,dolgozik,majd 1fajta hibaüzivel kiakad. énis...dx,catalyst,sőt, win reinstall. gém reinstall,semmi...erre nézegetem a program files-ba a fájlokat,látok egy nfo-t meg egy setup.bat-ot...nem esett le csak ekkor,hogy ez egy rip változat. -
Balinov
titán
még anno,mikor ez megjelent,rebesgették,hogy lesz hozzá valami extension pack,erről tudtok vmit? szívesen elővenném a gémet,ha lenne hozzá tényleg kieg.
-
naraku
aktív tag

-
Oberst
csendes tag
Hello hetyo
Sajnos ez a kártya lufi a játékhoz
-
djyuri
őstag
Szasztok!!!
Nekem miért fekete hátteres a játék?
A menü ok.....De alapból betesz egy sötés helyre,amiből semerre és még a gránát is vissapattan rám....
Jah és a QUIT hiányzik,szal ALT+CTRL+DEL-el tok csak kilépni....
Valaki tud valamit?
THX
-
hetyo
tag
Hali.
Valamiért nincs kép a játék indítása után. hang van.
A telepítés hibátlanul végigfut
Talán kevés a videókarim? Gef4 MX440 8x 128MB ?
78.01-es legújabb driverrel.
Konfig: 2.4Ghz P4, 512DDR, stb.
Van vmi ötlet? -
deedee
őstag
ez a gém egy nagy fostalicska....Kilóg a német feje a sima faláda mögül,géppuskával lövöm mint állat,összesen talán 4 méterre van tőlem de meg se kottyanik naki,mert ''fedezékben'' van az alsóteste...Nevetséges....Grafika szintén sz@r...Bánom,hogy megvan a gém....Szerencsére virágbolti verzió,így simán kivágom a szemétre.....A cod-nak nyomába sem ér..
-
Zol33
tag
válasz
JagdPanther
üzenetére
Jobb egérgombot nyomva tartod, ekkor megjelenik egy kék kör. Odamutatsz az egérrel, ahova az embereidet küldeni akarod, majd elengeded a gombot.
-
rup1u5
nagyúr
Ezt kifelejtettem
Bővebben: link -
rup1u5
nagyúr
Én úgy vagyok vele, hogy ha FPS, akkor második VH.-s az aminél igazán bele tudok feledkezni. És a BIA számomra eddig a non+ultra.
Végigtoltam már szinte minden FPS-t a témában de egyik sem közelíti meg ezt élethűségben és ami a legfontosabb!!! történelmi hűségben
Moha, Cod elbújhat e mögött.
Bátyámmal néhány hete végigautókáztuk normandiát és érintettünk néhányat a játékban szereplő helyszinek közül is.
Azt kell mondjam nagyon jó, alapos és körültekintő munkát végeztek a fejlesztők!
Régóta vártam egy olyan 2.VH.-s FPS-re ami a történelmi hűségre van kihegyezve, remélem lesz még részem néhány epizódban.
Egy kis összehasonlítás a játék és a valóság között:![[kép] [kép]](http://rupius.freeblog.hu/Files/photos/2005_aug/dead%20m.%20c/dmc%20in%20game.jpg)
![[kép] [kép]](http://rupius.freeblog.hu/Files/photos/2005_aug/dead%20m.%20c/dcm%20in%20life.jpg)
Dead man's corner museum.
Tudni kell, hogy azok az ejtőernyősök akik ezért a kereszteződésért harcoltak 1 vagy 2 embert vesztettek, míg 120-130 németet öltek meg. Nem egyszerűen volt jó a kiképzésük. Itt esett el az első amerikai katona.
Na vége a történelemórának
Nyomjátok a játékot!! -
Troy.
addikt
Jelentem ,hogy végigjátszottam a gammát
nekem pl. tetszettt 
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/allied-med-kill.gif)
-
P.Dude
őstag
Mikell ehez jobban?elég lassú 1-2 helyen.
-
JagdPanther
aktív tag
hogyan kell megmondani az embereimnek h merre menjenek? irja a játék csak nem tom melyik gomb ez : ''
-
cor
őstag
nemrég kezdtem, s sajna szerintem gáz a game

szeretem a 2.vhs fpseket, de az általam ismertek közül sajnos az utso helyre pozicionál -
Troy.
addikt
hi. Bővebben: link ha teljesen végigérek a csikon , akkor kijátszom?

-
zoleeE 13
tag
Lenne egy-két kérdésem
1.Hogyan kell cheatelni pl:pálya vége,végigjátszás (még soha nem probáltam ki csak érdekel mondjuk mindt mer végig toltam)
2.Hogyan tudok Interneten gamelni -
Kazimír
őstag
Az extrák menüpont alatt, az utolsó nap utáni extrák között van egy ilyen:
''Unlock the ''infinite ammunition'' cheat, activate from the in game menu'' vagy valami hasonló. Mi is ez? -
Kazimír
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Ha tartós játékélményre vágysz, ott a nehezebb fokozat. A vége felé egy-egy ütközetben a csapatom 80-90%-át lemészárolják (vagyis lemészároltatom én), de hát ez van. Ha túl akarom élni, akkor nem játszhatok egyszemélyes Rambo stílusban..
-
redfox2
csendes tag
Nem tudja valaki a térképek neveit?
-
Huh... akkor tényleg nem tudom... Biztos, hogy a progi a hibás?
-
redfox2
csendes tag
Amikor egy ember az elején ordibál nekem hogy HEY BAKER, YOU OK BAKER, utána még lövöldözök egy párat, és utána újraindul a gépem-pontosabban kikapcsol a HDD-m, utána pedig újra beindul
-
Nekem is ez a verzió van meg, mégsem tudok neked segíteni ebben... Mikor az elején? Mennyire? Abszolút semmi sem töltődik be?
-
redfox2
csendes tag
A game DVD- van. Milyen unpack.bat?-mit kell azzal csinálni
-
redfox2
csendes tag
Nagy gondom van a játékkal. Az elején játék közbe restartol a gépem. HOODLUM verzióm van. Aki tud, kérem segítsen!!!!!!!!!!
-
Ja és az biztos, hogy ezt a gamét valami új, DX9-es vidkarival érdemes minimum nyomni... Ezek a HDRI fények nagyon sokat dobnak a látványon
-
Kira a game... Most kaptam meg tegnap, de ma kezdtem el normálisan nyomni... Normal fokozat, célkereszt nélkül... Févre... Hatalmas így nyomni (persze több újratöltéssel jár
) Mindenesetre sztem a game nagyon szép, én 1024x768-ban nyomom, minden high, AA és Aniso nincs... És tökéletesen játszható... Mellesleg a célzási rendszerhez érdemileg nem tudok hozzászólni, mert mint mondtam, no célkereszt, és ha rohamozok, akkor zoom se 
Most ott tartok, hogy templom, ott kell egy Stuartommal és pár emberemmel visszaverni egy német ellentámadást... Még nem tudom, hogy fog menni, de még csak egysszer próbáltam...
Mellesleg a tankos témára visszatérve egy picit, ha a game-ben valóban Tigrisek szaladgálnának, hidd el, nem örülnél neki annyira... Bár amikor az első tankot szétkaptam, akkor nem lehetett zárni a fedélt belülről? mert tudtommal lehetett... No mindegy... Olyan szinten hangulatos a játék, hogy kajálok, és nyomom is tovább... Csak félek, hogy nem fog túl sokáig tartani ilyen ütem mellett... Ez gond
-
Balinov
titán
válasz
raven10011
üzenetére
érdekes...mondjuk én is vagy 3x telepítettem cd-ről először, majd image-ba mentve mountolva daemontools-szal. már aszittem,hogy winfos szarta össze magát (mondjuk már eléggé össze volt szegényem kavarodva) . win-reinstall után mindenből friss driverrel cd-ről installálva,majd unpackolva tökéletesen működött.
-
raven10011
senior tag
-
Balinov
titán
válasz
raven10011
üzenetére
Üdv
csek disz áut:
Bővebben: link -
zoleeE 13
tag
válasz
raven10011
üzenetére
szerintem fajl proglema lehet probáld meg patch nélkül fölrakni ha ezt a hibaüzenetetküld akkornem tom mi lehet szerintem fajl probléma
[Szerkesztve] -
raven10011
senior tag
Egy kis help kéne nekem
Feltettem a játékot és egy ilyen hibaüzit küld:
''General protection fault!
History: ULevel::SpawnActor <- (PlayerController) <- UGameEngine:
reInit <- InitEngine''
Próbáltam feltenni az 1.03-as patch-t de az meg 98%-nál megáll a setupbia.ini fájlnál.
MI a teendő? -
nofreenick
aktív tag
csak annyit a gaméről, h le vok nyűgözve

sztem félelmetesen jó, nagyon el van találva, a taktikai része is zseniális! nagyon egyben van!
rengeteg újdonság, a ''taktikai'' nézet nagyon eltalált, bár kicsit nehézkes... a lényeg: éjjel nappal tolom ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Balinov
titán
-
Kazimír
őstag
Sőt néha vissza is dobják a gránátot! Egy hosszú másodpercig néztem, hogy hogy került mellém a saját gránátom, aztán reload checkpoint

Pár napja volt a játékhoz először szerencsém és igencsak tetszik. MoHAA és CoD után nagyon hangulatos (szerintem külön dob az egészen, hogy az egyes részek között átvezető video helyett hősünk osztja meg velünk a gondolatait). A fegyverek élethűsége az előbb említett játékokban tapasztaltak fölött áll. Az meg nem zavar, hogy a németek csak két lövéstől hajlandóak meghalni.
Az utolsó résszel nekem nem volt gondom, easy-n másodikra eljutottam a Shermanokhoz. Egy tipp: Fel kell venni egy halott német katona mellől az elejtett Stgw 44-esét és máris könnyebben megy majd. Ja, és futni mint a mérgezett egér!
-
lestaylor
csendes tag
Hát ez nem egy könnyű rész, viszont épp ezért nagyon ott van, azt ajánlom, csináld meg csalás nélkül, nagyon megéri. A tankokat kerüld ki, vagy kerüld meg, elég sánc van, úgyhogy kivitelezhető. Használd sokat a ''fenti nézetet'', így meg tudod állapítani, hogy a tankok épp melyik irányba tartanak. És ha lehet, ne menj a nácik pofájába, mert úgy gyorsan kampec.

-
Balinov
titán
Hali,
bia.ini-be keress ilyet:
''[Engine.GameInfo]''
ez alatt egy ilyen bejegyzést kell létrehozni:
bCheatsEnabled=True
ezután ''[Engine.Console]'' -t keresd,majd itt a ConsoleKey=0-t
állítsd ConsoleKey=192-re
pontos leírás és kódok itt:
Bővebben: link
üdv
Bali -
-
Balinov
titán
Tuti biztos, társaim szemből tüzeltek az ellenre,aki a fedezékéből szépen lekucorodva (meg se moccant,csak lőtt) lőtt vissza,én meg az épületet megkerülve, a ház sarkánál lévő fedezékből kb 3mről fejbelőttem. Puska nem remegett,csak igenminimálisat,mivel hason fekve lőttem.
-
Toness
őstag
Biztos voltál benne akkor hogy fejbelőtted? Mert elég nehéz célozni a puskával és ha pont a fejére is célzol akkor is félrehord kicsit, én az utolsó résznél mentem úgy hogy futottam és csak úgy volt esélyem ha fejest lövök, és amikor fejbelőttem dobott egyből egy hátast a fickó, szóval ez nem CS hogy ahova célzol oda is lősz

-
Balinov
titán
-
depmod
aktív tag
Sikerült elindítanom! Az elején örültem, aztán egyre kevésbbé. A taktika része rendben lenne, de a grafika és a sebzés pocsék. Szerintem 2005-ben ennél jobb grafika dukálna egy ilyen játéknak, főképp akkor, ha a riválisokat nézzük.
-
Balinov
titán
Gaskin,
pedig el kell jutnod a hídnál lévő két szövetséges tankhoz,ez tuti.
Geci 1 rész ez,az biztos,sajna én is a csíthez kellett,hogy nyúljak, tipp a cheathez: konzol előhívásához gondolom a bia.ini-t editáltad,ahogy azt kell,viszont mire rájöttem,hogy a szokott 0,1 stb gomb helyett az ''ö'' gomb hívja elő a konzolt.. -
Gaskin
aktív tag
Gondoltam nagy naívan, hogy lazán végignyomom a game-t easy fokozaton. Az utolsó előtti chapternél járok. Az első mentésig, még úgy ahogy eljutok, aztán akármit csinálok, mindenképpen kapok egy gránátot az agyamba a lövészárokban. Fél percig alig látok hallok, aztán meg a kb 15%-os életerőmmel kellene felvennem a kapcsolatot a tankjainkal. Egyedül, leszívott életerővel lehetetlenségnek tűnik. Mindenütt németek, meg tankok. Most mi van itt? Ez az easy fokozat?? Ez kész őrület!! Vagy valami nagy fortélyra nem jöttem volna rá?? Megpróbáltam a gyári beépített cheat-et aktivizálni, de az sem sikerült. HELP!!
-
AMD Power
titán
Hát nem tudom , ez a játék nem volt egy nagy szám! Egy Call of Duty közelébe se érhet! Nekem ez a játék fullra nem jött be, szerintem elég gáz volt..

-
depmod
aktív tag
ati 9600xt. catalystot pontosan nem tudom, de 5.x-es. Arra is gondoltam, hogy a driverrel lehet valami bibi, de a fene sem tudja.
-
depmod
aktív tag
leinstalláltam a fenébe, ezért pontosan nem tudom megmondani, hogy mit írt ki, de a játék el sem indult.
-
depmod
aktív tag
barton 3000+, nf7-s,1024 ram
-
depmod
aktív tag
3.1 gb és dvd-én van meg. Még a DEMO-ra is hibát ír ki!!! Mi a fene lehet?
-
Balinov
titán
-
depmod
aktív tag
nem az eredeti verzió van meg, hanem egy warezes.Annál valami critical error-t ír ki. Ugyanakkor letöltöttem az Origóról egy demo verziót, annál írja ki ezt a directx-es hülyeséget.
-
cloud2
tag
van egy kis gondom: a játék beindulása után (miután lement az intro), a hang recsegővé válik. Ugyanezt tapasztaltam a SW republic commando-ban is, de ott a 3d hang bekapcsolásával a hiba megszűnt. A BIA-nál sajnos csak hangerőt lehet állítani.
Tapasztalt már valaki hasonló problémát? Tudjátok a megoldást? -
depmod
aktív tag
Segítség!!!!
Kipróbálnám a játélot, de egyszerűen nem akar elindulni. Valami dirctx9- et keres, pedig az övét telepítettem fel. Lehet hogy a driver a hibás 5.2 van fennt. Írjatok valami okosat,hogy mi a fenét csináljak. -
Balinov
titán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
valahogy nekem ez a partraszállós missün nem ugrik be! megvan,hiszen ejtőernyősként dobnak le az elején.
-
-
mynames
senior tag
MISSIONPACKOT AKAR A NÉP
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Balinov
titán
a magyaritasok.hu-n van hozzá magyarítás (de szép szó,Istenem)
márha valakinek kell... -
-SeveN-
aktív tag
Erdekelne, van-e a jatekban cooperativ MP?
-
lestaylor
csendes tag
Most kezdtem el tolni, és meg kell mondjam, nagyon tetszik.
Egyébként maximálisan egyet értek vele, hogy nincs mentés, sokat rontana a játékélményen.
-
mynames
senior tag
Szóval Tigris I-esek voltak és kifelejtettem, hogy még nagyon jellemző volt a Panzer IV, abból is F és a fölötti sorozatok.
-
mynames
senior tag
Ja az tényleg az volt, de azért nagyon bejött!
Viszont egy ''hibát'' érzek a game-n:
A partraszállás idején a németek már nem gyártották a játékban is szereplő, szerintem...(most elbizonytalanodtam). A játékban kétféle páncélos van?
Nekem úgy rémlik hogy láttam egy:
Stug I B rohamlöveget és egy
Panzer III-ast, talán B sorozatút is.
Szóval a D-day idején Normandiában túlnyomórészt szerintem már Tigris I-esek voltak.
MISSIONPACKOT A KIÉHEZETT NÉPNEK!!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most újrakezdtem normal módban, nem is nehéz...
Na még eszembe jutott valami: a játékban a német harckocsiparancsnok ugye fekete színű ruhában van? (mert azt már '43 elején megszüntették, vagy még előbb)
[Szerkesztve] -
mynames
senior tag
Végigvittem
!!!
BIA Überalles
MIKOR LESZ MÁR BIA 2?????????????
-
Gaskin
aktív tag
Biztos én vagyok a béna, de nem tudom bekapcsolni az antialiasing-ot ennek a game-nek. ti4200-es van az 56.72-es forceware driver-el. Bekapcsoltam a drivernek az élelmosást, de semmi. Mit tegyek? Rivatuner is fent van, de ugyanaz az eredmény.
-
P!Hfan
csendes tag
Figy az nem az a pálya ahol lövészárokba lövöldöztök és elájulsz és ell kell menned tankokért ugye?
mert ha igen ne törödj a tankokkal csak az embereket nyírd ki lavírozz úgy hogy ne vegyenek észre a tankok és egy idő után egy híd elé érsz ahol két haverod tankkal legördül és visszakell mennetek segíteni a lövészárokhoz de előtte eliminálni kell a tankokat main ide vezetett az út -
Dr.Burn
őstag
Sajnos elakadtam. Még pedig ott amikor elvesziti az eszméletét a csávó és felkell mint a játék legelején. Ott valami olyasmi a külddetést hogy a tankokal kell valamit csinálni. De sajna 2tank is jön és nem tudom mivel kilöni. Mit kell csinálni ennél a pályánál?
-
P!Hfan
csendes tag
Bakker milyen jó lenne 2006-ban egy Bia 2????

-
szesa
senior tag
Ombrek!
Ebben a gameban nem lehet bekapcsolni az ANTIALIAS filtert? -
tiboo
csendes tag
Sziasztok. Most kezdtem el tolni a gamet, és az a gondom hogy amikor be lépek a játékba a monitor 85 Hz-ről 60 Hz-ra vált át. Próbáltam a játékon belül és kívül is átálítani, de nem találtam ilyen beállítást. Please Help!!!!!!!!!
-
zoleeE 13
tag
válasz
doglotthal
üzenetére
ez érdekelt kösz
-
zoleeE 13
tag
válasz
doglotthal
üzenetére
de várjál mi a neve annak a videonak amit mondtál hogy benyomulnak a városba??
és hogy az lehet a folyttatás
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
plz felugrasz msn-re?
-
zoleeE 13
tag
válasz
doglotthal
üzenetére
ebben egyet értek mert láttam a videot imádkozzunk és reménykedjünk hogy lesz folytatás
nagyon király lenne személy szerint -
zoleeE 13
tag
na kérem végignyomtam egy összegzést mondok:
-nagyon jó volt grafika is cool játékélmény az van rengeteg
-sajnos nagyon rövid peidg még lehetne egy húsz pálya ezen kivül
-sokkal nehezebb mindt a MOH
A
-és végig a legjobb pálya volt a templomos amikor mesterlövészkedni kellett azt nagyon élveztem ÜBERÁLLAT GAME
és egy kérdés vki nem tud folytatásról???

-
Balinov
titán
válasz
doglotthal
üzenetére
hja,valsezg énis csak akkor fogok rájönni,mikor elballagok majd 2 év múlva a boltba és EVM-ben megveszem..
-
Balinov
titán
válasz
doglotthal
üzenetére
már énse használom,kidobtam a kukába azt a cd-t,viszont a tudásszomjam kedvéért érdekelne hogy miért nem ment!
rendes autorunos volt, nem ezerkétszázhatvankettő ace + 1 installer...
[Szerkesztve] -
fire fox
csendes tag
A játék király csupán én már kivittem. Szerintem a mesterséges inteligencia pazar

-
mynames
senior tag
Sziasztok!
Überalles BIA!!!
Nem is tudom láttam-e valaha is ilyen kib@szott jó gamet!!!

Most járok ott ahol fent vagyok a toronyban egy snipával...valami állat a grafika is!!!
Ja és jól megy a konfigomon is 800*600-ban!
Remélem még jó sok pálya van hátra! Eddig minden feladat egyértelmű volt, király az assault szakasz meg a másik akik nyomják a coovering fire-t

(a PA játszhatatlanul szar volt ezen konfigon, meg is untam a tengeralattjáróhoz evezésnél) -
zoleeE 13
tag
kösz már megvaagyok azóta már 3pályát tovább jutottam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bagyulajuve
addikt
Sztem ez egy nagyon jó game, jobb mint a MOH, de kicsit rosszabb, mint a COD. A swat4 és a riddick mellet ezt nyomatom mostanában. Most kell bevenni vmi francia várost, aminek a neve f betűvel kezdődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- DOOM - The Dark Ages
- Apple MacBook
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Warships
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motoros topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az jó de utána remélem bia2 is lesz ami már teljes lesz és hosszu de legalább kiegészítő is lesz ehez