- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- CES 2025: még idén befut az Intel Panther Lake
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Steam Deck
Aktív témák
-
ÖregSam
csendes tag
válasz qqqqqqqqq #3996 üzenetére
Brrrrrrrr!
Ez az egész nagyon úgy hangzik mintha egy Bnetes beszélne. Nekem is van befektetésem sőt Bnetes is, de a kutya nem szólt hozzám amióta megkötöttem és nem is tudok "ilyen bennfentes infókat" amiket te itt leírsz.
Minden esetre egy beperelt volt Bnetes elmesélt jón éhány dolgot amit "nem egészen úgy tanítanak" a Bnetben ahogy ezt te előadod.A megjegyzésed: "Évente átnézzük az összes biztosításomat más befektetéseimet és ha van, akkor tanácsolnak jobbat." életveszélyes, számold gyorsan ki mibe kerül ez neked, modjuk egy UL megszüntetése mert van "jobb".
Egyébként hónapról hónapra van jobb, akkor most mit fogsz tenni?
Ezt pedig nem is értem: "Dobd föl az ügynöködet a Brokernetnél, mert ott neki nem ezt tanították." Te honnan tudod mit tanítottak ott, ha nem vagy Bnetes? Kit védsz és milyen okból? És miért gondolod, hogy a Bnetet érdekli a szerződés születésének körülménye és a te "feldobásod" -próbáld meg és azt fogod válaszul kapni, hogy bizonyítsd be,mert ők ezt el sem hiszik, az ügynököd meg azt mondja, hogy te valószínűleg félre értetetted!
A következő megjegyzésed: "ha leírtátok és megértették a fórumozók, akkor mi a baj?"
A baj az az, hogy most is vannak az oldalon folyamatosan olyanok akiket megtévesztenek, becsapnak. És az a baj továbbá, hogy ez a nagyszerű cég most még a saját lerágott csontú ügynökeit is meg kívánja büntetni és az erőfölényével visszaélve pereli őket, ilyet is találhatsz az oldalakon bőven. Erről mi a véleményed?A következő gondolatodhoz: "Ja!! A Brokernetnél nem tanítanak olyant, hogy UL-t köss rövid, vagy középtávra. Kizárólag hosszú távra ajánlják!" Hogy te ezt honnan tudod én továbbra sem értem, de nekem is ajánlottak féléve-háromnegyed éve olyan megoldást "ami akár 3 évre is jó" és most is van a piacon nem egy amelynek a lényege az, hogy bár élethosszig tartó, de 3 év után "szüneteltetheted" akár több évig is. Különben ha nem vagy Bnetes próbáld ki és fogadj el egy megbeszélést tőlük és kérdezd meg, hogy mi van ha 3 év múlva szeretnél a pénzedhez jutni? Garantálom, hogy az a választ kapod, hogy semmi gond, megoldható.
Ez éppen olyan kábítás mint az általad is hangoztatott "nem volt a tőzsdén 10 olyan év...." DE VOLT és lesz is. Visszafelé mindíg ki fogsz tudni választani olyan papírokat amikre a te elméleted igaz. Egyébként a most elérhető befektetési alapok nagyobbik része még nincs 10 éves, ezért ez sem és ennek az ellenkezője sem bizonyíthatóSzóval ezért kicsit irritáló ez a "Bnetes-agymosott" áthallás a soraidból !
Aktív témák
- Xbox Astral Purple + wireless adapter / 1 év magyar gari még
- be quiet! Straight Power 11-850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység
- Ultron RealPower Eco Silent 600W ATX 80+ Bronze tápegység
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb