Aktív témák

• azigazforest

tag

válasz filo-p #3681 üzenetére

Aláírom, mert mindenki maniókát hasonlít csiperkével, az pedig téves következtetésekhez vezet...

Ha ember befizet és karba tett kézzel ujjkoporászva várja az óriás hozamokat, vagy a tanácsadója tanácsait, vagy én nem is tudom mit, akkor LOTTÓ. Ezeknek a befektetéseknek következetes hozama csak akkor van, ha valaki rájön végre, kezelni kell. Különben lehet bárki ideges, szidhatja a szomszédot, a tanácsadót, a terméket, a rendszert, az UFO-kat, vagy bárkit! Aki nem reagálja le a piacot, nem tartja kontroll alatt a befektetését, ne várjon tőle mást csak ugyanazt, mint a lottóhúzástól minden egyes héten - egy hírt a rádióban, hogy valaki MEGNYERTE.

Szóval a termékkel semmi baj, csak ezt akartam mondani. A 80% pedig igenis megvolt ... a grafikonokon. Realizálva csak akkor, ha az alján beszállt valaki és a tetején ki. Különben tényleg csak mese habbal, vagy legalább is egy realizálatlan ám elméletileg lehetséges növekedés.

Mellé tenném a korábbi esetleges mínuszokat is, ezért Széltolóval egyetértek abban, hogy a korrekt megítéléshez szükséges lesz az az egy évnél hosszabb vizsgálat, hogy meglássuk mit tud a traderünk más piaci helyzetekben.

Aktív témák