- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sunrider987
üzenetére
mondjuk PoE (és főleg az oldschool runescape, esetleg a Diablo2 1.12 full magatalálós) crowd az mindenkinek jobb lesz, ha békénhagyja a többi franchiset.
Nem, nem akarom 200*szor megölni azt a bosst és nem, nem akarok olyan itemeket, amik kizárólag matematikai eséllyel eshetnek egy loot'n'shooterben, ahol pont az adná a változatosságot, hogy esik 5 egyfajta legendaryból, de mindegyikkel máshogy kell picit játszani.
"de ha majd kiesik, mekkora öröm lesz" -> nem, sose lesz, mert biztos nem lesz egyikünk se abban a három emberben, akinek egy szezonban kiesik a cucc. Mert kb annyi esély van rá matematikailag. Örülök, hogy legalább nem pénzt vernek el a szerencsejátékra, de kb arról van szó itt, semmi másról.
BL4phosphene fegyvereknél nagyon úgy néz ki, hogy kb 100 óránként esik átlag egy.
Aztán persze visszamehetünk a BL2 szintjére. Beleértve a Grogg nozzle + slag pimpernelt, ami páros jórésze tippre character editorból jött (hacsak valaki nem töltögette újra kézzel vagy nem adta le a questet).
*konkrét példa leveling alatt, Hellfiret farmoltam. Ez megvolt egy este alatt, utána én felhúztam az altokat és elengedtem, hogy bármit is target farmoljak, mert időpocsékolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Xbox tulajok OFF topicja
- Leáll a Remedy az FBC: Firebreak tartalmi támogatásával
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- Motorola edge 50 neo 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest