Hirdetés
- E-book olvasók
- Raspberry Pi
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Nálam CPU meg a GPU is alul van feszelve elég rendesen és eddig nem volt gond, atom stabil a játék szerencsére.
''14600KF -0.120mV meg RTX 5070 amin egy 3100Mhz Core OC és max memory OC van alulfesz mellett'#147 oriic
BL 3-ban én csináltam max szint előtt farmot de itt szerintem hanyagolni fogom mert nem érzem a szükségét egyenlőre meg nem is akarok arra időt pazarolni úgymond.
Majd lvl 50-re nézek buildet és akkor célszerűen fogok farmolni amit kell.Nekem annyi rákfenéje van ennek az open world témának, hogy nagyon lassan haladok a sztorival mert mindig elviszi valami más a figyelmem mert mindig van valami amibe így random belebotlok.
Sajnos ez ilyen BL 3-as berögződés nálam, hogy akkor megyek a következő zónába ha az előzőbe megcsináltam minden missiont de itt lehet el kell ezt dobnom mert ez így nagyon sokáig fog tartani.. 'Asszem BL 3 topikba én voltam az utsó aki befejezte a sztorit még akkoriban..
bár aztán meg évekig maradtam ugye'
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
''14600KF -0.120mV meg RTX 5070 amin egy 3100Mhz Core OC és max memory OC van alulfesz mellett'
bár aztán meg évekig maradtam ugye'