-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok.
Elég sok órát beleöltem már a játékba, viszont egyvalamire még mindig keresem a választ: UVHM-ban vagyok, 50-es szinten kezdtem el, és ugye ilyenkor az ellenfelek is itt körül vannak. Minél előrébb haladok és ahogy nő a szintem, úgy növekedik ugye az ellenek szintje is. A fő gondom az lenne, hogy pl itt az elején mint írtam 50-es ellenek vannak, ha magamat kimaxolom 72-esre, és visszajövök ide, még mindig 50-esek lesznek az ellenek, azaz olyan szinten amikor én jártam itt, de én szeretnék úgy küzdeni velük, hogy ők is 72-73-as szinten vannak, a cuccok miatt amiket dobnak, mert ugye ilyenkor azok is 50-es körüliek, viszont én már 72 vagyok. Ez főleg boss-oknál jönne jól. Éppen ezért nem mentem még pl az oázisba sem, mert ha megjelenek a jelenlegi 52-es szintemmel, akkor a végén a szeráf védelmező is 52-es körül lenne, én viszont ha kimaxoltam magam szeretném megnézni, hogy milyen 72-es cuccokat dob, de addig az oázist azért vinném, hogy fejlődjek. Ez csak egy példa, vagy egy másik, hogy Flynt legyőzése után a kék tüzes fegyver pl mennyit sebez 72-es szinten, de ezt nem tudhatom meg, hiszen a játék elején van, így csak 50-es szinten marad..
Remélem nem írtam le nagyon össze-vissza és érthető amit szeretnék. Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest