Hirdetés
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csak azért kérdezem, mert nekem az 1-nél voltak. Még 7970-essel is. Egyedül akkor múlt el, ha kikapcsoltam a Bullet Decals-t és a Dynamic Shadows-t. Akkor simán ment minden.
Nincs annál idegesítőbb, mint amikor 80-100FPS-ed van, de 2pm-enként megáll a kép fél mp-re...

Na de én elég keményen rágyúrtam most a gépre, bár a CPU-n ez nem látszik meg. Ha szerencsém van pénteken az SSD is megjön. Csak átdobom rá a rendszervinyó lemezképét, vagy valami hasonló.
Mert biza a mai napon vettem magamnak egy új AM3+-os alaplapot 10k-ért, hogy görbüljön meg az iPon háta!

tome.jr: Ezt már a videók alapján is sejteni lehetett. Sokkal több az élet, sokkal mozgalmasabb az elődnél. Ez a Pandora már nem az a kihalt, poszt-apokaliptikus-szerű világ... Persze ez nem feltétlenül jelenti, hogy rosszabb. Maguk a fejlesztők azt mondták, hogy az első részt is ilyenre akarták, csak nem volt elég pénz meg idő. Most beletettek mindent, amit akkor kihagytak.
Amit furcsállok, az a fegyverre specializálódás terén véghez vitt irtómunka. Hogy kiirtották a Skill-Tree-ből szinte az összes fegyverspecifikus lehetőséget, és e mellé sutba dobták a proficiency rendszert is. Persze meg tudom érteni őket, így most már senkinek sem kell azon rugóznia, hogy mikor jön már egy rendes shoti, mert a mostani már kezd gyengus lenni, a másik fegyóra meg alig van skill-em... Kíváncsi leszek, hogy a ClassModokat mennyire és hogyan alakították át, és persze a Badass-pontokra is.
A fegyverek neveit tuti tanulhatom újra, lévén azt a rendszert is teljesen átgyúrták. Bár ott szerintem jó irányba ment el a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Avaria: Iron Rule - Újabb magyar CRPG Kickstarteren egy ismerős csapattól
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS RX 7800 XT 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Fóliás - Eladó!
- GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 - Gari 2027.07.22. -ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PC /i5-3470/8GB/
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest