Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autóhifi
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
Aktív témák
-
<Cukor>
csendes tag
UP!!!
rájöttünk az AT tápok működtetésére!!!
a rákötött teljesítménynek min 10 W nak meg kell lennie, így már én is beköthetem azt a 145 Wos tápot, bár még csak két 4 cm-es ventire. -
<<Ice>>
tag
UPsz :)
-
<Cukor>
csendes tag
A ''Bővebben'' --> tap.zip
de nem tömörített
tap.zip --->(átnevez)--->tap.avi
Bocs csak így sikerült megoldani. -
<Cukor>
csendes tag
Bocs de most röltöm fel és azé nem műxik a link.
-
<Cukor>
csendes tag
Próbálkoztam megbuherálni a tápot, amiről beszéltem.
Ez lett az eredmény:[L]http://labmosas.uw.hu/kepz/tap.zip[/L]
Áramot ráadom ---> semmi
kihúzom a konnektorból ---> pörög a venti
Nos azt kellene megoldani, hogy bekapcsoláskor menjen a venti, és rendesen adjon áramot.
:(( DE HOGY A FRANCBA?!?!?! :((
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
<<Ice>>
tag
Ha olvastátok nekem is codegen van. :O
Mostanában elég sokat szerelem a gépem (modding) és egy alkalommal épp teszteltem az általam készített ezsközt aminek az egyik vezetéke véletlenül zárlatot okozott. (+12V):DDD A táp azonal kikapcsolt és addig be se lehettett kapcsolni a gépet amig meg nem szüntettem a problémát.
Nem szált el semmi és most is az működik a gépben. -
arnold
csendes tag
A Codegen nem bírja a zárlatot. Egyszer kicsit mellédugtam egy 2.5-ös IDE konvertert, a Codegen azonnal elfüstölt. Ismerősömnek zárlatos lett a billentyűje, a Codegen elfüstölt.
Az apróneten láttam egy hirdetést, az illető olcsón javít új Codegen tápot! Mármint a jót :) -
Mankó
veterán
Nekem volt egy 300W-os eredeti Codegen. Halk volt, minden király volt, nagyon szerettem. Aztán egy bakapcsolás alkalmával (5 másodpercig sem volt bekapcsolva). Elszállt. Nem volt durranás, csak amperszagot éreztem és kikapcsoltam a gépet. A táp elszállt és vitte magával a HDD-t, CD, CD-RW, alaplap, hangkártya. A memória, proci+hűtő, videokártya úszta csak meg. :O
S minden király volt a táppal. Szóval Codegen-nél vigyázni kell. :(
[Szerkesztve] -
<Cukor>
csendes tag
:C Kösz Mindenkinek a kielégítő válaszokat! :C
:))
:F Új kérdéseket szeretnék fölvetni. :F
:F Az a plussz tápot hova tegyem? :F
:F Ha gép elejére, akkor az áramot hogy húzom el oda? :F
:F Leszerelem róla az ajzatot? :F
:F Vagy. Jó külső tápként is?(Kurv@ tréjül néz ki.) :F
:F Moddoljam? :F
:F vagy mi... :F
:DD Köszike. :DD

-
moonman
titán
Én meg megoldom úgy, hogy 24/7 megy a gép :) (ups persze)
-
mr_ricsi
veterán
A #24-ben a leggyengébb Codegenhez hasonlítottam a tesztgyőztes Coolinket.
Egyébként a 300-asok között van gyengébb széria is, 300-ast lehetőleg ne vegyen senki. (Akinek meg már van ilyen, az kikapcsolás után áramtalanítsa a gépét.)
A 400-asoknál meg az a csavar, hogy 350-est adnak el úgy, hogy a dobozon 400W van feltüntetve. (A cimkéről, a típusszámból kiderül a turpisság.) De 350-esnek elég jól szuperál.
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
jaja nekem egy régebbi AT 60 W-osról megy a világítás meg a ventik (kivéve a procihűtőt - ne bízzunk semmit sem a véletlenre... :) )
-
mr_ricsi
veterán
Van olyan Coolink, ami jó, de ami pl. megnyerte a PH! táptesztjét, az nem éri el egy Codegen minőségét.
A jó Coolink viszont nem olcsó.
(És a tápból kijövő levegő hőmérséklete attól is függ, hogy a táp aktív vagy passzív PFCs-e, mert az aktívnak jóval nagyobb a hatásfoka, ezért kisebb veszteségi hő keletkezik benne.) -
Mazka05
őstag
Jó ha kellene akkor ugy is bele raknék egy 400W Codegen-t :) És dualba nyomatnám :DDD
-
Harakiri
csendes tag
Hát túl sokat nem tudtam meg de azért kösz.
-
Harakiri
csendes tag
Hoi!
Mit tudtok mondania superflower tápokról? -
moonman
titán
Nekem Codegen 420-as viszi a kicsikémet. Nyugodj meg, teljesen jó táp, a 400 W meg bőven elég lesz.
Igaz, nekem egy APC UPS is vigyáz a rendre :) -
naga
senior tag
Nézd meg, hogy mennyire meleg a levegő, ami kijön belőle, vagy ha nagyon hangos a venti (gyorsan forog a hőszabályozó miatt) akkor is eléggé le van terhelve. Haldokló, gyenge táp tünetei lehetnek: gép nehezen (sokadszorra) indul, nagy terhelésnél (pl. játékok, 3d alkalmazások) újraindul, ingadozó tápfesz értékek, pl. biosban is megnézheted. Ha eldurran a táp és mázlid van nem ránt magával semmit (Codegeneknél ált. ennyivel megússza az ember), legrosszabb esetben viszont az egérpad marad csak ép.
Szerintem, ma már nem sok eredeti Codegen van itthon, már csak a dzsunka kerül be az országba.
Ha nyugodtan szeretsz aludni és van egy kis pénzmag, akkor vegyél egy 360W-os chieftecet 11-12k körül van, vagy olcsóbb Coolink, DTK tápot. -
Mazka05
őstag
Mi történhet ha nem birja?:F
-
Mazka05
őstag
Hello mindenki!
Ha már így témánál vagyunk akkor én is ide irom a kérdésemet :) Szóval van egy 400W-os Codegen/Sowah tápom és lesz egy fejlesztés: Nforce 2 MSI alaplap AMD Barton 2800@3200 2X512 Hynix ram a gépben van még 2DB 8cm-is venti és 1DB 12cm-is
1Db winyo 2DB cdi rom +1 floppy ezt így elbirja-e a táp vagy kell egy uj vagy még 1? -
<Cukor>
csendes tag
;]Azon Gondolkoztam, hogy egy másik tápot is beszerelek a gépezetbe. Jó ötlet?
:F
A ledek meg a ventik erről kapnák a feszkót.
Amugy csak 145 W-os.:O
:)) :)) :))
Aktív témák
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest