- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maxximeggy #54 üzenetére
Bocs a késöi valaszert, remelem rajottel azota
Ha unlockoltad a bootloadert, akkor a nehezem mar tulvagy, mar csak egy szimpatikus GSI-t kell keresni. En a Lineage OS 19.1-et hasznalom, tokeletes.
Sajnos a Lineage 20-mar nem mukodik rajta, mivel a gepen nem fut normalisan az Android 13 (Bluetooth errorozik, videok lejatszasanal invertalodnak a szinek). -
válasz
Donki Hóte #25 üzenetére
Tudom hogy ezek nem magától értetődően egyszerű dolgok, de azért jelzem, hogy általában azért van a frissitésre megoldás.
Az én Bmax i11-emre is 2021 decemberben jött utoljara hivatalos update, de most mégis android 12L fut rajta, 2023 júniusi security patchel.[ Szerkesztve ]
-
Azert a BMAX nem uj szereplo a piacon, 2-3 eve mar biztos csinalnak tableteket. Nekem sima i11 van masfel eve, az meg az android 11es verzio, amugy ugyanez a vas. Internetezesre tokeletes, nem igaz, hogy bantja a szemet a kijelzo, es eleg gyors. Asphalt 9 sem szaggat, nemtom itt hogy sikerult osszehozni. Az hogy szar a mikrofon / hangszoro, hat nemtom... Nekem eszem agaba nem jutna nem hasznalni headsetet / fulhallgtot.
Mas kerdes, hogy ez most nem a legjobb deal, mert kb ennyiert van most alldocube iplay 50 pro helio g99-el.
Oprendszer frissitese amugy megoldhato altalaban, GSI-k felmennek ezekre ha sikerul a bootloadert kinyitni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jó ránézni az ismeretlen márka táblagépére, de jó is használni?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- iPad AIR 6 11 (2024) 256GB WIFI + 5G Cellular sim KÁRTYAFÜGGETLEN 2025 október 21-ig Apple garancia
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest