Hirdetés
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
didyman
őstag
Ilyen kérdéssel tessék az azonnali kérdéseket megkereni. A boltban pedig mutassák meg Előtted, hogy működik, illetve ha külön illesztőprogram volna szkséges a működéshez, úgy legyenek szívesek azt is mellékelni, vagy legalább letölthetőséget.
-
Balinov
titán
elsőkörben keresnék egy Widcomm ill. egy Bluesoleil bt stack-et,arra mitmond az illesztőprogram kézzel megmutatása. Aztán keresnék vmi utalást,esetelg tennék fel képet ide,hogy hogy néz ki,hátha már más is láttott ilyet. Van mgé 1 harmadik fajta driverü bt dongle chipset,de annak az istenér se akar beugrani a neve.Fent nevezett kettő svzsz a piac 90%-t lefedi.
Amugy jó tutira a dongle? Régi class2-es-10k-s X-micro-m is hasonló tünetekkel halálozott el 2 hónap alighasználat után -
Jazz
veterán
Sokat nézelődtem netem, microsoft oldalon, fórumokban, regeditben mindenhol, de erre a problémára megoldást nem találtam, és ilyen problémát sem találtam.
A helyzet oly egyszerű mint a topic címe:
- Adott egy noname kékfog, piros színű, és az van ráírva hogy BlueTooth
(nem én vettem).
- Bedug, illesztőprogramot nem talál (nem is adtak hozzá), természetesen keres, mindenhol interneten update helyen, semmi.
- Eszközelőben is csak annyi van Nagy sárga kérdőjel és ''?USB DEVICE''. Még csak azt sem látja hogy mifajta.
- A legtöbb proléma amiket olvastam (még a microsoft központban leírtak is) legalább addig eljutottak hogy látja hogy kékfog.
SP2-őm van, most lett először bedugva, reklamáláskor bótba állítólag azt mondták ott megy. Everestben megnéztem legalább ennyit lássak, a Hardver azonosítója ez: vid_1131&Pid_1001&Rev_0134
Ilyet közel sem találtam a neten, és a SP2-es támogató lista között sincsen. Magyarán se kép se hang. Ehhet kéne illesztőrporam de honnan?
Thx!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple iPhone 17 - alap
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AliExpress tapasztalatok
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- Spectre x360-15 15.6" 4K OLED érintők i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 500GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80 plus minősítésű tápegység
- FSP FX600-GLN 600W 85+ minősítésű tápegység
- Gigabyte GeForce GTX 560 Ti 1 GB GDDR5 VGA
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nem én vettem).