Új hozzászólás Aktív témák
-
Thumas
tag
Sziasztok, egy jó ideje nem írt ide senki de megpróbálom.
Szóval van egy JBL Duet NC bluetoothos fejhallgatom. A problémám az lenne hogy akár milyen módon próbálom beállítani valamivel mindig gond van, leginkább full képernyős játék közben. Vagy a mikrofon nem működik vagy hang nincs egyáltalán, vagy csak nagyon rossz minőség. Alies bluetooth portot tettem a PC-be. Van ötletetek hogy mi lehet a gond? -
ClassicLook
csendes tag
Sziasztok!
Lehetséges 2 bluetooth fejhallgatót használni egy PC-n egy időben?
Ha igen, hogyan? -
kilesz77
csendes újonc
Sziasztok,
fiamnak hoz a jézuska egy sony wh-ch500 bt fülest a PC-hez, mert folyamatosan kinyírja a vezetéket...a füles bt 4.2 szabvány, de a neten keresgélve a dongle-k 4.0-sak. Lehet-e itt vmi kompatibilitási probléma, illetve javasolnátok konkrét dongle-t amit érdemes megvenni, és nem kerül többe mint a füles...
Win10 alatt mi lesz itt a teendő?
köszi
Attila -
bypass|HUN
aktív tag
válasz
bypass|HUN #325 üzenetére
Hm, hááát elég inaktív ez a topik...gondolom többen vagyunk akiknek gondjuk van, mint akik segíteni (mert értenek hozzá) tudnának...na mind egy..
Szóval pár órányi olvasgatás, telepítés majd törlés és újra telepítést követően sikerült életre kelteni ezeket az ipari termékeket. Egy nagy xar, mind minőségében mind stabilitásában...egyáltalán nem jött be, úgyhogy irány a kijárat. Visszavittem, és hoztam helyette egy [ilyet], na ez kifogástalanul üzemel, instant készülék...abszolút elégedett vagyok vele.Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
Hali.
Vettem egy [ilyet] meg egy [ilyet]. A pc- n win7 64 bit- es oprendszer van. A stick az alap generic driverrel megy, látja is a eb-bt300 headset- et, csak éppen a hangot nem tudom belevarázsolni a fülesbe. Nincs semmi extra igény, csak a youtube videók és esetleg valami egyszerűbb játék hangjának kéne megszólalni. Aki tud segítsen, köszönöm.
Ui.: a bluesoleil 10.0.464.0 verzióval próbáltam, de az mintha inaktív program lenne, feltelepült, de nem lehet bekapcsolni, olyan "sejtelmesen" mutatja az alkalmazás az eszközöket...szóval azzal nem jutottam előbbre.
Üdv: bypass
-
Trabecan
tag
Egy lamer kérdés : van ma már olyan bluetooth-os wireless (vezeték nélküli) füles PC-hez (!), aminek : 1. nem késik a hangja PC-n játék közben, 2. lehet mikrofonként is használni (skype) játék alatt ? Magyarul : kiváltható-e egy sima vezetékes-mikrofonos füles a mai PC-s játékokhoz BT-s fülessel, mikrofonnal ? Ha létezik ilyen, akkor légyszi segítsetek és egy link is jól esne
A hangminőség elég ha olyan, mint egy átlagos 5000 Ft-os fülesen, nem vájt fülűnek lesz
Lényeg : ne késsen a hang és működjön vele rendesen pl. a skype. Köszi.
-
Coc@s
őstag
Időközben megtaláltam a BlueSoleil-t.
Ezzel életre kelt a füles, tökéletesen működik (a program rövid lejártáig).
Azonban rá kellett jönnöm, hogy bejött, amitől titokban féltem.
Vagyis orgonálás közben a BT hatalmasat késleltet és így játék közben használhatatlan a fejhallgató BT-n.
Marad a vezetékes használat orgonálás közben, minden másra viszont tökéletes. -
Coc@s
őstag
Sziasztok!
Elkezdem elölről elolvasni a topicot, de fölteszem a kérdésemet/problémámat.
Van egy HP Compaq 6200-as PC-m, WIN7 64 bit fut rajta. Ez egy "célgép", midi harveres orgonát vezérel.
Kaptam egy Sennheiser Momentum M2 AEBT Bluetooth fejhallgatót. Vettem egy USB-s Bluetooth adaptert, ez már tudja a BT 4.0-t és mindenféle profilokat, ami kell a fejhallgatóhoz.
Nagy nehézségek árán - mindenféle driverek utólagos telepítésével - eljutottam oda, hogy a BT adapter is látszik/működik a gépen, valamint a fülest is tudtam párosítani, a windows felismerte mon ill.sztereo fülesként is.
Azonban a hangokat/zenét továbbra is csak a hangszórók kapják, a füles nem játszik le semmit.
Ugyanezek az elemek egy WIN10-es PC-n gond nélkül, jól működnek.Szerintetek a WIN7 lehet a ludas, vagy a PC kora/driverei okozhatnak még mindig problémát?
Ahol volt konkrét hibaüzenet, stb..., annak mindnek utánajártam, HP oldalon, Youtube-on meg is lettek ezek megoldásai, de most itt megakadtam.
-
Pjotar
csendes tag
Sziasztok!
nekem win 8.1el van egy kis gondom
vettem egy bluetooth headsetet amit pc-n szeretnék használni.
az eszköz csatlakozik
de vagy csak lejátszik vagy csak felvesz
én a 2-t egyszerre szeretném hogy működjön
telefonnal párosítva hibátlanul működik.
de játék közben ha megnyitom a ts-t nem működik a mikrofon
vagy pedig nincs hang a fülesben -
bristol777
csendes tag
Üdv!
Segítséget kérnék. Laptophoz win 8.1. szeretném csatlakoztatni a pioneer SE-MJ561BT fülest. Párosítás megtörtént, azonban az eszköz leválasztva státuszú. Nem tudom alapértelmezettnek beállítani. Mit tegyek?
Köszönöm. -
kismokesz
tag
hello van egy lg hbs750-es bluetooth-os fülesem és win7-el nem akar normálisan menni valakinek valami ötlet?
-
Vgyuri2
csendes tag
Érdekelne, hogyan tudnám Windows7-hez, asztali géphez használni a BS6 kékfogú (vízhatlan) kihangosítómat. Megtalálja, fel is ismeri, de nem talál hozzá meghajtót a windóz. Én sem:-(
-
tknof1871
őstag
Üdv! Mint sztereo fejhallgatoként zenét hallom, youtube videókat hallom.
Mint headset Skypeon összesen 1x működött, messenger-en is 1x. Se a mikrofon, se a hangszóró nem működik. Illesztőprogramok jók. Skypeban a headset mikrofonja és hangszórója van beállítva. Telefonnal párosítva is működik mint headset. Illesztőprogramok jók Hol lehet a hiba? -
Aryon87
félisten
válasz
thunder1991 #304 üzenetére
Sziasztok. Latom halott a topik, de teszek egy kiserletet, hatha lesz valasz ra. A gondom ugyanaz mint a kollegae, akiere most valaszolok, annyi kulonbseggel hogy en egy Tone Infinim-t szeretnek hangzasra birni a PC-n.
A munkahelyi gepen probaltam volna ki elsonek, de semmi. Feltettem a BlueSoleil programot, ami latta is a Tone-t, de ennyi. 3 illesztoprogramot ker az eszkozkezeloben. Win7 32bites az a gep.
Tartok tole hogy itthon se fog menni a win10-es, 64bites gepen..
Egy olcso noname pockot vettem.. [link]
Valaki tudna segiteni? -
Ciel00
újonc
Sziasztok,némi segítségre lenne szükségem,szitu a következő:
Adott az ajándékba kapott stereo bluetooth fejhallgatóm+külön vett adapter.
Mindkettő 3.0-ás BT-t használ,adapterhez legfrissebb widcomm driver telepítve.Windows 7 röfög a gépen.Csatlakozás problémamentes,csakhogy a bal oldalból igencsak beteg hang szól.Egyrészt teljes csendben is van egy kicsit sem kellemes recsegő-sípoló zaj.Hanglejátszás esetén amit hallok,az leginkább úgy írható le,hogy a várható dallam felére lassítva MIDI-re dekódolva tarkítva a már említett sípoló-recsegő élménnyel.Eközben a jobb oldalból párhuzamosan tökéletesen szól aminek kell.
Amit próbáltam:
-újraindítás.
-újrapárosítás
-driver reinstall
-wired kapcsolat.Ekkor mindkét oldal megfelelően működik,így a hangszóró hibáját kizárnám.
-BT kapcsolat telefonnal.Szintén jól működik,így a fejhallgató vevőjének hibáját is kizárnám.Nem igazán vagyok otthon bluetooth eszközökben,beállításokban,így tippem szerint vagy a dongle rossz(bár ez egy drágább példány,szóval nem ajánlom neki XD ) vagy a beállításokban rontottam el valamit.
Fórumok alapján ami talán még érdekes lehet:
-Van két wifi router is pár méterre illetve mobiltelefonok,bár a hiba fennáll akkor is,ha 20 cm-re van a fejhallgató az adaptertől,így nem hiszem,hogy interferencia lenne. -
MarkoMarko
újonc
Ilyen kiéheztetett közönségnek borítékolható volt, hogy jól fogy majd. Az előző generáció utolsó éveiben már az Intel integrált vezérlő hozta multiplatform játékok terén amit nyújtani tudtak: sok esetben sub 720p és low-med grafika 20 fps körül. Ehhez képest a mostani gépek olyanok mint a sivatagban egy pohár víz. Nekem a mostani "nextgen" nagyon kevés ahhoz, hogy teljesen kiszorítsa a PC-t, pedig amennyi időm van játszani, papírforma szerint konzoloznom kéne.
-
Lajkó
őstag
Arra meg hogy kicsi a füles: Nekem van a második legnagyobb fejem a munkahelyemen, még is csak félig kell kihúzni a szárait a fülesnek!
Szóval vagy az én fejem kicsi, vagy a Te fülesed kicsi!! -
ZolkoW
őstag
nem tudom, aktuális-e, most vettem egy PBHS1-est, kellemes csalódás. üzemidőről nem tudok még nyilatkozni, de teljesen jól szól, most azt keresem, hogy tudnám PC-ről küldeni rá a muzsikát..
Egész korrektül össze van rakva, nem tűnik túlságosan törékenynek, viszont az egész kisebb, mint vártam, cserébe legalább jó könnyű is. nincs nagy fejem, de a legnagyobb állásban kell használnom a pántot.. -
Kikki90
tag
Sziasztok Egy Nokia BH-110-et próbálok PC-n skype-ra használni. Telefonon vígan működik, de a win 7 miután felismeri, problémája van vele, és használni nem tudom semmire sem, felkiáltójeles
Van valami ötletetek? Köszi!
-
thunder1991
tag
Valaki tudna segíteni sehogy se akar megszólalni ez a fránya headset....
-
gorog67
aktív tag
Hol lehet Broadcom drivert letölteni? Én nem igazodtam ki a honlapjukon. A windózom Cambridge Silicon Radio-t ír ki az USB dongle-mnek és egy Aldi-s hangszórót szeretnék megszólaltatni, ami az androidos telóval tök jól megy. Nem akarom elhinni, hogy windóz alatt ennyit kell szenvedni. A BlueSoleil is csak 10 percig ment.
-
thunder1991
tag
Üdv,mindenkinek!
Valaki tudna nekem esetleg segíteni?
Van nekem egy Bluetooth X720-as fejesem és a géppel sehogy nem tudom összehozni....
BlueSoleilt fel tettem,meg is találja a gép de nem tud kapcsolódni,mi lehet a baja? -
róland
veterán
Én messze elkerülném a BlueSoleil termékeit.
-
bolcsodal
addikt
válasz
macilaci78 #300 üzenetére
Vegyél dongle kit-et a síma arctic P311 helyett, ahoz jár bluesoleil licensz (3x telepíthető). Én ugyanezt a fülest használom soleil nélkül. Egy BT-szoftvercsomagot töltsél hozzá éskész. Mondjuk én lapossal használom és a talk5h-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest