- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ASUS ROG Ally
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Socket AM5
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Mivel már volt egy MaxSound Plus-om, ezért égető szükségét nem éreztem egy Soundcore Motion+ beszerzésének (tudom nem egy kategória, de mégis), de mikor megláttam az akciót, akkor azt mondtam, ennyiért a hülyének is ...
Most pedig, hogy már hallottam még azt is ki merem jelenteni, hogy az éppen aktuális 87,77$-os ár (ugye ebben már benne van a DHL-es szállítás!) is teljesen elfogadható érte (amazon-on ugye drágább). Itthon meg, mit lehet kapni? Flip 5 ‣ 28e Ft-tól, Charge 4 ‣ 40e Ft-tól ... ja, meg Tronsmart Element T6 Max ‣ 23-24e Ft-ért.(#9885) B1T3
Én egyszer megnéztem egy ilyen teardown-os videót a T6 Max-ról, és egyszerűen nem értettem (nem, nem vagyok, hangtechnikus vagy jártas a hangszóró tervezésben, de ...) hogy a felső szekcióban mi szükség még 4db passzív radiátorra, mikor az alsóban van 4db elég nagy. Én felülre inkább négy olyan csipogót tettem volna, mint ami a Motion+ -ban van. Akkor lettek volna magasak is ...
Szóval ekkora "testben" már lehetne jót is csinálni, csak akkor lehet nem ennyi lenne az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ASUS ROG Ally
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Formula-1
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó gamer / workstation PC i7-9700K, RTX 3070 Ti, 32 GB RAM, SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő