Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pècsimunkás

addikt

válasz <Adamsky> #19857 üzenetére

Èn is megvettem 7 ève 140 euróèrt a Dockint.
    Ahhoz kèpest a 160 nem nagy ugrás.

• bwoay

nagyúr

hát a japánokat hagyjuk is, mert mire a kínaiak megerősödtek, addigra már a dél-koreai márkák voltak a csúcson. a Sony egyébként ma is erős (az év TV-je díjat még mindig be tudják vasalni), de egy Samsung 97%-ban ugyanazt tudja, csak féláron.

egyébként a mobiltelefonos példából indulva: ott nem az volt, hogy letarolták a piacot borzasztó agresszív (le)árazással, aztán mikor már megvetették a lábukat, szépen megemelték az árakat?

carl18:
    ez a Uboom X féle "tompa" hangzás nem lehet, hogy annak tudható be, hogy Oluv kb az egyetlen, aki arra törekszik, hogy kiegyenlített, studio monitorokat megközelítő hangot csikarjon ki a hangszóróból? Adam már írta korábban, hogy hatalmas plusz, hogy nála a teszteknél meg lehet hallgatni az eredeti felvételt is.

Pixx96:
    "Ennek hangfalnak jó hangolás egyetlen dolog amitől így meg ilyen szinten bíraja ezt hangot elénk tenni az asztalra... oluv neki ülne hangolni tronsmart Bang maxot az is felmosná padlót mezőnnyel egy jó hangolás nagyon sokat számít"
    Haha, ezzel nagyon egyet tudok érteni. Elég megnézni egy Soundcore Boom 2 Plust szétbontva, ahhoz képest a Uboom X belülről olyan egyszerű, mint a szög. Mondjuk szerelni is jóval könnyebb, ha kell...

• carl18

addikt

Igazság szerintem a múltkori "Kollega" Aki írtál kis Moddingot csinált a T6 maxon adott egy kis ötletet. Néha A UBoom X nem olyan jól adja ki a magas hangokat, néha érzem olyan tompa.

Azt tudom a Uboom X magasa 10-15 wattos lehet 4 OHM mellet. 20mm, szóval kíváncsi lennék ha véletlen a Dockin D Fine "Dóm magas sugárzóját beleraknám, megjavulna-e ez a tompaság? :D

A Dockin D Fine azért szólt nagyon jól mert a magas sugárzó megadta a hangminőséget, a Uboom X nagyon jó mély tartományba de a magas valahogy nem a igazi, hiába hangolta sokat Oluv valahogy érzem a "Hardveres korlátba ütközött.
    Ha a olcsón vásárolt Dockin véletlen megadná magát és a Uboom X akkuja is döglödne így mind kettőt lehetne bontani.
    Szóval arra kíváncsi lennék a Dockin Dóm magas sugárzója mennyit Dobna a Uboom X-en, még lehet a méret is stimmel. :K

#19856bwoay
    Igen, jelenleg a nagyobb kínai márkák már elég jó minőséget csinálnak elérhető áron.
    Nyilván nincsenek teljes mértékbe JBL szinten de egy 4-5X drágább terméket nem is lehet negyed áron utolérni.
    A Tribit/Earfun/Anker/W-king és sok más gyártó elég jó hangszórókat gyárt.
    Egy Brazil ember tesztel "Kínai neve nincs hangszórókat" Amikről sose hallottál de hangerőbe a JBL nyakán vannak.
    (SABALA BOOMBOX DR-909) Ez a neve, de szerintem senki se hallot róla. :K
    JBL BOOMBOX 4 VS SABALA BOOMBOX DR-909
    Már van pár Brazil teszt a Boombox 4-ről! :)
    Bluetooth hangszóróra rengeteg márka akar betörni, szerintem már telített a piac.

Új hozzászólás Aktív témák