- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Akkor emelem a tétet
Szóval, ha van gempa, és ez a hölgy a nagy Ő, akkor egy Vifa Helsinki-nél nem érdemelhet kevesebbet
Mondjuk az még mai napi nem világos, hogy Oluv-ot hintába tették-e azzal, hogy megszűnik a márka, de nagyon nem úgy néz ki, mint ami lehúzta a rolót. -
Kleroo
veterán
Királyak vagytok!Motion+ lenne a tökély, de az is szempont, hohy akár holnap megkapja. A Sony lett a befutó, kicso cuki , jajdeszép, beleeshet a lekvárba, és holnap meglesz
Magamnak meg lehet berendelek egy kék motion+ t
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Na behúztam, nagyon megérte. Zseni kis hangja van ennek a dobozkának. Mélyben is teljesen jó, szépen le tud menni dorombolni, kis hangerőn epic. LiveSound pedig egész szépen nyúl bele a dolgokba, lehet azon marad.
Magamnak hirtelen elfilóztam egy charge4-en 22-ért maku állapotban. Jó vétel?
Nekem bütykölős szerelős zenére lenne, nem túl nagy hangerőn, és ilyen esetben nekem is kell a kretén mély, had doromboljon (zeneélményre ott a 2x20kg-os Jamo szettem )Hodor. Hodor? Hodooor!
-
B1T3
Topikgazda
Megérkezett a Doss Soundbox XL-em. Tényleg jól szól, főleg, ha az árához viszonyítom, amit tud. A hang karaktere néhány általam hallgatott zenének (leginkább metal stílusúaknak) nem annyira áll jól, mintha picit sok lenne a középtartomány alja, illetve a kelleténél kevesebb lenne a magas, de ez EQ-zással javítható. A populárisabb „rádiózenék” és elektronikus zenék esetén mindenféle állítgatás nélkül is meggyőző.
Ezek csak az első benyomásaim, még folyamatban van a tesztelgetése (főleg, hogy csutkára le volt merülve, és töltéssel kellett kezdenem). Lehet, próbálok majd egy összehasonlító videót is csinálni a hasonló árban mozgó (némileg drágább) Flip 3-ammal (még ha teljesen más felhasználási területre is vannak tervezve). -
mcs
veterán
A Charge 4et pont néhány napja hallgattam, és igazság szerint túl nagy a hype körülötte. A basszus mélysége nem éri el a Sony XB33asét, a magasa finoman szólva is karcos, a közepe hiányosabb, a monóságát pedig inkább nem kommentálnám. A Sony véleményem szerint most rakta le a valaha legjobb hangzású, kisebbik XB hangszórókat a 33al és 43al. A 33asom annyira jó összeszerelésű lett, hogy zörejeknek és torzulásoknak enyhe nyomát sem érzem nagyobb hangerőn, a DSP pedig annyira precízen szabályoz vissza, hogy a basszus kellemes, puha lüktetése nem vész el.
A 31 és 32höz képest egyértelműen megéri azt a kis felárat.[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Akkor úgy látszik végre a Sony nagyot lépet előre, mondjuk a SRS XB30 és utodjainak ára mikor kifutó széria 30E forintre szokott csökkenni. Akkor annyiért már bestbuy lesz, a Charge 4 igy is hogy már több mint 1 éves se akar 38E forint alá menni.
Jött a Tribitból Xsound go-ból is egy ugraded edition!
Earfun go-ról kis leirás ha majd valakit érdekel, az akku időt tesztelve rájöttem borzalmasan sokat bir. Teljesen feltöltve 100-ra ment 3,5 órát 60% hangerőn. igy ment le 90%-ra a töltöttség, ami szerintem nagyon jó eredmény. 70-75% még ment asszem +2 órát úgy ment le 80%-ig az akkumulátor. 80% fölött nem használom, mert ott már jelentősen romlik a hangminőség+hangkép.
Azért 60%-on már elég jól hallható, és ott nagyon tartós ez a hangszóró. 20-24 óra szerintem simán kihozható belőle, de majd egyszer ha lesz rá idő csinálok egy tesztet végig zenél-e egy napot.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
SAL PAR 220BT szerű hangfal létezik esetleg kerekekkel, ergo könnyebben hordozható kivitelben?
Suliba kellene tornaóra, és egyéb rendezvények lebonyolítására, tehát kell BT, USB, mikrofon bement, EQ, beépített akkumlátor.Köszi előre is!
-
mcs
veterán
Zenei szempontból finomabbra lett színezve a hangjuk. A több középnek hála a rock is élvezetesebb rajtuk, és a basszus is inkább puhább lett, mint ütősebb, bár ez utóbbi egyéni ízlés kérdése, hogy kinek melyik fajta dübörgés tetszik jobban. Bárcsak a nagy hangszóróik is ebben az irányban haladnának tovább, mert tegnap egy GTK-XB90et próbálgattam, és a szó szoros értelmében egy nagy rakás sz*rkupac, ami hallásra 80-90 Hz alatt szinte semmit nem tud kinyomni magából, és a teljes hangzásképe is annyira összemosott katyvasz, hogy 10 percnél tovább nem lehet idegekkel bírni. Komplett kínzó és vallató eszköz.
[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Hát az biztos hogy legalább előre fele fejlődnek, talán ami meglepett az a méretbeli előrelépés. A XB33 már majd nem akkora mint egy Dockin D Fine. Az XB43 is méretben elég nagyott hizott, ami ront a hordozhatóságon.
A JBL Xtreme 2/Dockin D Fine +2 esetében a vállra akasztható pánt teljesen jó ötlet volt.
Kis újdonság is legyen, jön a JBL Xtreme 3. Kiváncsi leszek nagyon a hangjára, bár a külső a nagy felirat miatt nem tetszik. Lesz még Go 3 és Clip 4 is.
-
<Adamsky>
nagyúr
Na, ja. Én a Harman/Kardon Go + Play frissítését várnám. Nem mintha a jelenlegi modell rossz lenne, de azért mégiscsak 4 éves ...
Sajnos úgy tűnik, ezt a termékvonalat elengedték. Pedig én szívesen látnék pár komolyabb cuccot, aminek az elsődleges felhasználási területe, nem a házibuli vagy az utcán való ricsajozás. -
carl18
addikt
válasz <Adamsky> #9715 üzenetére
Én még nem igazán láttam senkit se utcán zenét hallgatni harman kardonnal. Inkább a fiatalok csinálják azt JBL hangszórókkal, vagy olcsó kinai.
Igen azon én is csodálkoztam a GO+Play már jó pár éve piacon de nem kapott frissitést. Onyx Studio 6 viszont már van piacon, csak hát annak nagyon kicsi az akksija. + Ez a Retikül Dizájn se tetszik nekem sajnos.(#9714) B1T3
Azért még is csak jobb lesz mint a Xtreme 2, hát főként a fiatalokat akarják bevonzani. Főként a mélyhangokra szokták helyezni a hangsúlyt, ami nem mindenkinek elég. Nagyon kiváncsi leszek az Xtreme 3 hangjára, reméljük nem csak az lesz a változás hogy 5 hz-el mélyebbre tud menni.Majd lehet csinálok egy táblázatot ahol értékelem az eddig használt hangszórókat, amiből lehet egy jó ki indulási alap.
Meg akartunk mi ide pár hónapja/ Éve? Topik nyitott. Azt is meg lehetne irni és aki ide látogato kérdés nélkül is tudna egy jó alapot lefektetni. Magyar Hardcore bluetooth hangszóró csoport.
Bár A teszteket elnézve a maga árába még most is remekel a Dockin D Fine 100 euros kategóriába, A W-king D8 talán hangosabb, de teszt alapján nem éreztem olyan jónak a hangját.+ A Dockinnak jobbak a mélyei is.[ Szerkesztve ]
-
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... nem igazán láttam senkit se utcán zenét hallgatni harman kardonnal ... "
Nem is arra való. Én sem vinném ki. Max egyik szobából a másikba, esetleg baráti összejövetelre (nem a medencés, 1000 vadidegennel felturbózott, giga party-ra gondolok).
Ja bizony! Azt anyomiizé fura Onyx Studio-t pedig folyamatosan frissítik. -
gpatrik
tag
Sziasztok!
Milyen bluetoothos hangszorot tudnatok ajanlani az 40-50-60ezres kategoriaban? Kamionban szeretnem hasznalni tobbek kozott, es szeretnem ha lennenek melyek a jelenlegi kis hangszorohoz kepest. Nem ragaszkodom a beepitett fm radiohoz de az se lenne rossz ha szolna "magatol", ne mindig telefonnal kelljen racsatlakozni."A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."
-
carl18
addikt
Hát majd meglátjuk, vagy is bocsánat halljuk!
A Dockin után azért érezhető különbség kéne lennie hogy cseréljem valamire.
(#9718) <Adamsky
Hát nekem a a bluetooth hangszóró sok mindenre jó, néha még filmnézéshez is bevethető. Esetleg fürdés közben is könnyü magammal vinni. Kerékpár szerelés, takaritás stb.
Sajnos a Harman azért nem is érdekelt, túl kicsi az akkuja.
Pedig az biztos hogy mély hangok terén nagyon ott van, az onyx 3 hálózati módban 60 watt. Tesóméknak az megy jó pár éve és nagyon jó a hangja.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a bluetooth hangszóró sok mindenre jó ... " - ilyen mindenes (nem annyira féltős) hangszórónak nekem ott van a Tribit MaxSound Plus. Nem akarom elaprózni magam, így nem szeretnék 3-4 bt-s hangszórót (Tribit XSound Go ezért "ment"). Most valami komolyabbat nézek (de nem égető a dolog) a Go + Play "kategóriában" (annak a mélyeivel )
(#9719) mcs
Na, ha már itt tartunk. Mi az, hogy mini? A HK Go + Play-ből nem egyféle van? Vicces, hogy a HK oldalán már nincs is fenn a Go + Play. -
carl18
addikt
válasz <Adamsky> #9722 üzenetére
Nekem is azért van most kettő, az Earfun go a játszós. Amit nem féltek ha esetleg használni kell, meg vizálló is igy esőbe esetén se kell félni tönkre megy.
A Dockint meg inkább csak akkor használom ha valóban kell a teljesitmény, vagy ha itthon edzek néha néha.Na igen, könnyü túlzásba vinni ezt !
Nekem is most van itthon egy Dockin D Fine, Earfun Go, és 2 darab JBL Charge 2+. + Amit épitettem itthon T6 hangszóróval.
Igy most én se érzem szükségem volna több/ hangszóróra.
Talán még lehet épitek valamit házilag, de akkor meg lassan odajutok hogy a Dockin is fölöslegesHiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
sunone
aktív tag
válasz gpatrik #9720 üzenetére
Kamionban szeretnem hasznalni tobbek kozott
Nem ragaszkodom a beepitett fm radiohoz de
az se lenne rossz ha szolna "magatol"A vezető fülke miatt extra basszusra lesz szükséged, a háttérzaj miatt pedig extra hangerőre. Ami helyből kiesik az a teljes HIFI termékpaletta.
Minimális akkuidő elegendő lesz az állandó 12 volt miatt.Adná magát a Sony xb43-asa, de ott kvázi fizetsz egy felesleges fényjátékért is, ami kamionban kifejeztten káros lenne.
Rádió felejtős, az utazások miatt RDS kellene bele a frekvencia követéshez, ami nem lesz.
Ha nyugatra jársz esetleg DAB-ban gondolkozhatunk.Javasolnám az USB leátszást, ami akkor is jól jön, ha nincs mobilnet lefedettséged.
Hasznos lehet még egy kis távirányító, hogy biztonságosan irányíthasd.Szerintem valamilyen boombox kialakítás lesz a nyerő.
[ Szerkesztve ]
-
sunone
aktív tag
Szerintem valamilyen boombox kialakítás lesz a nyerő.
Bocsánat, ez zsákutca, a boomboxok kb a bluetooth forradalom küszöbén haltak ki.
Egy-két darab.., talán még a Sharp GX-BT9X jó is lenne, de az égvilágon nem lehet kapni; illetve a JVC RV-NB300DAB lenne egy hasonló, de ez nem megy 12 voltról. -
Kleroo
veterán
válasz gpatrik #9720 üzenetére
Szia!
Kicsit macerásnak tűnik ez a setup. Egy kamionba kőkemény hangszóró kell, hogy a morajlós alapzajon felül érdemi mély tartományt hallj.
Tehát rögtön nagyon drága termékek jönnek szóba...amiken nem nagyon van rádió szerintem.Kb fele pénzből inkább egy 16os coax, mélyre kihegyezett hangszórót kéne bedobni. Érzékenyed, hogy a gyári fejegység képes legyen etetni. Sajnos ez a megoldás is rizikós. Lehet hogy kell erősítő, és ajtó szigetelés is, ha kritikán aluli a fejegység és-vagy az ajtóknak 0 akusztikája van.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Prien
addikt
Sziasztok! Olcsó, cserélhető akkus bt hangszórót keresek zajos munkahelyre. Tudtok ajánlani valamit?
(Blaupunkt bt03 , amiről sok helyen írják, hogy cserélhető az akkuja, de félek,hogy elírás és youtube video sincs róla. )
A kevés is több a semminél.
-
B1T3
Topikgazda
Végül is mindegyiknek cserélhető az aksija, csak egy-két kivételt leszámítva szét kell hozzá kapni a hangszórót.
Nem hiszem, hogy ebben a kategóriában van olyan, amilyet keresel (legolcsóbban talán az IKEA Eneby 20-at láttam eddig), szóval inkább azok között nézelődnék, amelyek hosszú üzemidőt nyújtanak. A 10 ezer Ft alatti kategóriában nem tűnik rossznak a Tronsmart Element T2 Plus a 3600 mAh-s akkumulátorával (amely ráadásul egy szétszedős videó alapján könnyedén helyettesíthető szabvány 18650-es cellákkal). -
gpatrik
tag
Nem nagyon opció a hangszóró csere, valtogatjuk az autót, meg hát megse szeretnem szetszedni. Viszont nincs akkora zaj benne, tehat egy normal felhasznalasi kornyezetre szant lehet eleg lenne.
"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."
-
nrg_52
addikt
Sziasztok! Errol a cuccrol tud barki barmit?
Nillkin L1 Thinker
A valaszokat elore is koszonom!
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Acélfarkas
senior tag
-
B1T3
Topikgazda
válasz <Adamsky> #9734 üzenetére
Mert még nem is ajánlottam semmit neki.
Annyi a probléma a Doss Soundbox XL-lel, hogy nem USB-csatlakozón keresztül tölthető, így az autós töltése nem igazán oldható meg.
Ami hirtelen eszembe jutott, hogy megfontolandó lehet, az a Sony SRS-XB43, a JBL Xtreme 2, vagy esetleg a Marshall Stockwell II. -
<Adamsky>
nagyúr
"Mert még nem is ajánlottam semmit neki." - áá, bocsi! Tényleg. Valamiért az maradt meg, hogy Te ajánlgattál neki ezt-azt. Most kicsit "visszatekertem", és látom, hogy sunone volt az.
" ... nem USB-csatlakozón keresztül tölthető, így az autós töltése nem igazán oldható meg."
Attól még, hogy nem USB-s a töltés, miért ne lehetne autóban (szivargyújtóról) tölteni? Persze be kell ruházni pluszba egy ilyen töltőre, de szerintem még azzal együtt is az egyik legjobb ár/teljesítményű, ill. a célnak megfelelő cucc.
Nem tudom, hogy Te mennyiért vetted, de most úgy látom, hogy 24e Ft (Spanyolból, szállítással).
Ehhez képest az XB43 (~55e Ft) vagy a Xtreme 2 (64e Ft) sokkal drágább. -
umfrider
senior tag
Sziasztok!
keresek BL hangszórót. Kb 20.000-at szánnék rá. Olyan kütyü érdekel, aminek tiszta a hangzása. Akkuja legyen jó, első sorban kültéren használnánk.
Köszönöm
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
válasz umfrider #9737 üzenetére
Ikea Frekvens sel van valakinek tapasztalata? Kérdés igazából, hogy a nagyobb Frekvens szól jobban, vagy az Eneby 20.
Többen DOSS SB XL-t ajánljátok, lényegében ez a 3 jönne szóba, mint opció. Ikeásban a cserélhető akku és az esetleges meghibásodás miatti garanciáztatás is szimpi.
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Revox66
tag
Üdv mindenkinek. Készülőben lenne egy cső alakú Bt-s boombox. Akkuval akadtam el valamelyest hogy hordozni is tudjam majd. Alarmguard 12V 2,6Ah x2 , ezen erősítő 24V operál csak kérdés 5,2Ah mennyire elég alapjáraton hajtva ? ( TPA3116D2) Vagy FBinternational 12V 7Ah x2 árban nagyon hasonló. Viszont súlyra +2kg igaz tovább bírná jóval + rögzítése is kérdéses.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
Tudnva vki ajánlani olcsó BT transmittert 3.5mm jack bemenettel?
Fontos lenne az alacsony késleltetés, hogy a kép/hang szinkronban maradjon.
Vagy ez utóbbi feltétel egyben kizárja az "olcsó" jelzőt?
Ha igen, árban honnan indul, ami ilyen "extra igényekre" is már használható?
kösziEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
rizso
addikt
MM-ban Sony xb33 34k Ha nem lenne az xb32, most lecsapnék egyre.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Greg204538
tag
Sziasztok bluetooth hangszóró vásárlás előtt állok, kérlek adjatok tanácsot.
Szofisztikáltabb készüléket keresek szüleimnek asztali rádió kiváltására.Pro:
- minél jobb hangminőség főleg a középső frekvenciatartományban (99%-ban beszélgetős műsor szólna rajta)
- hálózatról üzemelés előny
- eq előny
- visszafogott külső
- kiegyenlített, természetes hangCon:
- bömbölő basszus ne legyen (loudness, megasound, megabass, xbass és hasonlók)
- fiatalos, harsány kinézet
- torzításA keret 20.000Ft
Köszönöm :)
[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
válasz Greg204538 #9744 üzenetére
Ha amazon játszik, akkor Tribit Maxsound Plus
-
B1T3
Topikgazda
válasz Greg204538 #9744 üzenetére
Doss Soundbox XL Aliexpressről. 20 ezer körül mozog az ára, akcióban azalatt is meg lehet csípni, és spanyol raktárból nincs semmilyen extra költség.
-
Greg204538
tag
@ B1T3 és @Cyborg:
Tribit és Doss képben van tavaly óta, szimpatikusak is. Ha lehet itthoni beszerzést preferálnám, ha netán elállásra kerülne a sor (esetleg nem barátkoznak meg a kezeléssel) egyszerűen visszavihessem.
Arra számítottam kijött már újabb modell is.
Itthonról, ha nem lesz jobb a Tronsmart T6 plus a nyerő eddig, remélem eléggé visszavehető a basszus a 3 állású kapcsolóval. Illetve elődje a Soundcup még jobban tetszik.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Greg204538 #9747 üzenetére
Tribit lesz a befutó (amit Cyborg is ajánlott). Azt írod, hogy "99%-ban beszélgetős műsor szólna rajta". Na, most a T6 Plus nem arról híres, hogy annyira kiegyenlített lenne. Nem tudom, hogy az csak az "Upgraded Edition" sajátja-e, de többen panaszkodtak alapzajra (itt is). A MaxSound Plus-on ki-be kapcsolható egy kis "rásegítés" (mély & kis magas emelés). Anélkül is szép, tiszta a hangzása. Rádiózáshoz (beszélgetés műsor, és/vagy reggel mikor még az ágyban fekszem, és nem azon van a hangsúly, hogy "döngjön") én nem is nagyon használom, csak ha zenét hallgatok.
Ja, a DOSS se rossz, de az szerintem neked felesleges(en nagy, nehéz, hangos, stb.). -
Greg204538
tag
válasz <Adamsky> #9748 üzenetére
Igen, a Sima T6 lenne a befutó (most csak ~12e itthon), amiről a teszt áradozik és nem kell megfizetnem mindenfélét, amire nincs is szükség.
Fő gondom, hogy valós eshetőség, hogy nem tetszik nekik a BT dolog és akkor 2 héten belül visszavihetem indoklás nélkül nélkül, ha itthon veszem. A Tribitnél esetleg előfordulhat, hogy ez macerás lesz, vagy lehetetlen. Sosem intéztem külföldre visszaküldést, tartok tőle.
Ha a BT bukta lenne, akkor pedig lesz egy internet rádió 3x áron oszt csókolom, befejeztem a rádió kiváltását -
<Adamsky>
nagyúr
válasz Greg204538 #9749 üzenetére
Hmm ...?
Tudom, drágább, de egy internetrádió itthon se lenne olcsóbb.
... és ezt szerintem a Szüleid is jobban fogják szeretni, mint a bt.-s hangszórót töltögetni, "bajlódni" a párosítással, nyomkodni a telefont / tablet-et.ui: nagy kár, hogy itthon a DAB-ot szép csendben kinyírták, mert ugye ez azt is tudna
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest