Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
válasz carl18 #17999 üzenetére
Az én véleményem az, hogy arra játszanak, minél többen mondják vissza a rendelést, mert rájöttek, hogy ez nagyon nem éri meg nekik.
A többiek is meg fogják szívni, mert ott meg az erafun fogja visszamondani a rendeléseket out of stock-ra hivatkozva.
Ne legyen igazam, de nem fogtok kapni semmit.
Áldom az eszem, hogy nem ugrottam bele.Ma kezdődik életed háralévő része
-
Janaboy
veterán
válasz <Adamsky> #18001 üzenetére
Meg meg, aha 1-et.
Vagyis 2-t de a másikat nem vettem át és azt visszautalta az Amazon.
Így az olcsóbbik lett meg 87e-ért.Nagyon jó, lakásban fél hangerőn is üt.
Annyi, hogy annyira erősek a mélyek, hogy néha zavaró (torzít), ebben sajnálom, hogy nem lehet picit jobban finomítani az EQ-t.Valszeg ebből 2 db nagyon ütős lenne, de nekem fölösleges.
Janaboy
-
carl18
addikt
válasz Richard! #18002 üzenetére
Hát én azért reménykedem hogy lesz ebből valami. Csak sokan már kaptak hangszórót early Bird áron európábol. Aztán oluv elsőnek azt írta nincs elég vevő az ő kuponján alig 100 vásárló volt talán.
Aztán volt a 150 eltűnt hangszóró ami szőrén szállán eltűnt. Utána még 175 tétel ami elmetileg ki lett szállítva.
Mert Olaf az is írta ez nagy veszteség az Earfunnak.
Most azóta sincs hír hol a 150 tétel ami eltűnt.
De most ott az új kupon ami 118 dollár az se sokkal több mint a 112 usd.
Azért Oluv felesége tölti fel a videókat ez alapján nem kell attól tartani hogy az Earfun le állítja a gyártást.
A kérdés a kínai gyárból konténer hajóval mennyi idő alatt jut amazon raktárba és onnan Magyarországra. plusz most ne ilyen 150 darabot hozzanak hanem 1500at. úgy jut mindenkinek.
Amazon.de oldalon se elérhető az Uboom X így valóban lehet probléma.
Redditen azt írta az Earfun várjak türelmesen ha lesz készlet küldik. emailba azért nem írtam mert féltem az én rendelésem is törlik ha meg kérdem.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Richard! #18002 üzenetére
" ... minél többen mondják vissza a rendelést, mert rájöttek, hogy ez nagyon nem éri meg nekik."
Ezt a konteót már én is felvezettem korábban, de ennek némiképp ellentmond, hogy az amazon-ról se lehet direktbe – vagyis drágábban – rendelni.
Az viszont kétségtelen tény, hogyvalamitill. inkább mindent (is), valakik nagyon elb***tak.
"Áldom az eszem, hogy nem ugrottam bele." – mi történik, ha beleugrasz? Ha, nem jön semmi, akkor visszakapod a pénzt. Persze más kérdés, ha "tegnapra kell" egy hangszóró, akkor szívás.#18003 Janaboy
"Annyi, hogy annyira erősek a mélyek ... " – kikapcsolt mély kiemeléssel is sok? Valahogy sejtettem. Végül is ez outdoor / party hangszóró.
Egyébként, hogy van? Van a mély kiemelés + EQ (hány sávos)? És, ha mindkettőt kikapcsolod, ill. a "végeken" lehúzod, az se segít?[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
válasz <Adamsky> #18005 üzenetére
Mélység kiemeléssel még rosszabb, ez kb félgőzön egy kb 15 nm-es nappaliban.
3 sávos EQ van, lényegében mély közép és magas.
A mélyet nagyjából alapon hagyom vagy néha -1-el jobb. Valahogy ott közte jó lenne egy lépés.
Bár nem mai hangszóró, de lehet egy fw frissítés még tudna rajta finomítani.Mikrofon az amúgy nagyon jónak tűnik, hangzás, állíthatósága stb.
Janaboy
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Janaboy #18007 üzenetére
" ... 3 sávos EQ van ... " – ettől féltem, ill. ez rémlett.
"A mélyet nagyjából alapon hagyom vagy néha -1-el jobb."
Ha jól sejtem, akkor nem annál a frekvenciánál van a gond, ahol "be tudsz avatkozni". Vagyis a -1-ből hiába lesz -3 (ne, tudom meddig lehet levinni), jobb nem lesz a szobában. -
rezy89
tag
válasz Janaboy #18000 üzenetére
Nekem van, szépen szól. Mint írtam az előbb, nekem a levegő távozásával van problémám, de csak 1 van, így nem tudom hibának nevezhető-e. Inkább közép és magas hangsúlyos a hangzás, 50 Hz alá nem is megy. Volt Boombox 3-asom, igazából pont annyit tud kb, nem is szól csúnyábban. Szóval ennyit vígan megér Linket tudsz esetleg dobni hol találom akciósan?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz carl18 #17999 üzenetére
Írtam nekik én is ...
Okulva a fórumtárssal történtekből, egy másik e-mail címről. A válasz:
"Unfortunately, there is no confirmed restock date at the moment. We sincerely apologize for any inconvenience this may cause.""Mit gondoltak lesz idén Uboom X szállítás?"
Szerintem, nem.[ Szerkesztve ]
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz carl18 #18015 üzenetére
Én ezen már tényleg csak röhögni tudok. Az angol amazon-on van, és itthon is – nem egy helyen (!) – kapható (mindkét helyen az akciós árhoz képest jóval drágábban).
Tényleg, csak nézek, és nem értem." ... de azt se írják le mennyi a késés. 2 hét? 2 hónap?"
Engem ami kissé szintén kezd zavarni, hogy Oluv se kommunikál semmit. Egy ici-picit lehetne aktívabb. Lehetséges, hogy – ő is – belesz*rik az egészbe, és csak a fejhallgatójával foglalkozik.
Ja, az egyik post-ja alatt írta valaki, hogy az Earfun közben kitolta a 0.41-es fw.-t ..." ... 50e plusz szállítás magyar oldalról ... "
Úgy látom, annyiért már nem kapod meg.[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
válasz SSlyTR #18017 üzenetére
Majd oluv felesége minden videó alá oda írom nem jött meg a hangszóró akkor abból csak érti valaki nem kapott. 😅
Igen Oluvnak a Earfun azt írta EU rendelések ki szállítva. Így oluv úgy volt vele mindenki kapott. Csak mi magyarok nem A Dominik videós lengyel és ő is kapott.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz SSlyTR #18017 üzenetére
Nem csak mi nem kapjuk meg (ill. megkapnánk akár már holnap, ha nem lennénk ilyen fillérb. mert nálunk kapni), hanem a németek / Európa egy jó része sem, mert nincs készleten. Se az amazon-on, se a gyártó (!) oldalán. Érted?!
#18018 carl18
"Majd oluv felesége minden videó alá oda írom nem jött meg ... "
Teljesen felesleges. Oluv-nak kellett volna már rég egy nyilvános csatornát nyitnia, ahol kommunikálni tud mindenkivel, nem csak az előfizetőivel (bár utóbbiakra se mindig reagál). De mint tudjuk, neki nem ez az erőssége. Csak ezek után se ő, se a gyártó ne csodálkozzon, ha egyébként tényleg ordas nagy bukó lesz a termék.
Az lesz vicces, ha mire feltöltik a készletet, a Soundcore is kijön valami – ezúttal tényleg – jó cuccal. Akkor ugyan lesz készlet, de rájuk fog rohadni az egész, mert kb. mindenki vissza fogja mondani a francba. -
SSlyTR
aktív tag
válasz <Adamsky> #18019 üzenetére
Azert azt tedd hozza, hogy nalunk legalabb 20%-kal dragabban juthatsz hozza.
En raerek, meg a karacsony is jo, jol mutat majd a fa alatt
Nekem az jott le, hogy magyarban meg senki se kapta meg, legalabbis a forumban.
Viszont azt sem tudni milyen sorrendben megy a kiszallitas. Ha jol ertem, amint elerheto lett innen 2-3an is megrendeltek. Akkor csak a sor elejen kellene lenniuk.
Az is erdekes, hogy Oluv kiakadt, hogy a 600 feliratkozobol alig 100an rendeltek meg (majd kesobb meg tobben). De igazabol azt se tudja teljesiteni az earfun. (nem akarok foglalkozni azzal, hogy mi tunt el)
Nekem meg van olyan teoriam is, hogy a 0.38as fw miatt meggondoltak magukat, de addigra par 100-at mar beutemeztek szallitasra, azokat kaptak mar meg bizonyos megrendelok. Visszarendeltek a szallitmanyt es fw csere megy ezerrel, uton van a frissebb gyartas, de hat lassan megy az is.
Alan videoja kevesebb mint 24 oraval a rendeles kezdes elott jott ki. Lathattok, hogy rossz a fw az eu-ba kuldott hangszorokon es nagy tanacskozas utan arra jutottak, hogy fw cserevel szallitjak oket. A ciki az lenne ebben, hogy kussolnak rola, meg eltunt keszletrol beszelnek.
Az nagyon furcsa, hogy ennyire kis keszletet kuldtek EU-ba, hogy az elso rendeleseket se tudjak teljesiteni.
Amugy van info arrol, hogy aki megkapam milyen fw volt rajta? -
Arcképgyáros
JBL Partyboxhoz lehet venni valami nem gyari mikrofont ami mukodik es nem kerul 50.000 ft-ba?
-
carl18
addikt
válasz <Adamsky> #18019 üzenetére
De akkor még is kinek kell írni? Legalább a cég írni egy dátumot hogy majd Decemberbe lesz valami? De mikor azt írja türelem? Meddig 2 hétig? 2 hónapig? Saccolni csak tudnak.
Kínából europába egy hajó 3-4 hét alatt ér ide, aztán amazon raktárra kerül és ők szállítják.
#18020SSlyTR
Firmware miatt nem hívnak vissza hangszórót ez 100% azért tudott frissiteni ha baj van. Itt van ettől nagyobb baj, csak senki se írni konkrétat a cég se. Most marad a várakozás, és hogy egyszer ideér.
Csak amit Oluv írt hogy eltűnt a hangszóró, aztán kiakadt a kevés vásárló miatt, egyik szavával űti a másikat. Szóval baj hogy nincs elég rendelő de készlet sincs akkor mire fel akad ki?
1000-2000 hangszórónak lenni kéne europába és akkor lehet mondani van mit eladni. Az a kis készlet ami volt meg nem elég, főleg ha egy része el is tűnt.
Oluv is azt írta ez nagy bukás és veszteség az Earfunnak.
De ha nincs termék akkor mit vegyen az ember?
Oluv írta 150+175 hangszóró volt amazonnak szállításra leadva emlékeim szerint. Most ez egész europára nagyon kevés, de mindegy már nem érdemes agyalni várni tudunk más lehetőség nincs.
Aztán remélhetőleg pár héten belül lesz készlet és szállítás csak a karácsonyi időszak miatt nem tudom mennyire fog megint csúszni a rendelés.
Szóval én is nem tudok mit tenni várok még valamennyit, aztán ha karácsonyra se jön meg lemondom és ássák el magukat.
Igen az a esély is ott van a Konkurencia hozz valami újat elérhető áron és elveszi a Uboom X piacát. A Motion Boom Plusnak jöhet egy frissitet verziója elérhető áron.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz carl18 #18022 üzenetére
"De akkor még is kinek kell írni?" – kelleni nem kell senkinek, de ha mégis írni akarsz, akkor esetleg a service@myearfun.com -on (de ne azzal az e-mail-el, amivel rendeltél) kérdezz rá, hogy ha most leadnád a rendelést, akkor megérkezik-e karácsonyra.
99%, hogy azt a választ (lövésük sincs) fogod kapni, mint én. A kör bezárult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs