- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftt
tag
Sony SRS XB41 49.900-ért ED-nál
-
LanyUs
senior tag
válasz rhunseeker #5302 üzenetére
Pl. aki Magyarországon szeretné megvenni, magasabb IP67-es vízállóságot szeretne és hangulatos partifényeket és ki-bekapcsolható bass kiemelést. Ők mind a Sonyt veszik
-
ftt
tag
válasz rhunseeker #5302 üzenetére
Eddig se jött egyszer se egyetlen köszi se, ha betettem ide egy komolyabb akciót, de az új, hogy most még le is b@sztok érte.
Semmi gond, ezután nem fogok.
-
rhunseeker
tag
Senki nem baszott le érte. Szimplán véleményem szerint még az akciós árát sem éri meg a Sony.
-
Nem tudom mennyi votl az akció ára a Sony SRS-XB31-nek, de most a Sony szalonnál 31.192 ft-ért kapható, és ez szerintem már nagyon jó ár.
(szerk.: bocsi, most láttam, hogy megelőztek)
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
ftt
tag
válasz FireFox1996 #5313 üzenetére
#5309 ugyanez
#5311 két hete 29.990 volt az Euronicsnál
-
Norby86
őstag
Nem tudja valaki hogy Amazonon kívül Tribit Xsound Go hangszórót honnan lehet rendelni? Azt írja nincs raktáron...
-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz rhunseeker #5316 üzenetére
18-19 ezer ft-ért van csak. Olcsóbbak meg nem szállítanak Magyarországra. Amazonon 14.800 ft lett volna. 18-19 nekem sok érte. De gondolom csak lesz még náluk raktáron.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz Viktor77 #5318 üzenetére
Amazonon? Tudsz linket adni? Nekem nem engedi. Ebay-en meg a 13-14 ezres árkategóriában hirdetett Tribit Xsound Go termékeket nem szállítják Magyarországra.
Itt nincs raktáron: [link]
Ezek pedig nem szállítanak Magyarországra: [link 1][link 2][link 3]... és a többi sem, csak a 17-18 ezresek.[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
kacsa2958
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy NAVON NWS-23 BLUETOOTH SPEAKER
Csatlakozik a telefonhoz vezerli is viszont nincs hang nem szólal meg
Mi lehet a bibi?
Koszi a választ. -
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok,
hölgy ismerősöm keresi a tipikus olcsó-jó kombinációt (amit mindenki) és régóta vágyik egy JBL Charge kütyüre. Kicsit körbejárva a témát, a Charge2+ -ra esett a választás.
Jófogásról szabadna szerintetek ? 5-8 között mennek .. Jó-használt is szóba jöhet neki, ami nincs lelakva és kifogástalanul működik, akksija, töltője jó, stb. stb.
Azt látom, hogy itt
1. vagy nagyon sok a kínai "utánzat" (ami hülye megállapítás, mert az eredetit is kína gyártja)
a) ami vagy jól szól
b) vagy szarul szól2. vagy ezek tul. képpen eredeti kütyük, amiből a kínai gyártósor lenyom egymillió darabot, ebből mondjuk 600-ezer a Harman-é és kap csini logót meg dobozt, pecséteket, mindent, 400e darab meg megy JBL logó nélkül a fekete (vagy szürke) piacra, de elektroninkailag-technikailag természetesen tökugyanaz.
Szóval mire szavaznátok ? 1, 2 vagy van alternatív, 3. opció ?
Élőben megnézve egy ilyet (és főleg hallgatva, pláne akksifedelet leszedve) hamar kiderülne, gyári kütyü-e, de így fotóról ?
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Ati1979
veterán
válasz Dißnäëß #5324 üzenetére
Ez egy 50 ezres hangal. Ami 5-8k között van az hamisítvány. Nagy ívben kerülje el a barátod. Inkább kérdezd meg mi az ajánlott itt abban az ársávban. Vagy csak olyat vegyen ami eredeti. Bizonyítottam.
Amúgy ha 5-8k ért olyan lenne mint az eredeti akkor, mindenki azt venné.
-
carl18
addikt
válasz Dißnäëß #5324 üzenetére
Igen a jofogás teli van Charge 2 Kínai másolatttal, de véletlen se szabad őket megvenni azért az árért egy hányadék okádék hangzást kapna érte az ember
Ha annyira akar valamit jó kéz alól aminek van hangja inkább egy Sony SRS Xb30 például.A Charge 2 fénykorában ment 50E forintért, mióta kifutott a széria 30E forintos árba ment átlagba.
Ha valamit akar olcsón ami használható akkor egy Tronsmart T6, de az ilyen másolatokat kerülni kell távolról
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Egy barátomnak keresnék bluetooth hangszórót kb.20e Ft-ért.
Van esetleg vmi ajánlott hangszóró?Márka nem számít,a lényeg fm rádió (tudom,így már csak gagyi lehet,de neki fontos)+a hangzás,jó mély és hangos legyen.Persze ennyiért szinte lehetetlen,de hátha tudtok vmi ilyesmit. :-) -
carl18
addikt
Amúgy még is mit várok mindenkinek válaszoljak egyenként? Pár sort vissza olvasol ( Ami lehet luxus)
Ott a Tronsmart T6 neked is vagy a Tronsmart mega. Miért kell mindenkinek mindent a szájába rágni.
Ezeknek 90%-ba nem raknak rádiót, maximum a kínai hangszórók büszkélkedhetnek velük.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
-
Elims
veterán
Ismerős volt a neved..aztán beugrott.Te vagy az aki úgy táncol,hogy nem hat rá a gravitáció!
Tudom,hogy ki vagy te.Jhaj,iszonyat keményen kened!!! :-)
Ha már így akkor írd meg nekem légyszives -ha vki tudja,te biztosan(!)-,melyik a jobb,ez a tronsmart element t6 vagy mega vagy a sony srs btx 300?Szerk.: Ezt magamnak kérdezném,elgondolkodtam egy olyan mega-n.Nem használnám ki soha,de 13e-ért 40watt..ha csak 20-25-öt tud már akkor megérné.
[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Bocs nem akartam durva lenni, csak néha nincs végtelem türelmem a dolgokhoz.
Hát figyelj a Sony volt közel 2 évig Az a gond vele hogy 2013-as megjelenésű, az akku már elégé ki lehet öregedve alóla. + Közel 2 kg és 34 cm, nem igazán hordozható egy kütyü
Persze ha jó áron beszerzed mint én akkor talán megérheti, sajnos már nincs forgalomba.
Olyan 12,000 ft-ért megérheti beszerezni, én is ennyiért vettem 2015 szeptemberében.
A Sony viszont ha vigyázol lrá és cserélsz benne egy akkut mondhatni "Örök élet" Én elég sokat használtam, de mellette vigyáztam is rá. Az SRS 300 amire teljes mértékbe rá merném bízni magam.+ Ez élőbe kéne meghallgatnod valóban tetszik-e a hangja
Hangerőbe a SRS 300 akkus üzzemódba a T6-al volt egy szinten, de a Sonyt meg eladtam mert már undorral gondoltam a méretére és súlyára hordozhatóság szempontjábólIlyen Téren a T6 alig fél kg és egy söröz doboz mérete kb, egy nagyobb zsebbe de egy táskába is be tudom úgy rakni hogy marad még benne másnak is hely
Kösz, igen én voltam a táncos aki az SRS 300-at használta a videókhoz Egyenlőre a Tronsmart T6 van még meg, lusta voltam lecserélni. Amire kell arra elég ez is Lusta voltam rendelni, amíg a T6-ot nem tudom eladni. Úgy meg nem akarok járni mint a múltkor, Volt Onbeat 500, SRS 300, és T6 is egyszerre. Mindegyik Rajtam ragadt.
12E forintért a T6 és a Mega ez a két Tronsmart ami ajánlott, esetleg kicsit drágábban a Divoom Onbeat 500 17e Környékén, de már a divoom 1,1 kg. Ezeket tudom ajánlani, sajnos mással nem igazán van személyes tapasztalatom.
Még egyszer halottam a Dockin D fine-t de ami valóban jó volt Csak hát az más kategória és 2 kgJa még valami a Wattot felesleges nézni Csak oda írja paraszt vakításnak, azért a Mega 40 wattja valóban csalogató de azért egy alig 600 grammos hangszórótól kétlem hogy a JBL Xtreme 40 wattjával vetekedne.
A SRS 300 a Sony szerint akkus üzemódban 2X4 wattot tud, ami a Tronsmart 25 T6 25 Wattjának felel meg.
Ennyit a Wattokról Hangerőben egálban voltak kb.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
+ A Tronsmart T6 teljes hangerőn betorzítja a basszust :S Ez a gond vele Tudtommal a Tronsmart Mega is hajlamos a torzításra.
Ilyen Téren a Divoom és a Sony jobb volt, azon nem torzítottak teljes hangerőn. Persze Equalizerrel ha telefonon állítok akkor a torzítás elmúlik.
Ilyen téren újanta nehéz jobbat találni mint a Tronsmart, akkor volna tökéletes ha ez a torzítás nem volna jelenHiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Elims
veterán
Sokat segítettél!
Kihagyom.
Köszönöm!!Carl:
Sylwerstone: Köszi!De sajnos csak pár napom van beszerezni. :-/ Már a múlthéten kellett volna csak egy hardveraprós visszamondta az eladást.
Esetleg ilyen gagyiságokkal senkinek nincs tapasztalata?Vmi hasonlót keresnék,de nem tudom,hogy mennyire nagyon gáz a hangzása.
-
Dißnäëß
nagyúr
Sokan válaszoltatok kérdésemre, nem köszönök itt végig mindenkit, csak szimplán - KÖSZÖNÖM
Rááldoz, meggyőztem.Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
joergie
őstag
doss soundbox
azt írja sale price 69.26 dollár 8 óra múlva, ami reggel 9kor lesz. ennyiért eléggé best buyEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Elims
veterán
válasz rhunseeker #5338 üzenetére
Tényleg,erre nem is gondoltam.
Köszi!!Ati: Az összes ilyen,"ilyen". :-/
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Biztos ismeritek ezt a tipust, jó sok néven árulták már. Sajnis mem igazán találtam sehol ahol meg lehetne rendelni. Nem tudtok esetleg valami linket ahol még vagy már kapható? Persze EU ból ha lehet.
[link]Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest