- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz joysefke #4696 üzenetére
5-10E között nem hiszem hogy kapol jót, főleg ilyen mediamarkba, auchanba nem tudom milyen a választék.
Kicsit 10 felett már ott a Tronsmart T6 vagy a Tronsmart mega. Sajnos Mediamarkba 9E a JBL Go, az meg nem éri meg azt a árat szerintem.
Írtad 5 éve halottál 30-50E forintos hangszórókat, 2013 fele jött ki a Charge 1 flip 1, szerintem a Charge 1 szintjét lehet tudja a Tronsmart T6 is.
Én ezt ajánlom, és jó árba is van szerintem
[link][ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
tomboy0013
veterán
Üdv.
2 Bluetooth hangszóróval szemezek, mindkettőt az Eustock-ról tudnám rendelni. Az egyik a Tronsmart Element Mega, a másik pedig a T6. Akinek mindkettővel van tapasztalata az mit ajánlana? Javarészt elektronikus zenét hallgatnék rajta illetve filmekkel is megpróbálkoznék mert gyanítom a TV-mel szemben ezekben fellelhető némi mély hang. Annyira a hangosság nem lényeg mert csak szobában használnám és azok a szobák sem túl nagyok. Őszintén szólva a T6 felé hajlok (már a kosárban van ) mert van már egy kis háttérkutatásom a témában, de mivel alapvetően nem értek az ilyen eszközökhöz így jobbnak gondoltam ha titeket is megkérdezlek. Mivel csak a Mega-nak van saját topikja így arról olvastam szinte csak pozitív és negatív kommenteket. Nem tudom, hogy a negatív dolgok esetleg a T6-nál is jelen lehetnek-e. Gondolok itt például a hullámzó hangról alacsony hangerő mellett, de olyan is volt ki folyton akadozó zenét tapasztalt Bluetooth kapcsolatnál.
-
joysefke
veterán
BT-Kodek támogatással kapcsolatban van valami infó, sehol sem látok erről semmit...
Madzagos (Line in) kapcsolatnál a telefon és a hangszóró között van lehetőség BT-os vezérlésre (stop és léptetés)?
Elsősorban a Xiaomi Mi Speaker és a Tronsmartok vonatkozásában kérdezem ezt.
üdv
J. -
carl18
addikt
válasz tomboy0013 #4702 üzenetére
Nekem T6 van, galaxy s5 telefonom akadozó bluetooth kapcsolat még sose volt. Elég strapabíró kis hangszóró, hát a negatívom teljes hangerőn sokkal gyorsabban lemerül, a másik max hangerőn a basszus torzítása.
De a hangja egész jó és könnyen hordozható, Equalizerrel ha vissza veszi az ember a bass akkor a teljes hangerőn is eltűnik a torzítás. Szerintem jó kis kegyere, más gond nincs vele. Én nekem szinte fél év van meg és bátran merem ajánlani, ennyi pénzért elég jó
5/4 csillagot kap tőlem. Ez se tőkéletes, de ezért a pénzért nem is lehet elvárni.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
PhaetonV10
tag
Valaki tud ajánlani egy olyan hangszórót ami viszonylag magas hangerejű telt basszussal rendelkezik és full hangerőn képes 8- 10 órán át zenélni? Srs xb30 am van hangzásra meg vagyok vele elégedve de 5- 6 óránál nem szól többet.
-
carl18
addikt
válasz tomboy0013 #4705 üzenetére
10+ órát elmehet közepes hangerőn, a maxot nem tudom de 3-4 órát mehet úgy max. De úgy se használod úgy
Na a Harman Kardon 3 megjött tesóméknak, Azért nagyon ki van egyensúlyozva a hangja, van mély, közép, és magas hang is. Nem csak 1-re mentek rá nagyon, nagyon jó a hangja
Akkuról is nagyot szól, de hálozatról még keményebb Szinte duplája lesz a hangereje!
Egyik legjobb hangszóró amit idáig hallottam. Ebből a méretből nem hiszem lehet jobb hangzást kihozni.Kültéren is nagyot szól, udvarba is kipróbáltuk fal tövébe sarokba elég jól lehet hallani
Csak hát a hátrány hogy a alakja miatt nem igazán lehet hordozni.Néztem hogy akkus módba a hangereje a JBL Extreme/Dockin D fine szintjét van.
-
carl18
addikt
válasz PhaetonV10 #4706 üzenetére
Az a baj egy hangszóró se fog teljes hangerőt 8/10 órát menni. Esetleg veszel egy jobbat, és azon vissza veszed a hangerőt 60/70%-ra.
Mondanám válts XB 40-re de ha a hírek igazad, ugyan akkora az akkuja mint a XB 30-nak.Dockin D fine is csuma hangerőn durván 4 órát megy maximum. Esetleg vadász valami olyanra amiben a kialakítása miatt nagy a hely, aztán házilag bővíted az akkut. Ez az egy a megoldás a 8/10 óra eléréséhez.
Én nem ismerek olyan hangszórót ami tudja ezt, mindegyik gyártó fél hangerőre írja az üzemidőt.Itt a összehasonlítás XB 30 vs Dockin D fine. Én a House/Dance zenével szoktam, ott kijön a basszus különbség. És Maximum volume, mivel neked ez is számít.
[ Szerkesztve ]
-
kaszibat
tag
válasz PhaetonV10 #4709 üzenetére
Az ilyen feltételeknek szerintem a Xiaomi Network Speaker felel meg, de az nem akkus, hanem 220 kell neki. Cserébe annyit megy max hangerőn amennyit akarod és szvsz elég jó basszusa is van elfogadható áron. Nekem van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
-szabi-
addikt
Hi
Hálózatos üzemmel kapcsolatban, dockin d fine tud úgy működni?
üdv
-
carl18
addikt
válasz kaszibat #4710 üzenetére
Ha hálozatos űzzemod kell ott a Harman Kardon Onyx studió 3, jobb mint a Xiaomi. Ez 100%
60 wattot tud hálozatról, és iszonyú hangos
Én tegnap hallottam és jó cucc.
Írta hogy kell a 8/10 órás akku idő, erre jön a válasz ami nem is hordozható xdHiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
oszy
veterán
Kellene egy kis segítség tőletek. Van egy Jam Thrill hangszóróm, de most megválok tőle. Max. 8.000 Ft-ért van olyan, ami szól úgy, mint ez?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
Oké! A JBL-eket mindenki dicséri. Nem tudtam, hogy egy Tronsmart jobb. A mély nem torzít?
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
weres78
senior tag
Üdv!
Pár hónapja ajánlotta innen valaki a Sony SRS XB30 hangszórót. Köszönöm szépen, megvettem, tetszik...
Egy kérdésem lenne vele kapcsolatban, honnan tudom milyen töltöttségi állapotban van az akkumulátora???
Amikor töltőre teszem világít egy pirosas led pár percig, aztán az is elalszik, és semmi... Mit barmolok el, mert ez így biztos nem lehet gyárilag? -
senior tag
válasz Krill77 #4720 üzenetére
+1
Nekem volt clip, gyors megváltam tőle. 12 éves gyereknek vették meg a szülők ha kirándulásra mennek akkor a többi társával összepárosítsák és "döngetik majd a zenét" flip4re váltottam. Igaz árban is erősebb de hangzásban is..JBL extreme update : időközben felküldtem a cordon electronik kft szervizeli elméletileg 1 hét amire kicserélik a fődarabot vagy az akkut/ panelt benne.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Valaki vásárolt/használ Xiaomi Mi Bluetooth 4.0 Speaker-t?
Minden tökéletes, de egyszerűen a windows 8.1 alatt hiába van csatlakoztatva, a PC felismeri, mégis a lejátszó hangeszközöknél nem jelenik meg, mint bluetooth eszköz/hangszóró. Már próbáltam feladatkezelőben bluetooth újraindítást, gép újraindítást, eszköz újra párosítást, bluetooth driver reinstall... mindent, de egyszeűen nem tudom összehozni kábelmentesen. Jack csatlakozón keresztül oké a hang, de jön a foci VB, a teraszon projektorozáshoz elengedhetlen lenne, hogy vezeték nélkül csatlakoztathassam a laptophoz.
-
joysefke
veterán
Ez a kettő megegyezik?
https://mobilarena.hu/teszt/xiaomi_mi_bluetooth_speaker_teszt/hangminoseg_osszegzes.html?stext=Xiaomi%20Mihttps://eustock.eu/shop/audio/xiaomi-mi-bluetooth-hangszoto-us-kek-reszletek
A tesztben eléggé lehúzták a Mi Speakert, illetve már 2016-os feltételezem kifutó modell. Utódja van már neki?
-
tomboy0013
veterán
Megrendeltem az Eustock-tól a Tronsmart T6-ot, és van egy gyönyörű alap recsegés a mélynél. Ez másnak is ilyen? Zizeg az egyik oldal mintha lenne valami a hangszórónál. Sosem küldtem még vissza terméket, mi ennek a menete?
-
haris
őstag
válasz tomboy0013 #4729 üzenetére
Nem szabad recsegnie.
Szerintem hívd fel őket és kérdezz.
Lehet be kell vinned/küldened a wayteq-hez és cserélik. -
Viktor77
titán
válasz tomboy0013 #4729 üzenetére
Hallgasd azért pár órát, hátha elmúlik. Nekem az XB30-nál volt egy furcsa zörej az egyik hangszórónál, de pár óra múlva elmúlt.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
kispusi017
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék nálatok, mivel elégedett Divoom Voombox tulajdonosként mostanában nem nagyon nézegettem a bluetooth hangszórók árainak mozgását. Szeretnék venni egy kicsit komolyabb cuccot, egészen pontosan Dockin D Fine-t. Azt látom, hogy még mindig csak német Amazonról lehet rendelni, de abban tudnátok infót adni, hogy kb. milyen gyakran szokták beakciózni?! Vagyis érdemes-e várni vagy kb. évente egyszer van "gyereknap"?! 😁
kispusi017@gmail.com
-
carl18
addikt
válasz kispusi017 #4732 üzenetére
Hát Fekete péntek, meg December környéke mikor le szokták akciózni.
Esetleg ha türelmes vagy és mindenkép akciósan akarod megvenni, napi egyszer nézd fel amazonra, hátha pont akciós.
Néha 1-2 napra év közbe is lenyomják akcióba. 1 évbe max 4X akciós szerintem, ha meg nem akarsz hónapokat várni akkor meg rendelheted most is.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Krill77
őstag
válasz tomboy0013 #4740 üzenetére
Hányadik probléma a tronsmartoknal..
-
laskr99
addikt
Ha meglesz nyárra a Dockin D fine, mennyire káros neki folyton hálózatról menni? Akksit mennyire viseli meg? A BW-F3 alapján az akksi folyton használatban van és arra tölt rá az meg nem egészséges.
-
carl18
addikt
válasz laskr99 #4742 üzenetére
Számít a felépítés, nem tudom van-e külön hálózati módja, vagy csak a hordozhatóságra gondoltak.
Például a Divoom 500 és a Tronsmart T6 is működik töltésről, csak azoknál az a baj hogy akkut tölti és bekapcsolás közben az akkuból is meriti az energiát.
SRS 300, és a Harman Onyx 300-nak meg volt egy külön hálózati módja, és nyugodtan hallgathattál zenét akku t töltötte zene hallgatás közbe is.Utána olvastam és használhatod töltés közben, minden igaz nem jelent neki problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest