Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
emiatt ne aggódj, a BT amit itt vettem nemrég ph-n ugyanígy nem települ a saját Bluesoleil-es drivere nélkül. ekkor szedtem elő a widcomm-ot (nem azért reklámozom ennyiszer, mert fizetnének érte, hanem mert egyszerűen ez mindenre megoldás), ami viszont problémamentesen települt és 4 különböző telóval tesztelve hibátlanul működik.
szerintem te a pucolás után ezt a lépést kifelejtetted, pedig érdemes lenne megpróbálni! -
Balinov
titán
nafasza!
figyu,nem akarlak elkeseríteni,de nekeme 2éve az x-micro donglem csinált ilyet,azt játszotta,hogy 3 különféle gépen próbálva a win meg-megtalálta,mint bt eszköz,viszont működni nem akart.Akkor azt olvalstam,talán a terminal fórumán,hogy elhalálozott a donglem. Nem akarok vészmadár lenni,szal ne legyen igazam.
Arra gondoltam még,hogy vmi drivercleaner progival nem-e lehetne legyalulni a megfelelő (ill. itt nemmegfelelelő) drivert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest