Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Home/Nest
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
oldcrypto
kezdő
válasz
Dißnäëß
üzenetére
A várakozásokat azoktól hallhatod, akik újak a piacon, ők szoktak a hangosak lenni. Áltatják magukat, hogy mindjárt felfelé fordul az árfolyam, mindenkit vételre bíztatnak, hogy ne essen a portfóliójuk értéke.
Nagyon sokan ismerik a 4 évs ciklust, és gondolom, te is új vagy a piacon, ha ez neked újdonság. Én 2012. óta benne vagyok, idén októberig még soha nem csináltam crypto --> fiat/stablecoin váltást, bár már 2021. végén is teljes tudatában voltam a ciklusnak, csak akkor még áltattam magam, hogy felmegyünk 100k-ig a lefordulás előtt. Utána meg már nem mertem eladni.
Most sem mertem eladni a teljes portfólióm, és nagy csalódás volt ez a mostani ciklus számomra. Legalábbis nem erre számítottam. Mindenestre ha mégis lenne egy kis rali felfelé, akkor eladom a maradékot is, muszáj, hogy jöjjön a bear market ennyi idő után.
Tök mindegy, hogy 50-60k-ról indul a következő felfelé menet, vagy 200k-ról, úgy vagyok vele, hogy akkor is annyi USDC-vel fogok beszállni, mint amennyim most van. (Igen, szégyen gyalázat, teljesen értem a bitcoint, és nagyszerű dolognak tartom, de az 1 BTC = 1 BTC dolgot nem tudtam magamévá tenni,)
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Home/Nest
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 5000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest