Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
''Eltelt néhány nap, és szombat délelőtt 9 körül, míg a lányok aludtak, leültem a gép elé, és keresgélni kezdtem a neten. Csuda érdekes oldalakat találtam, egyik helyről a másikra kattintgattam, és úgy elmerültem a barangolásba, hogy a lányaim fél kettőkor szóltak rám, hogy nem akarom-e átadni a helyet… meg már az ebéd is jól esne.''
LOL. Ez nem a bioshield hatása, hanem a net hatása. Félredumálás . Nekünk nincs ilyen marhaságunk, mégis órákat ülünk a gép elött, net, film játék, stb stb....
Aki elhisz ileneket, az megérdemli, hogy megvegye. Mindenkinek joa van lököttnek lenni.
Az a kár, hogy nem én találtam ki
Ellenérv a cuccal: minden monitor más és más sugárzási karakterisztikával bír, a TFT gyk. nem is sugároz. A CRT monitor sugárzása legfőképpen por ''sugárzás'', a feltöltött por részecskéket a monitortól elfele löki a statikus elektromosság, ami a nagyfeszültségű utángyorsításból adódik (35kilovolt) Ezt a porfújást csökkentették a TCO logóval ellátott monitorok. Ezért ajánlott a CTR monitor elött szemüveget használni.
Az elektromágneses sugárzás a mai modern háztartásban mindennapos dolog. az elektroszmogot megszüntetni szinte lehetetlen. Ha ilyen király a holmi, akkor miért nem használták már korábban a TV-nél? Na az tud sugározni igazán.
Kicsit olyan feeling, mikor jön a bioenergetikus, és két bottal megállapítja, hogy hol fekszenek a vízerek. Főleg egy 20 emeletes ház felső szintjén. HAHAHAHAHA
No offense...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest