- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HP notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
Ezt sajnálom, de köszönöm a visszajelzést.
Vhiktor (tökéletes kép) egyébként első osztályú tévés teszteket készít a YT-ra. Nem tudom, hogy esetleg egy együttműködés benn lehet-e a pakliban. Hogy kiteszitek egy rövid írás kíséretében az AV rovatban, és mindenkinél nőne a látogatottság. -
PTM
aktív tag
Nekem is az volt a legfőbb előny, ill. volt valaki, akit egy időben rejtettem is, de őt közben kitiltották. Most mennek a reklámok, én nem blokkolom őket. Ha az audio-video részleg egy kicsit rendbe lenne szedve, akkor még lehet, hogy fizetnék újra. Engem elsősorban az a terület érdekel.
-
PTM
aktív tag
Hát, az előző, amúgy prémium useremmel rendszeresen írtam az elefant-cikkek alá, hogy milyen gondok vannak (gyakorlatilag egy arculküöpéssel érnek fel). Aztán több év után ezen a ponton feladtam, eszem ágában nincs újra fiztetni. Sőt, ha eladtam az aktuális dolgaimat, akkor ezt a usert is törlöm.
-
PTM
aktív tag
Némi alapismerettel már olyan nagyokat nem is lehet szerintem tévedni. Én még építek gépet, de alig követem a dolgokat, mégis év elején munka előtt egy reggel összekattintgattam az új ITX konfigot. Hasít is rendesen, elég klassz cucc lett.
De egyetértek, hogy sok embert nem is érdekelnek ezek a dolgok, már a mobil a menő.
-
PTM
aktív tag
Több olyan véleményt látok, miszerint az Anandtech már akkor megtört, amikor Anand 10 évvel ezelőtt elhagyta, Andrei és Ian távozása pedig nagyjából az utolsó szög volt a koporsóban.
Őszintén szólva én ezekből semmit nem érzékelek, régóta nem nekem szólnak az ilyen oldalak. Esetleg a konklúziót átpörgetem érdeklődésből, vagy ha vásárlás előtt feldobja adott tesztet a kereső.
Azért sajnálom, hogy ők is ide jutottak, nagy név volt az Anandtech.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konteó topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged