Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Nem lesz a Grace Hopper cuccról valami szakmai cikk vagy legalább a bemutatóról valami kis hír?
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Én már lassan a fogyasztással kezdek kibékülni. Ami sokkal jobban szúrja a szemem, az a melegedés, és ezzel párhuzamosan a throttling.
-
ricsip
addikt
tökmindegy mennyire energiatakarékos az a nyomorult processzor, ha a kijelző 10-20x annyi áramot eszik évek óta változatlanul, és az üzemidő nem bír lényegesen emelkedni a folyamatosan növekvő kapacitású akkuk ellenére sem
-
janeszgol
félisten
Gondolom telefonba kerulnek. Tabletbe meg laptopba kellene. Pl terjen vissza egy kihalt kategoria, a nettop.
-
Engem a maxon járatott konkrét fogyasztásuk érdekelne -és hogy egymáshoz viszonyítva ez hogy néz ki-, de majd rákeresek.
-
TeeJay
félisten
Samsung is fog Exynos-t csinálni erre
Nekem jöhetne egy 2x A720 + 6x A520 magos proci vagy 4xA720 + 4x A520-t is elfogadok
X4 nem kell azt meghagyom csúcskategóriának. Lényeg hogy akku sokáig bírja
4nm-en TSMC gyártással bestbuy lenne.
Snapdragon remélem kiad hamar ezzel valamit de MTK is lehet akár -
Ok, következő kérdés, hol fogják mindezt gyártani, kik fogják licenszelni?
Habár sok kérdés nincs, QC és MTK lesz... Én inkább a gyártósorra leszek majd kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest