Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy koponyával volt erősebb mondom megnézem mi osztanak oda lent 200 tonnával zsupsz.
Egy koponya eltérés már elég komoly, akár hogy is nézzük. Bizonyos pályákon / küldetéseknél határozottan fájó lehet...
Oké lássuk a Cifu féle 600méterest, vasakat átépítem távolsági fegyverekre, majd messziről kiszedegetem őket .
Őszintén szólva nem tudom, mi az ideális látótávolság. A 300 méter (nekem) nagyon kevés. Sok a közelharc, az AC/20, MedLas, SRM nagyon hangsúlyos, a Gauss, PPC, AC/5, pláne az AC/2 ellenben nagyon gyatra - viszont nagyon is van értelme a Sensor Lock-nak, lehet taktikázni vele. Ez az a rész, ahol nem értem teljesen a koncepciót, mert a Sensor Lock nélkül az LRM nem sokat ér szvsz 300 méternél.
A 600 méter lehet már nagyon a palánk túloldala. Az LRM szinte mindent visz, a PPC, Gauss nagyon jó, az AC/2 és az AC/5-nek lehet létjogosultsága (de olyan pálya is kell hozzá), viszont a 270 méteres lőtávú fegyverek keveset érnek.
Most azt próbálgatom, hogy valahova 450-500 méterre megpróbálom belőni, hátha aféle arany középút lehet.
A játék előnyére kell ugyanakkor írni, hogy a látótáv megváltoztatása önmagában nem töri ketté a játékélményt. A JagerMech-ek sokkal veszélyesebbek nagy látótávnál, az LRM boat-ok (Catapult C1, LRM-carrier, stb.) is jobban szerepelnek, stb.
és innentől már legenda, mert megszületett a Mesterhármas
LoL. Nem is tudtam, hogy meg lehet változtatni a Mech-ek neveit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Asus TUF Gaming 15.6 FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest