Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A hétvégén csak kevés időm volt játszani, de pár dolgot észrevettem...
1.: Az egyes küldetéseknél bizony csúnya bugokat lehet észrevenni. Az egyik pályán egy épület tetejéről indul az egyik ellenséges egység. Amíg ugróképes Mech, ez nem probléma. De tegnap egy Demolisher volt az épület tetején... Aki szépen várta a távolból érkező halált...
2.: A (feltehetően) utolsó küldetésnél két nehéz Lance-t (4-4, vagyis összesen 8 Mech) vár a játék. Na most nekem 8 Mech még csak-csak lett volna, de 8 Mechwarriorom nincs. Szóval állhattam neki felhúzni valami értékelhető szintre 3 újoncot....
3.: Érezhető, hogy a játék végén a balance-al küzd a játék. Találkoztam nem egy olyan esettel, hogy fél páncélzattal bíró Assault Mech-ekből álló Lance volt az ellenfelem 4 koponyás küldetéseknél, illetve vegyes Heavy / Assault Lance hasonló felállással 3,5 koponyásnál. Hátőőőizé...
4.: Az AI néha teljesen értelmezhetettlen dolgokat csinál. Ott van előttem a 4 ellenség, erre az egyikük nekiáll "elvonulni" és nem harcol, hanem Brace-el. Szerintem ha tudna, katapultált volna...

Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Autós kamera eladó
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest