Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Szerintem rankerz mondta a frankót, ez nem bug vagy rossz irányítás, hanem így van kitalálva. Nem csak a shadownál van ilyen, a naturenek is akad, de főleg a frostnak sok akiválható képessége van, szóval még csak azt sem mondhatod hogy a hátrányba lennél emiatt. Ki kell várni azt a kb 1mp-et és csak utána újabb parancsot adni, ez is a micro része.
A versenyhez: Én is örülnék, ha nem lépne vissza senki sem. Nem én vagyok a szervező de szerintem simán megoldható, hogy csúsztassunk pár napot vagy valakinek kimaradjon egy forduló ha nem ér rá és később lejátszhatják (fociban is van ilyen
). Ezért jó, hogy nincs nevezési díj meg semmi nyeremény így nincs tétje a dolognak csak sima mókázás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- DDR3-as laptop memóriák 4gb-os 52db tesztelve 1250ft
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ezért jó, hogy nincs nevezési díj meg semmi nyeremény így nincs tétje a dolognak csak sima mókázás.