Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
arra mindenki számíthatott h azután lemegy az ára.
és hiába modndo nem fixek az árak tehát ezt mindneki tudja ez 1 mikropaymentes játék itt számítani kell az ilyenekre.
pl vki vezs 1 tomot és nincs benne 1 értelems lapja akkor ő hiába sírja a phenomicnál nem kapja vissza a bfp-jét.Ollie:
A cc mennyisége zavar.
pl én amikor naturéval mentem csak a rootot semmi más cc-t nem használtam a cldsnapot sem használom ami napig.
és ezért unom a legtöbb pvp csatát mert másból nem áll csak abból h cc zik egymást.azt elfogadom h a cc és heal nélkül nem lennejó ez de akkor is nagyon erős egységei vannak statügyileg is.
pl grimvine wrym azok 1 nature orbosok és kb a játék egyik legjobban használható xl-jei.
1 orbon a sámán windvevars spermen is nagyon jó.
Ha egyneként a lapjait megnézzük 10X erősebb kb mint a shadow.
a shadwo jó és pl már jobban megyek vele mint a naturéval de a tény az tény.
a shadwoba a harvesteren kívül más igazán értékes lap nincs is.
és pl nem egy rare lap értékesebb még ennél is.
pl altart of nihil v gift of wheel össze sem hasonlítható az egyik gyakorta hasztalan a másikk meg kb UR árú és értékű lap.pl itt a grim bahir esete mi a fenéért nem lehetett volna neki több sebzést adni?
Mintha csak óckodnának attól h a shadwo egy erős sebzésű lényt kapjon.
a másik 3 frakció tele van olyanokkal.Amúgy meg a hivatalos fórumon 1 topicot nem nyitottam ami nerfel lenne kapcsolatos....
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- World of Warships
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest