Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX
üzenetére
Meg azé healt is kaptál

anélkül nem bírtad volna ki úgyláttam....
bár utánna elvileg szét lehet smammelni őket
emlékszem nyomtunk egy 8-asat és nekem 2X visszaverték a támadásom aztán forsaken,skeleton,ripper,nox,assasin-okkal szétspammeltem a campet és túljutottam rajtuk

Igaz aztán a másik kilépett és nem volt elég időnk....pfff hát mit mondjak elég durva még a standard mapok is kezdőkkel.....
kb 200xp hiábnyzik az új karim 4-esre emeléséig 2 bad harvest után(standard)Hihetetlen az elsőp még nem is volt baj igaz egy 42-es rangú is volt aki tudott védeni.
meg ott a 2-esből indultam az eggyes poz játékos hát mit mondjak nem állt a helyzet magaslatán.
a 2. ment az rosszabb volt.
Egyedül én tudtam h mit is kéne csinálni.
Lazán betámadom már a főbosst mondom jöjjenej segíteni de a kék játékos nem jött a zöld épp védte a wagont.
pfff mondom igaz egymagam is lenyomtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Apple AirPods Pro 1 (INGYEN FOXPOST)
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest