- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Fujifilm X
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Aventador91 #17871 üzenetére
A bombázó az új sláger mióta a sok sírásnak hála használhatatlan szintre butították az AA gunt. Látom a sok 100+ killstreak videót, hogy mekkora ászok. Közben meg majdnem nehezebb leszedni mint a léghajót. Eddig is hamar kilőttek az AA mögül, cserébe most már lelőni sem lehet vele semmit csak nagy szerencsével. Hol vannak már azok a szép idők, mikor a fao fortressen azzal tanítottam móresre a D fölött kempelő núbokat
-
dergander
addikt
válasz
Aventador91 #17871 üzenetére
Felesleges ezen vitázni,te más szemszögből látod mert te csak "Tank"-ozol. Mint mondtam egy jó ballanszú csatába,neked még közel se lenne ennyi pontod. Az hogy most nehezen viseled,hogy járműből noob csapatok ellen volt ilyen statod,az már a te bajod. A tény az tény. Mint írtam előbb is leírom újból,napi 15-20 mecset is lejátszok,ismerem a játékot,van hogy 1 köröm nekem is baromi jól sikerül,mert gyenge az ellen. De annyi,sok kört azon vesztek mert,a tank ottvan és lövi halomra az embereket,de ők nem tesznek semmit csak futkosnak össze vissza. Szóval itt ilyen esetbe effektív az a mondtatod hogy "ne magyarázzon senki hogy úgy könnyű. mert nem az. De hidd csak el hogy az,ilyen esetekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest