- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Videószerkesztés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Kb. akkora a különbség a 11*200 és a 10*230 között, mintha a 2500-ös barton alap 166os FSB-jét felnyomnád 200-ra. Persze ez már inkább csak a gépigényesebb programoknál látszik. De mivel egyre több ilyen van, ezért ez csak jó lehet

Hidd el, hogy azért látszik. -
Trak
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Azért a 200-as és a 230-as FSB között van látható különbség

Nagy tuningnak még szerintem sincs értelme, de 1 éven belül már lehet, hogy vlakinek kelleni fog az a pár száz mhz. -
Trak
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Szorzót emelgetni tényleg nincs sok értelme, de ha jól meg lehet emelni az FSB-t, akkor gyorsabb lesz. Nekem 230*9.5-en megy a 3200-esem, az alap 200*11 helyett. Ez órajelben nem nagy tuning, de a 200 helyett 230-as FSB sokat dob a dolgokon.
De ez a tuning dolog olyan, hogy vlakinek megéri, vlaki meg hülyeségnek tartja. Járathatnám 230*11-en is, de mivel semmihez nem kell, ezért nem használom (még). -
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Nemtom szerintem igen is érdemes az én 3000+ megy 11*220 on =2530 mhz (cpu indentitifer program szerint 3800+ nak ismeri fel igy) Nem igazán érzem h. instabil lenne a gépem sőt mintha segberugnák a gépem...

[Szerkesztve] -
etilin
aktív tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
HA sikerül is ,hogy gyorsabban menjen 5-10 százalékkal az órajel szerint akkor se lessz annyival gyorsabb a (játékok, programok) alatt max 1-2%-kal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Videó stream letöltése
- No Man's Sky - Már elérhető a Breach frissítés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest