Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
üdv, nekem olyan gondom lenne hogy leejtettem a laptopom és a vinyó meghülyült teljesen... hála istennek volt itthon másik amit bele tudtam tenni, nos, az eredeti hdd-t beletettem egy külső satás házba, megnéztem hdd sentinellel, az 43,8gb-ot lát a 500ból, smart attributumoknak a nevét nem írja ki, 1 kivételével az összes piros,teljesítmény 100%, kondíció 0%, a windows nem tudja inicializálni CRC hiba miatt, fontos dolgok vannak rajta, valahogy vissza lehet-e szedni az adatokat vagy helyre lehet-e pofozni egy kicsit?
próbáltam a hdd regeneratort is, az jelezte hogy az mbr sérült, meg az is csak 4 gigásnak látja, viszont nem vártam meg míg végez mert indítástól kezdve B-ket írt és 2600órát jelzett hogy annyi idő mire befejezi...
a seatools sem tudott vele mit kezdeni...
amúgy seagate gyártmány... sajnos a laptop garis, de biztosítást nem vettem rá anno, így nem javítják mert sérült a burkolat, nem rendeltetés szerű használatból eredő hibát meg nem javítanak gariban
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest