- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
Aktív témák
-
sanchez
csendes tag
válasz
hungeek_old
üzenetére
az a 4k nem egészen kóser sajna... az orbán-torgyán-polgár-kormány eredeti programjában volt eccer olyan (még az elején), hogy diákoknak ingyen hozzáférhetővé teszik az windoze XP-t, + asszem még 1-2 szoftvert. Aztán jött a v2.0, amely szerint ki kell csengetni egy 5000 forint könyéki összeget kemény magyar valutában, én meg csak álltam leesett állal az üzletben, miközben az eladók egyszerre röhögőgörcsöt kaptak, amikor beállítottam, és egy diákkal kértem az ott vételezett géphez a szoftvert. Az upgradelt verzió valamivel humánusabb, asszem kb. 3600 Ft-t kell lepengetni, + fél évig havonta olyan 500-at... ez most körülbellüli adat, mert ugyan egy jó mérnök megjegyzi a számokat, de én még nem vagyok mérnök, csak jó... ;)
Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Borderlands 4
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest