Aktív témák
-
greatchaos
addikt
válasz
garfield-r #9590 üzenetére
ezt te tudod értelmezni?
nem látom, hogy mindkét kártya fel lenne tüntetve... de lehet kómás vagyok már...
-
greatchaos
addikt
válasz
garfield-r #9584 üzenetére
egy hozzánemértőnek semmiképpen sem ajánlanám, hogy szedje szét. inkább gyakorlojon egy régi gépen, de most ezt vette x ezerért, nem kéne, hogy balul üssön ki a dolog...
-
fagy53
nagyúr
válasz
garfield-r #9582 üzenetére
Nem igazán megbízható tesztek, de sok más külföldi oldalon vannak most tesztek erről a VGA-ról.
Elveszítheti a garit, ha van rá. -
greatchaos
addikt
válasz
garfield-r #9567 üzenetére
továbbá az agp-s kártyákon nincs is ott az sli híd csatlakozó
-
greatchaos
addikt
válasz
garfield-r #8961 üzenetére
messze nem tudja kihajtani, nekem ősszel egy 5200+ egy 2900xt-t az intelessel összevetve 60%-san hajtotta. felettébb elkeseredtem, majd egy vacak e2140@2,6ghz és ment mint a kisördög. aztán egy még bikább proccal igen harapóssá ált... amd most nem király - sajna
-
válasz
garfield-r #8957 üzenetére
Ha alacsony felbontáson procilimites a játék, akkor magas felbontáson annyi változik, hogy mind VGA, mind procilimites lesz a játék, tehát még lassabb lesz. Vagy azt gondoltad, hogy ha magasra teszed a felbontást, a prociból hirtelen előugranak a szunnyadó gigaherzek?
Egyébként ezt a kártyát nem hiszem, hogy ki tudod hajtani 3 GHz körül, hiszen még az X1950PRO-hoz is kell egy 3GHz-s C2D, hogy kihajtsuk, ez a VGA meg sokkal gyorsabb.
-
enamessias
aktív tag
válasz
garfield-r #8954 üzenetére
Processzor igény alkalmazástól függ, nem (csak) a felbontástól.
Gyakorlatilag azt kérded hogy intel vagy amd!?
Ha már a deszka adott akkor olcsóbb csak procit venni, intelnél alaplapot is cserélned kéne.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest