- Töretlen a szilícium-karbid chipek népszerűsége
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
icecave #23038 üzenetére
Milyen vga van benne? Amúgy elég szopacs az intel HD grapf, azt hittem EE, aztán zabál rendesen a dög, biztosan többet mint egy HD5-ös kártya idle.
Nézegetek egy ilyen laptopot: ACER Aspire 5734Z. Tecskóban egész olcsó, ebben vajon hozá lehet férni a cpu-hoz bontás nélkül? Az E720-ban sajnos nem. Mondjuk ez a cpu már 45nm-es, lehet nem is bántanám, de mondjuk átpasztázáshoz meg takarításhoz jó lenne ha nem kéne szétbontani az egész gépet. Megtetszettek ezek a letisztult, sallangoktól mentes gépek -
Chaser
legenda
válasz
icecave #23036 üzenetére
"erőgép volt a maga idejében" ami nyilván melegedett és nem tett jót az akunak, ezért nem is veszek noteszből csak igp-set vagy kis fogyasztású vga-sat, én azért szeretem akuról is használni, néha rá is vagyok utalva. Játékra meg cpu igényesebb dolgokra meg van, desktop, de hogy újra van notim már el is adtam az egyiket
-
Chaser
legenda
válasz
icecave #23032 üzenetére
A dellnek 56Wh-s akuja van, azt 48-cal vettem meg, azóta is annyi, az acer 48Wh-s volt, most is annyi, mind2 gép 3 óra felett megy wifivel és ccfl-es kijelzőjük van, az acerben ráadásul 65nm-es a cpu, az inspironban 45 és mind2-ben ddr2-es ram van.
szerk: Mindkét gépben sanyo aku van, li-ion. Rmclock mit mond az akudra? Sógorom akarta meghackelni az akuját, valahol azt olvasta le kell fagyasztani 12 órára és akkor nagyban nő a kondíciója. Sztem hülyeség, de döglődő akunál egy próbát megér éppen.
-
Chaser
legenda
válasz
icecave #23024 üzenetére
Hát ez azért nem feltétlen így van
Van itt egy 2 éves inspiron, aku 85% körül van, úgy is vettem majdnem 1 éve. Nemrég meg vettem egy 10 hónapos acert, abban meg 100-as az aku. Sógoromnál van egy thinkpad az már nem tudom hány éves, ott meg 50% körül van. Nagyban függ attól mennyire melegszik az aku környékén a gép, az említett gépeknél alig, nyilván nem is száradnak ki.
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
icecave #22909 üzenetére
Vostro az business gép, más összeszerelése van mint az 5010esnek ezért "csak" 2.4kg, mig a másik 2.6kg. tükröződés mentes a kijelzője, de fele vga van benne, ami nem is directx11es, de ha nem játszól, csak grafikázol, akkor is sokkal erősebb az 5740, ha nem is sokkal, de igen. kb 10%.
súly vagy vga, ez itt a leegyszerűsített kérdés -
törölt tag
válasz
icecave #22899 üzenetére
Én ennyiért ezt venném:
DELL Inspiron N5010
processzor: Intel Core i5 460M 2.8GHz turbo, 3MB
memória: 4GB DDR3
winchester: 500GB SATA
grafika: ATi Radeon HD5470 1GB DDR3
kijelző: LED 15,6" wide 1366 x 768
optikai meghajtó: DVD-író
operációs rendszer: nem tartozékegyéb jellemzők:
kék, piros vagy fekete színekben!
6 cellás akku 2,2 Ahr
numerikus billentyűzet
webkamera mikrofonnal
HDMI Full HD kimenet
3db USB port
Bluetooth
Gigabit hálózati kártya
VGA kimenet
Wifi (vezetéknélküli hálózat)209.990 Ft
garancia: 3 év márkaszerviz
[link]
Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Politika
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest