Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
swtrooper
csendes tag
válasz ggg666 #139964 üzenetére
Az egész élet egy tanulás.
Amúgy meg semmi baj a win 7-el.
Na mentem, kössz, jó szerencsét, szervusztok.Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz Oldman2 #139958 üzenetére
Nem akarok gondolkozni, elég volt 6 évig az egyetemen. Nem kell több
Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz Aryes #139956 üzenetére
Jah már csak azért tartom meg a freemailt mert arról megy a facebook meg hardverapró meg jofógás meg csomó minden. De emailre már nem használom.
Na most megnyitottam a freemailt úgy raktam fel hírdetést most elfogadta elsőre. Érdekes. Köszi azért4Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz Aryes #139951 üzenetére
Csak számítógépen adok fel hírdetést, de van hogy telefonról ránézek nem írt-e valaki.
Az baj?Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz Oldman2 #139949 üzenetére
Fogalmam sincs, mozzila firefoxról most állok át google chromera mert azzal jobban megy a windows 7-em. Szerintem mind elutasítva bár nem emlékszem.
Pyttawrx: megnézem akkor a freemail postafiókban....Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz Pyttawrx #139946 üzenetére
Hogy hogy nem? En 7 éve hardver aprózok mindog ez volt az e-mail címem
Kene lennie általános hitelesítő levélnek?Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz Grave_444 #139944 üzenetére
Tőlem folyton kéri nem értem miért
Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz GoTReX #139942 üzenetére
Jó helyen csak nem biztos, hogy választ kapsz az én kérdésem le se szarták.
-
swtrooper
csendes tag
ÜDv segítséget kérek. Mostanában állandóan ez a szar üzenet fogad:
Hirdetésed még nem aktív!
A hirdetésedet elmentettük, de a Hardveraprón történő megjelenítéshez biztonsági okokból
még kattintanod kell az emailcímedre kiküldött linkre!
Ezt hogyan tudom elkerülni? Hogy azonnal megjelenjen a hírdetés mint régen?Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz inf3rno #138574 üzenetére
Üdv. HA-n nektek is nagyon lassan tölt be az új levél ikon? Nekem kb 2-3 perc mire megjön az ikon, lehetne állítani, hogy aki szeretné a régi felületet lássa? Vagy népszavazás? 99 %, hogy nem de azért egy próbát megér.
-
swtrooper
csendes tag
válasz Cs1csó #138392 üzenetére
Persze, gipszeljük be a kezünket is, mert lehet el van törve csak nem tudjuk. Na ez meddő vita lenne, ne spanoljuk szét a fórumot nem is erre van kitalálva. Üdvözlettel!
-
swtrooper
csendes tag
válasz Cs1csó #138379 üzenetére
Nem, nem kéne. Ez ugyan az mint az új autó régi autó téma. Nyomjad a win 11-et ha jól esik, de tartsuk tiszteletben ha valaki nem kívánja lecserélni a jól beváltat. Köszönöm, nem sértés volt a szándékom a kommentel. Üdv visszalépek hardverapróra.
-
swtrooper
csendes tag
válasz Enigma1945 #138371 üzenetére
Huzd ki a netet telepítés után, sőt be se dugd a lan kábelt, és kapcsol ki minden frissítést. Utána mehetnek a driverek! Jó a win 7 ne add fel, sokkal jobb mint a 8 meg 10!
-
-
swtrooper
csendes tag
-
swtrooper
csendes tag
Na sikerült ez tragédia XD Köszi szépen kedves Pjen!
-
swtrooper
csendes tag
Igen én is ezt akartam csak nem tölt be ez a fos freemail XD akkor lehet gmailre átrakom a lényeg h ne szűnjön meg a profilom XD
-
swtrooper
csendes tag
válasz Pyttawrx #136980 üzenetére
Tim82-> köszi, most látom az eszközkezelőben mind 2 kártyát. sosem tudtam hogy kell váltogatni közöttük.
Rowon: ebben biztos vagyok, de még van 5-6 hdd-m alapvetően elhasználásra tartogattam de lehet eladom meglátjuk. ssd-m csak kettő van pedig 6 gépem van :D
gregor91: igen ujra raktam, de most semmi baja, 1 db csíkot nem ad ki, igaz nem is raktam fel a fingerprint illesztőt, vmi azt súgja az is bezavart, sokszor szarozott a feladatkezelőben megemelte a cpu-t.pyttawrx: asszem 2 hét múlva megy az ember debrecebe akkor az r61-et lehet el tudja vinni meg vissza is hozni ha még vállalod de valszeg bontott hütő is kell bele mert az r500-asból raktam bele r61-be lehet ott rontottam el összekevertem őket.
-
swtrooper
csendes tag
válasz Rowon #136974 üzenetére
A két öreg lenovoban HDD van, az újabbikba beleraktam egy Kingstone ssd-t, asztali gépből bontottam, de sentinel szerint elég jó. Bár a keret kissé szűk nem tudom mennyire jár ott át a levegő, lehet semennyire.
-
swtrooper
csendes tag
válasz Lenry #136971 üzenetére
Neem, játékhoz sem nyúlok. Most lekopogom teljesen megtáltosodott. Mintha az elmúlt 2 nap csak lidérces álom lett volna. Nem is fogom 1 óránál többet járatni. Játékra majd az asztali gépet vetem be.
-
swtrooper
csendes tag
Egy kis Update: találtam még egy laptopba való hdd-t belevágtam, feldobtam egy új windowst.
A csíkozás eltűnt, meseszép képet ad, nem indul újra, semmi baja!
DE megint 5 db illesztő hiányzik és ebből 3 rendszereszköz, nem írja milyen driver kell hozzá.
Szóval mégis vírus volt? De melegedni melegszik azért.Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz Rowon #136968 üzenetére
Coldman: Szerintem se kezdjünk semmiféle vitát, arra találsz embert máshol.
Pyttawrx: Leírom természetesen kitől van, egy alapvetően megbízható kolléga, igaz nem Pesti, de amikor itt járt akkor vásároltam tőle a laptopot. Garancia nincs, de nem is várom el, hiszen a termék használt, benne van a pakliban. De 1 évet azért jó lett volna, piaci ár felett vettem.
Rowon: Semmi gond, elfogadom a bocsánatkérést, nincs harag. A főzést sokáig észre sem vettem, mivel hütőpad van a laptop alatt, auchanos egy ventillátoros USB kábeles, akkor vettem észre amikor nélküle tettem az ágyra és forró lett a takaró.Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz zolokas #136944 üzenetére
Lenry: nem, január óta van nálam, mindig is meleg volt de nem ennyire, megfőzte saját magát....Továbbra is várok a feladatra szakembert, szervízbne csak legvégső esetbe vinném.
Rowon: neked mióta egyezik a laptop meg a számítógép? XD Nagyon nem ugyan az szétszedni és összerakni a kettőt. Ha vagy olyan jó "szakértő" ahogy a lekezelő stílusodból kihallom, akkor tudni fogod, hogy a laptop milliószor nehezebb és rendkívüli kézügyességet igényel, mint egy PC, ahol minden alkatrész giga méretű.Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz Rowon #136933 üzenetére
Jah asztalin én is így csináltam de elvileg a szürke színű szart sem ér.
Azt hitem feladom az elveimet és legalább 2 vagy 3 gépemre felrakom ezt a förtelem win 10-et. Ha jól emlékszem ingyenesen le lehet tölteni.Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz Pyttawrx #136930 üzenetére
Na ez az, most kinek higgyek XD
Na most megpróbáltam elindítani a játékot kíváncsiságból hogy reagál rá a gép, 2 perc után le is fagyott szóval marad a sarokban amig el nem kel.Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz Rowon #136923 üzenetére
Írtam egy 4,8 csillgra tartott (400 szavazat) értékelt szervíznek....még nem válaszoltak.
bányászprogram? ez nekem új, kifejtenéd bővebben?Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz Pyttawrx #136922 üzenetére
Ezt nem tudom sajnos. Én 1x szereltem életemben laptopot r61-es mai napig itt áll a polcon várja a szerelőt....Fan error miatt vettem bele új ventillátort ki is cseréltem és furcsa mód össze is bírtam rakni kivéve pár csavart a végén....Azóta nem fan errorozik, de 10 perc után leáll...most is épp hírdetem amúgy.
-
swtrooper
csendes tag
válasz Xarina #136919 üzenetére
a cpu ventije az forog, a vga szerintem szénné van égve, januárban vettem hardveaprón a gépet az eladó azt mondta teljesen újra van pasztázva. Szóval akkor vagy kamu vagy fél évig jó egy paszta?
-
swtrooper
csendes tag
válasz Xarina #136917 üzenetére
Oks. UPDATE megint összeomlott a képernyőn lefolytak a betűk, utána kiírta hogy AMD illesztőpgoram leállt majd ujraindult vagy valami ilyesmit, utána jó lett a kép de sikerült gyorsan 1 fotót lőnöm a tálcáról:
-
swtrooper
csendes tag
válasz Xarina #136914 üzenetére
Ha tudsz szakembert aki tényleg ért hozzá és nem lopja ki az alkatrészeket akkor lehet róla szó.
-
swtrooper
csendes tag
Közben újratelepítettem a chromet és elindult....mi a nyavaja volt ez? sőt betöltötte az előzményeket is..... állok mint lófsz a meleg vízben.......Minden esetre köszönöm és elnézést, remélem nem vettem el fontosabb problémák elől a helyet.
-
swtrooper
csendes tag
válasz Csupingo #136911 üzenetére
Na azt nem akarom, tavaly volt egy fantasztikus r500 am, oda adtam egy hülyének aki elrontotta és állítólag (a második "szerelő" szerint) valami fém alapú pasztát rakott rá és attól ment szét. A másodiknak oda adván gyakorlatilag egy HALOTT laptopot kaptam vissza.....tönkre baxták az r500 am azóta nem viszem sehová a laptopom :/%
-
swtrooper
csendes tag
válasz Xarina #136907 üzenetére
ok
A hőfok szerintem 90-100 fok körüli lehet, pedig van alatta hütőpad.
Megpróbáltam felrani a malwarebytesen kívül a bitdefendert de az is azt írja nincs meg valami esszenciális program a gépen.....De hová a tökömbe tűnt.....Az egyetlen amit fel tudtam tenni GlorySoft malware hunter....most futtatom de eddig semmi.Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz Xarina #136902 üzenetére
Igen csak a chrome döglött meg de most egész "összekapta magát".
Lehet vgam is döglődik és kaptam egy ddsost.Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz Lenry #136901 üzenetére
Igen azt elfelejtettem írni, hogy 2 hónapja folyton szaggat a gép és kályha meleg a laptop alja. De ha vga hiba akkor hogy jön ide a chrome? Úgy értem akkor a firefoxnak is tacsra kellett volna mennie vagy nem? reball-ra rákeresem nem tudom mi az.
-
swtrooper
csendes tag
válasz Lenry #136894 üzenetére
Sajnos nem valami ati radeon hd
-
swtrooper
csendes tag
válasz swtrooper #136892 üzenetére
Enyém nem ilyen volt de kissé hasonlít, viszont erről írták is hogy biztosan fizikai gond:
https://preview.redd.it/xmvziis53e671.jpg?auto=webp&s=409ca4ca45a99a52af4f32f2fec2e38fa441121dCsak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
Érdemes megnézni a ramokat esetleg? Nem lazult-e ki?
Ez a furcsa színes képernyő összeomlás gyanús mondjuk lehet mégsem szoftveres?
Mondjuk jogos én még online sem vásárolok soha, nincs mit ellopni igazából a gépről.
Csak furcsállom a dolgot. Most is a firefoxról írok, de sok program se kép se hang.
Este jövök, köszönöm a segítséget minden kedves fórumtársamnak!Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
válasz King Unique #136885 üzenetére
Újratelepíthetem, csak nekem gyanús, hogy így eltűnt.
Igen az a windows 7 aminek nincs támogatottsága, pontosan az. És az is marad amíg tudok kommunikálni a többi géppel, nem szeretnék váltani. De visszatérve a kérdésre, akkor maradjon az újratelepítés? Bár lehet kompletten kelleni fog a windowst.Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
swtrooper
csendes tag
Sziasztok sosem írtam még ide elnézést ha rossz topikba írok. Szoftverszakértőre lenne szükségem SOS.
Reggel szerintem hacker támadás érte a gépem, lefolytak a betűk beszaggatott a laptop, azóta csökkentett módban csináltam 1 rendszervisszaállítást, most betölt a windows 7, DE nem indul el a chrome.
Folyamatok között 2 másodpercig oda került hogy chrome32.exe majd eltűnik a feladatkezelőből.
Mit tehetnék? Firefox elindul iga minden rohadt lassú lett. Meg szeretném menteni.Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest