Hirdetés
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
pn4hvq #143586 üzenetére
Pedig itt a BIOS volt a ludas mert mint írtam újra felraktam és azóta is megy a gép. Hűtőt tuti nem húztam túl mivel külön rajta a contact frame is. Első ilyen hibája volt 2 hónap után, mert azóta van bent az új proci. Amiket írtál és minden átnézve és semmi hibát nem találtam, a táp esetleg, de annak meg nem szinte üresjárat alatt kellett volna elhasalnia, és ne is igen tért volna magához. Amikor újraindult a monitor közepén nagy betűkkel a fejlécnem a BIOS hiba volt kiírva és alatta 3 opció, de egyikre se tudtam se kattintani se enterrel tovább lépni, így csak a BIOS feltevése segített.
-
teptep
senior tag
válasz
pn4hvq #143459 üzenetére
Az eladó meghatározhat olyan garanciális feltételeket, amelyek nem ütköznek törvényi előírásba. Te pedig vagy elfogadod, vagy mész máshova vásárolni. Jobb helyeken email kérésre adnak "Megbontási engedélyt". Például az MSI laptop szervíztől kaptam ilyet: "A kívánt szakszerű megbontást, bővítést az MSI Modern 15 típusú xxx szériaszámú gépben elvégezheti memória beépítés céljából. Amennyiben a későbbiekben a készüléke meghibásodik, - és a hibát nem a beépített alkatrész okozza – a javítását továbbra is garanciálisan tudjuk elvégezni. Kérjük ezt a válaszlevelet nyomtassa ki és a garanciaidő végéig őrizze meg. A készülék szervizbe küldésekor pedig a garanciát igazoló dokumentummal együtt kérjük beküldeni."
-
Cs1csó
titán
válasz
pn4hvq #125303 üzenetére
Mond neki szép idő van menjen a barátaival biciklizni, focizni, túrázni, stb.
Erről az jut eszembe amikor költözés után 1-2 hónapig nem volt tévé rájöttünk, hogy bőven meg lehet lenni nélküle ez már régen volt (kb. 10 éve) azóta persze általánosságban is csökkent a tévé szerepe és nőtt az internet (folyamatosan)
-
Marci112233
addikt
válasz
pn4hvq #117202 üzenetére
Nekem pont 2675F multifunkciósom van, de ezt még nem próbáltam. Egy traktor hibakód táblázatát már szkenneltem vele, de egyesével berakosgatva az oldalakat, ráadás JPEG formátumba mentettem vele.(Így is megfelelt annak akink kellett.)
Így is azzal a módszerrel, hogy a további beolvasás lehetőséget választottam a lapok rakosgatása után.
Ezután így mentette el a képeket, de ha ráérek majd, este ránézek lehet-e vele egybefűzött PDF-be is menteni vele. Most nem tudok ránézni mert nem vagyok a nyomtató közelébe.Kép ahogy mentette a JPEG formátumokat. Így ha megnyitsz egyet a képen tovább lapozva jön a következő.
-
Danecay
addikt
válasz
pn4hvq #117202 üzenetére
Nem tudom, hogy jól értem e a problémát de ez sokkal inkább szoftveres kérdés mint hardveres és rengeteg megoldás létezik a problémára, elég csak ha beírod a keresőbe, hogy PDF merge. Van egy csomó online lehetőség is és offline is. Egyszer nekem is szükségem volt ilyen műveletre, amikor az asszony megbombázott vagy 50 db. tétellel amik külön PDF fájlban voltak elmentve és ezt kellett volna kinyomtatnom a melóhelyen
Én akkor hirtelen ezt a programot találtam PDF Stapler rendkívül kicsi és puritán de működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Hogwarts Legacy teszt
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest