Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 6K-s fémmonitor a Dough-tól, Apple vasakhoz
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barthezz2 #134072 üzenetére
Szia. Megoldható! Macrium progi csinálsz futó rendszer alatt mentést, ráteszed a sata ssd-re, majd csinálsz macrium bootolható eszközt pendrive-ot, (other task - create rescue...) új ssd be, pendriveról boot, visszamented az új ssd-re az image-t és kész is
Utána ha nagyobb az uj ssd akkor a mini tools partition wizard progival extend-re katt és növeed a méretet ameddg szeretnédu.i: biztonság kedvéért legyen mentésed a fontos dolgokról. MINDIG!
-
válasz
Armagedown #133988 üzenetére
Műszerolaj!
-
válasz
Marci112233 #133830 üzenetére
Szia, ha hibátlan kb nagyságrendileg most 110-125 közt mozog, covid előtt 90k körül mozgott nagyságrendileg. Ahogy írod drága lenne a lap hozzá, kivéve, ha valakinek nincs egy bontáson.
Szerviz látta?
Tippre a tipikus vga hibának tűnik, vagy még bios, de ennek kevés az esélye.
Árak, maradva azért a realitás talaján.lcd 15k max
bill ha magyar 10k
Ram ha 4gb van azaz 2x4 akkor 4k/db, ha 1x8, akkor 8-10k db
töltő 4-6k
a burkolati elemek kompletten 15k
Ez így 1 hét, de 1 év is lehet mire eladodHa egyben adod el akkor 20-30k közt szokott elmenni, illetve ennyiért szokták megvenni kb. 1-2 héten, jó esetben azonnal el fog menni.
Szoktak lenni túl buzgó szervizes jelöltek.De nagyon emeld ki hogy hibás.
-
válasz
w.miki #133803 üzenetére
Elvileg amúgy igen érzékelnie kéne. Jól van a helyén?
ÉS a burkolatot fotózd le az csatlakozásnál van jobbról meg balról is van 1-1 csavar azokat fotózd nekem légyszives. Asusnál van ilyen megoldás, hogy ha nincs benne a csavar akkor nincs akksim de azok beépített akksik, nem ilyenek. -
válasz
Lenry #133777 üzenetére
akkor csinálj egy win to go pendriveot 16gb minimum, meg gyors legyen a pendrive, különben megőszülsz, teszteld arról pendriveról, ha már linuxról tesztelted.
akkor én még tezt ssd-re vagy hdd-re telepítenék egy MBR win10-et offline, majd mielőtt driverezném kirpóbálnám, ha így megy, akkor drivereket tenném chipset, utána is teszt, de másik gépről szedném le, hogy addig ne kapjon netet, hogy ne frissüljön a driver
-
válasz
mezis #133737 üzenetére
A 10. csavar lehet, hogy csak a ventilátor fedlapját rögzíti.
Most itt nem, ez nem szedhető szét (Jó oké minden az)de ez össze van fixre szerelve. Ha jól látom. De így is könnyen takarítható ecsettel, meg kis levegővel. (tüdőből oldom meg. )
Nincs kompresszoromIde elég is a tüdő, csak száraz legyen a levegő
-
válasz
#46372352 #133718 üzenetére
De mi történik, ha bent van a vga? Tápot nézted, púpos kondi miatt? De akár nem is kell púposnak lenni 10 év az 10 év. Az alaplapon van púpos kondi? VGA hiba most nálam olyat produkát hogy el sem indult a lap. A VGA-t próbáltad másik lapban? Azért teszteljünk végig mindent. Most h vga nélkül megy minden talán 1-2 dolgot ki lehet zárni, még mindig lehet lap, táp, vagy vga hiba is. Egyből ne dobd ki a vga-t.
TEszteld másik lapban
-
válasz
#46372352 #133712 üzenetére
De az alaplapodra írt 64-et, vga 41 fok volt. Ha a kártyáról a meleg levegő a bordázott chipre megy akkor azért volt meleg. Pasztázás nélkül egy portalanítás, nem fog 44 fokos csökkenést okozni, max azért mert kivetted a kártyát ami oda fújja a meleget. Ettől a vga nem hibás. Szerintem
-
válasz
Marci112233 #133627 üzenetére
Ezek miett nem szoktuk ajánlani ezeket a műanyag vackokat.
Jah az a legjobb, mikor csak forog benne -
válasz
w.miki #133626 üzenetére
Miki! Csak meglátod a videon...
1:31-1:35-nél látni fogod, ha nem látod, akkor ne kezdj neki
Mondjuk a vide sem a legjobb, ezt nem így szoktuk, illetve szoktam szétkapni, hanem kis gitárpengető, vag valami műanyag szétpattintó eszközzel óvatosan végigpattintom ki, nem szétcibálom -
-
válasz
w.miki #133621 üzenetére
Igen az ssd az az, de nem sokkal drágább a wd blue, de jóval jobb is
De vehető a PNY és is sokat építettem be core2duo és i3-i5 1-3 gen-es gépekbe.Amit linkeltél az 2666MHz (de menni fog 2400MHz-en is)ram ott a típusa a HMA kezdődik: ezt beütöd a guglibe ott máris (hma851s6cjr6n-vk spec) és ki is adja hogy cl19
-
válasz
w.miki #133619 üzenetére
Amiket kinéztél ssd-t, Adata felejtős, crucial jó csak az is belépő szint (ez nem baj persze), nála annyi van hogy kb 4-6 fokkal melegebb mint a társai ezért laptopba nem szoktuk ajánlani, sp megint felejtős.
Ha pelépő ssd, akkor wd green, PNY cs900, ezekkel nem lesz gondod, ha icit áldozol is rá, akkor a wd blue 3d 250GB 15-16k körül van neten, de ebben van már ném cache, meg eléggé bevált, stabil modell 5 év garral.
Használtban pedig: samsung, hynix, amit vegyél ezekkel nem szokott gond lenni.
ja és igen ram bőven mehet a HA-rólDDR4-2400 MHz CL15
-
-
válasz
w.miki #133521 üzenetére
Miki értsd meg 5400-as hdd-vel ilyen! Ezen semmi nem segít. Szenvedhetsz meg görcsölhetsz rajta…. Hidd el nem 1 gép ment/ megy át a kezeim közt, bármit állítok/letiltok, egyszerűsítek a kinézeten, semmi nem segít és rohadt sok idő megy el vele. Klónozás ssd-re és mindenki boldog. De persze felőlem kínozhatod magad meg a tulajt is. 😂
-
válasz
Teasüti #133374 üzenetére
UEFI-be csak vmi OS-ből való meghívásra lehet belépni én úgy tudom.
nem ez nem igaz, amire te gondolsz, az az higy a SHIFT gombot lenyomva tartod és úgy indítod újra. Esc, F1, F2, F10 Szokott nagy általánosságban len, vagy Kellhet az fn gomb is… stb. Eszközfüggő. Milyen notiról beszélünk? -
válasz
László Sly #133279 üzenetére
Szerintem előbb töltsd fel újra 1-2x és néz dmeg mit mutat utána
-
válasz
Marci112233 #133093 üzenetére
Most komoly? tegnap óta ezen kattogsz? Mi nem volt a levélből egyértelmű? Bocs már a feladó is.
-
válasz
galervin93 #133085 üzenetére
Váltott céget
-
válasz
Marci112233 #133081 üzenetére
LEBUKTÁL
Kamu. töröld, jelöld spamként. -
válasz
inf3rno #133050 üzenetére
Igen. Szvsz sokan iszonyat nem jól használják az FB-t, d enyilván ezt te tudod a legjobban. Én törekszem, hogy alehető legkevesebb ismerősöm egyen ott.
Most is sok van (175) sokakat vissza sem jelölök, csak mert 1x találkoztam vele...
Inkább tartom a kapcsolatot személesen, avgy most nyilán telefon.. stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Nintendo Switch 2
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- További aktív témák...
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest