- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
plaschil #23061 üzenetére
A második nForce4, amivel sok baj volt. Az első meg mATX. Igazából egyiket sem javasolnám. Keresgélj tovább, hátha akad valami AMD Chippes lap is.
Hunter2! Köszönöm a választ. Nem lesz bővítés, az biztos. Azért 2x1 GB memória lesz bele, mert az egyik modul már megvan. Van a haveromnak egy régebbi gépe, de az alaplap csak 533 MHz-ig támogatja a memóriát, az E5200-as meg nincs benne a CPU support-ban, így meg kivesszük a memóriát, veszünk egy alaplapot és procit, a többi meg adott. Aztán lesz 2 gép a srácnak, mert a régibe elég lesz az 1 GB 667 MHz-es Samsung, meg a GeForce 7200LE videókártya is. Netezni, levelet írni így is lehet vele, az új géppel meg majd játszik. Így nem lesz háború, ha az asszony a neten lóg, Ő meg játszik.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
plaschil #23061 üzenetére
Hali!
Helyedben én a 2. verziót venném->több memória foglalat és több sata is.Nem tudom,hogy a két nvdia chipset közt mennyi lehet a különbség,ebben hátha segítenek mások is.
A hátlap,esztétikai kérdés,amennyiben nincs belelátsz a gépbe hátulról és kicsit fura,mintha a csatlakozók a levegőbe lógnának,amennyiben van hátlap,az nem hátrányATX-es házba minden gond nélkül bele lehet tenni mATX lapot.
-
Blaze71
őstag
válasz
plaschil #23033 üzenetére
Meghalt az író. Tipikus. Ilyenkor szoktam vagy visszavinni, ha garis, vagy kidobni. Bár erre még nem került sor, mert minden esetben garis volt még.
Gerisz! Mivel ez még SATA-I-es vezérlővel készült, sokszor nem kezeli rendesen a SATA-II-es winyókat. AsRock-ban volt ilyen lapom és nem Boot-olt sokszor, csak ha lehúztam a kábeleket a winyóról és visszadugtam rá. A melegedésre nincs ötletem, lehet hogy szar a lap.
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest