Hirdetés
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
WZP
aktív tag
válasz
sambenez #22287 üzenetére
64GB samsung evo uhs1-es. Felületteszteltem már, kamerával számtalanszor újraformáztattam, elvileg hibátlan. Kamera legújabb fw. Van valahol egy 32-es ugyanilyenem, megnézem majd azzal talán, de már nagyon unalmas. Most szétszedtem, és lehúztam az akkut, hátha csak abban van valami thermal protection amit trippel. Azért furcsállnám, hogy ha baja is van a kártyával, hogy csak úgy random kikapcsol. Esetleg még tápellátás baj.. ? De emlékeim szerint szivargyújtó ágról van levéve neki a 12volt a középkonzolban a saját, dobozban mellé kapott töltőjére.
-
WZP
aktív tag
Sziasztok!
Második yi smart dashcamemet használom. Az első is hulladék volt, ez is hulladék. Random fogja magát és kikapcsol menet közben. Ki kell húznom ilyenkor belőle az áramot és visszadugni, akkor megy tovább. Szóval azon vagyok hogy nagy erővel iktatom a fal felé.
Ezért szeretném ha ajánlanátok valamit ami mindent tud amit ez, és legalább egy nagyságrenddel jobb minőséget produkál(főleg este), és megbízhatóbb. Addig nézegetem az összefoglalóban lévőket, de érdekelnének a személyes tapasztalatok. Köszi.
-
WZP
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani melyik az a kamera ami most az éjszakai képminőség csúcsát képviseli ?
Yi Dash Cameram van most, ami nem rossz, de lehetne jobb is szerintem.
-
WZP
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném kamera vételben. SJ4000-em van jelenleg, és hűségesen szolgál, nagyon szeretem.
De az autózásom nagy része éjszakai, így jó lenne valami ami jól lát akkor is.Tehát a követelmények:
-SJ4000-nél mérföldekkel jobb éjszakai teljesítmény
-GPS
-WiFi nem lenne baj
-Bírja a napot (nem venném ki)
-Alap dolgok mint G szenzor, gyújtásra elindul megállásnál megáll
-64GB microSD támogatása
-Nem lenne baj ha tudna parkolás védelmet.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest