Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amazon Kindle
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Ritkán, heti 1-2 alkalommal zökken akkorát az autó, hogy Event felvétel készüljön, azok miatt nem fogom elcsúfítani a kamerát. Ráadásul akkor a normál működést jelző folyamatos zöld fényt sem látnám.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Buckey #26834 üzenetére
"Inkább úgy fogalmazok, hogy ugyan az a típus volt mind."
Kérlek pillants az aláírásomra!Engem zavarna, ha felvétel közben, tehát folyamatosan villogna. A 70mai csak Event felvételkor villog, ami egy perces, de az is zavaró.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
BBéci
legenda
válasz FireFox1996 #26559 üzenetére
Sokszor leírtuk, a topik összefoglalóban is benne van, hogy kamerákhoz tervezett és gyártott kártya használata erősen akánlott. Amit te beletettél, az nem olyan.
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz Essejó #26538 üzenetére
Miért kellene kiírni az alapanyagát? A lőtéri kutyát sem érdekli.
Szilikont sem láttam kiírva, bizonyára olyan helyeken jártam, ahol gondolkoznak, mielőtt butaságot művelnének.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Essejó #26535 üzenetére
Szilikon a műmellekben van, kocsonyás anyag. Hogy a bánatban lenne olyan a macskaalomban? Melyik macska kaparna benne, vagy bele pisilő/kakiló mélyedést?
Köztudat? 15 éve van macskám, anyáméknak 22 éve, soha, senkitől nem hallottam/olvastam, hogy szilikonosnak nevezte volna az almot.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz b.lajos #26507 üzenetére
Nincs mindegyik autónak légzsák az A oszlopában, az enyémben (Skoda Octavia 2017 márciusi) sincs, a B oszlopba építették. De ha van, akkor sem feltétlenül probléma a madzag elvezetése.
-
BBéci
legenda
válasz Chrys_ #26505 üzenetére
Nem kellett bontani! A mellékelt műanyag eszközzel benyomkodtam a vezetéket a tetőkárpit alá, az A oszlop burkolatának felső széle alá, onnan az ajtószigetelés alá, majd be a biztosítékokhoz. Ez 3 percig tartott. Egy YouTube videóról lestem le, valamint Porsche M5-ben karosszériás haverommal konzultáltam előtte.
Meséld el, mit nevezel baromságnak?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Hyundai ix35.
Fogalmam sincs, mint bontott, azt tudom, hogy mire odamentem szoftveresen beüzelemelni, addigra a mindkét kamera a helyén volt.
A sajátom beszerelése sem vett igénybe fél óránál többet, bár az csak szingli, nincs hátulsó.#26497csiki52
Napi 5-7 órát dolgozik a saját géplakatos műhelyében. Többek között hengerfejeket újítanak fel, törött, repedt motorblokkot, munkagép alkatrészeket hegesztenek.Mi akkor alszunk nyugodtan, ha saját magunk végezzük el azokat a munkákat, amikre képesek vagyunk, Az a tuti.
#26499Chrys_
Mi a túrót kell megbontani? Szerintem fogalmad sincs róla, különben nem firkálnál ilyen böszmeségeket.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Ha szerinted egy menetrögzítő kamera beszereléséhez szét kell borítani az autót, akkor nagyon el vagy tévedve. Semmiféle műanyag elemet nem kell levenni. Annyira egyszerű, hogy 82 éves apósom könnyedén megoldotta.
-
BBéci
legenda
Ha a szabadidőmből rászánok mindent beleszámítva fél órát, az bizony ingyen van. Plusz a sikerélmény, hogy magamnak megoldottam. Az automata öntözőrendszert sk telepítettem, a földmunkától az elektromos bekötésig. Büszke vagyok rá!
-
BBéci
legenda
Neked is leírom: odaút a műhelybe, várakozás, visszaút. Ez akárhogy számolom, több idő, mint amennyialatt én beszereltem. Ráadásul ingyen.
-
BBéci
legenda
válasz csiki52 #26487 üzenetére
Apósom 82 éves, simán beszerelte, az elektromos bekötéshez kérte a segítségemet, mert nem volt kéznél multimétere. Ilyesmiért 10 forintot sem fizetnék, nem beszélve az időről és a költségről, ami az oda és a visszaútból adódik.
-
BBéci
legenda
válasz public NMY #26485 üzenetére
Fél óra alatt simán beszereli bárki, aki nem teljesen analfabéta.
-
BBéci
legenda
válasz sambenez #26468 üzenetére
Le van némítva az enyém, azért nem mond semmit.
Csak azt a nyavalyás induló hangot tudnám egyszerűen kikapcsolni. A leírt módszertől már olvasva borsódzott a hátam.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
"Amerikában a Viofo hasít"
Mondod te. Hol van a hiteles bizonyíték: És ha lenne, az sem mond semmit a minőségéről. Magyarországon sok évig a Suzuki Swift "hasított". Az volt a legjobb autó? Ugyan már!Igen, számtalan videót láttam és nem győztek meg arról, hogy Viofo-t kell vennem.
Cseppet sem érdekel a lekapcsolási feszültség, mert menetrögzítő kamerának használom.
-
BBéci
legenda
válasz sambenez #26441 üzenetére
A műszaki adatai és a felhasználói tapasztalatok olvasása után azt szűrtem le, hogy nem kóser. Nem kell ahhoz képesnek lenni tojást tojni, hogy az ember meg tudja állapítani: záp.
#26443at11
Egyrészt nem a legjobb a Viofo, ezt álmodtad, másrészt - ahogy már írtam - böszme, nem tudnám elviselni a látóteremben, valamint drága. Az A500S kívülről szinte észrevehetetlen, ez hatalmas előny.
Már akkor is igyekeztem árnyékban parkolni, vagy legalább napnak háttal (az autónak azon a felén sötétebbek az üvegek) parkolni, amikor még nem volt kamerám. Ha nem sikerül, egy mp alatt leveszem a tartójáról a kamerát és beteszem az ülés alá.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Ciccuka #26435 üzenetére
Nem véletlenül kerültem messziről az A800-at, számomra egyértelmű volt, hogy nem kóser.
Az A500S LED-je jó helyen van, nem kellett regisztrálni az applikáció használatához (lehet, hogy elfelejtettem). 25000 forint fényévekre van a méregdrágától.Az akku dolgában nem voltam biztos, köszi a helyesbítést! Bár a linken és a képen nem z A500S Pro Plus + van.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Kínai kondenzátor és kínai gombelem.
Ha lenne akkumulátor a 70mai-ben, akkor nem csak pár másodpercig tudna működni kikapcsolás után.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Ne haragudj, ez butaság!
Honnan tudod azt, hogy milyen akkumulátor van a Viofo kamerákban?
Abban sem vagyok biztos, hogy a 70mai-ekben van akksi.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
10 hónapja használom a 70 mai-t, remekül teszi a dolgát, semmiféle támogatásnak, szoftverfejlesztésnek nem érzem szükségét. Így jó, ahogy van. Két évet vártam a vásárlással, a korábbiakkal szemben mindig volt valami kifogásom. Ez kiforrott, remek darab.
Pont azt ítélem, el, amikor kiadnak valami terméket, aztán toldozgatják, foltozgatják, hátha egyszer normális készülék lesz belőle. Nem vagyok hajlandó a béta-teszter szerepre.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Miért szimpatikusabb, mint a 70mai A500S Pro plus +? [link]
Kapható olcsóbban is, szintén megbízható boltban. [link]
Nézegettem a Viofo-kat, kiváló minőségűek, de nagy batár méretűek és drágák. A legfontosabb szempont a képminőség, abban semennyivel nem jobbak, mint a 70mai-ek.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Gyártanak kifejezetten kamerákba tervezett kártyákat is. Mi a bánatért nem egyértelmű, hogy olyat kell venni és használni?
-
BBéci
legenda
Ilyesmiről szó sem volt, csupán a képminőséget emlegettük. A viszonyítás kedvéért, mert telefonnal készített képeket és videókat mindenki látott, daschcam-eseket sokkal kevesebben.
Valamint azt is írtam, hogy semmi szükség 4K-ra. Olyan felesleges, mint férfiakon a mellbimbó.
Rajtad kívül senkinek nem jutott eszébe, hogy telefont használjon menetrögzítő kameraként.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Akármennyit, ha úgy van beállítva, hogy felülírja a legrégebbit és folyamatos tápellátást kap. Ráadásul semmi szükség 4K-ra.
De kizárólag a képminőségről volt szó, semmi egyébről.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Nem formáltam véleményt a programról, csupán megkérdeztem, hogy mi a tosznak kell térképes videó? Hol van ebben vélemény?
Elfogadom, hogy jó a maga nemében.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
10000 forintos tartó eldeformálódott?
2006-óta ugyanazt a Mitac Mio PDA-t használom navigálásra, az eredeti tartójával és nincs semmi baja.
Ne haragudj, de mi a tosznak kell menetrögzítő kamerához "térképes videó"?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz herdsman12 #26248 üzenetére
Amit linkeltél, abban annyi volt a kérdés, hogy létezik-e? Erre igen volt a válasz.
A következő kérdés: tudnánk-e mondani néhány terméket? Erre is igen volt a korrekt válasz, mivel tudnánk mondani, ha valaki megkérdezne minket. De ez nem történt meg.
Hogyan kell rendesen kérdezni? Elárulom, bár szerintem pontosan tudod.
Melyek az ilyen termékek?Aki nem képes a mondatait nagybetűvel kezdeni, az tőlem kérdezhet bármit, konkrét, érdemi választ biztosan nem fog kapni.
-
BBéci
legenda
Félreérthetően fogalmaztam, leírom másképp.
Annyira erős fénnyel világított a tükör, hogy azt 4-5 méterről is észleltem és megállapítottam, hogy 60-80 centiről retina kiégető.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Múltkor este dugóban araszolt előttem egy olyan belső visszapillantós autó, eszméletlen zavarónak éreztem még 4-5 méterről is a folyamatos fényét.
-
BBéci
legenda
válasz Dr_Senkihazi #26110 üzenetére
Sokkal többen írják, mondják helytelenül, mint ahányan helyesen.
Lásd az aláírásomat, felsoroltam néhány rettenetet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Dr_Senkihazi #26086 üzenetére
Gallyra? Hogyan került oda?
[link]Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz dethroner #26083 üzenetére
Azért nem tartom hasznosnak a parkoló módot, mert 15-20 mp alatt éled fel és kezd kártyára rögzíteni. Addigra régen letiplizett a károkozó.
-
BBéci
legenda
válasz dethroner #26079 üzenetére
Szivargyújtóról és USB-ről táplálva úgy működött, ahogy beállítottam, megvolt a plusz 5 perc. Feltehetően van rá igény különben nem lenne benne a menüjében.
Azért választottam ezt, mert sokszor indítom újra az autót, vagy csak ráadom a gyújtást 5 percen belül, például amikor esőben egyet akarok töröltetni a lapátokkal, vagy le/fel akarom mozgatni valamelyik ablakot.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
A500S fél évig az autó USB aljzatáról kapott áramot, motor leállítása után, a beállításnak megfelelően, 5 percig készítette a felvételeket. Amióta hardwire kitről üzemel, a motor leállításakor kikapcsol. Ez normális?
-
-
BBéci
legenda
válasz WhiteWalker #26025 üzenetére
Állítólag egész jól bírja a napsütést, de azért igyekszem napnak háttal vagy árnyékba parkolni.
-
-
BBéci
legenda
válasz Peter.Kalasz #25917 üzenetére
Lehet másképp nézni?
-
BBéci
legenda
válasz Peter.Kalasz #25909 üzenetére
Az érzékelő lapka 4:3 arányú, tehát igen.
-
BBéci
legenda
válasz Peter.Kalasz #25907 üzenetére
Ha tudnám fejből, akkor már az előbb leïrtam volna. Úgy rémlik, a legmagasabbat választottam.
-
BBéci
legenda
válasz Peter.Kalasz #25905 üzenetére
Sokunknak van, nekem is. Kipróbáltam mindegyiket, amelyik a legjobbnak tűnt, azt állítottam be véglegesnek.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Peathee #25820 üzenetére
Arra a célra, amire gyártották és vásároljuk a kamerákat, nem szükséges a 4K felbontás. Gyakran gyengébb képminőséget adnak, mint a FHD-k. Felragasztjuk, aztán szerencsés esetben elfeledkezünk róla. Ha valamit bizonyítani kell ,arra megfelelnek az egyperces videók, nincs szükség vágásra, szerkesztésre. Sőt, azzal csökkenhet a hitelessége.
-
BBéci
legenda
válasz sambenez #25812 üzenetére
Pontosan ez a helyzet, legutóbbi három rendelésem csak annyiba került, amennyit a megrendeléskor kifizettem. Rémesek ezek a városi legendák.
A kamerák tartozékainak beszerzési lehetőségei teljes mértékben a topik témájához tartoznak.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz dethroner #25804 üzenetére
Nem volt értelmetlen, mert a kamerámat december elején vettem, azóta az autó USB csatlakozójából táplálva használom. Ha ugyanakkor megrendeltem volna Kínából a tökéletesen ugyanolyan bizgentyűt, aminek darabját itthon 1000 forintért vesztegetik, már több hónapja azzal lenne bekötve. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy valamit négyszeres áron vegyek meg, ami nem életbevágóan fontos.
Az sem elhanyagolható szempont, hogy az autóm biztosítéktábláján legalább 10 üres hely van, nincs szükség elosztóra, simán be lehet kötni úgy, ahogy a Xiaomi bolt honlapján lévő videóban látható. [link]
Valamint nem egy darab kellett a fórumtársnak, mivel négyet rendelt.[ Szerkesztve ]
-
-
BBéci
legenda
Ha bizonyítékot akarsz, keresgélj, ne mástól várd, hogy eléd teszi!
Engem például baromira nem izgatnak az ilyesmik, nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek. Ha megtehetem, megveszem azt, amit adott célra ajánlanak, amit arra terveztek, gyártottak. A Kingston és a Samsung megbízható cégek, kizártnak tartom, hogy ilyesmivel trükközzenek. Már a feltételezés is bosszantó, sőt, felháborító.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz racskobalazs #25699 üzenetére
Be? Ez valami új dolog? Eddig csak megrendelési lehetőségekkel találkoztam.
Többen írták és az összefoglalóban is szerepel, hogy (High) Endurance kártyát érdemes venni! Azokat kifejezetten menetrögzítő és biztonsági kamerákhoz tervezték. Spóroltál pár ezer forintot, ha majd szívni fogsz vele, ne gyere panaszkodni!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Bogyó bá' #25680 üzenetére
Legutóbb 2017-ben nézegettem téligumi teszteket, akkor a TS860 volt a legjobb, részben azért vettem olyat. Másrészt a korábbi tapasztalataim miatt.
A Conti holtversenyben a leghalkabb, az számomra nagyon fontos.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Bogyó bá' #25671 üzenetére
Hány tesztet nyert?
Winter Contact-ban még sosem csalódtam, majdnem úgy lehet haladni vele havas úton, mint szárazon. 1984-óta 1,3 millió kilométert vezettem, bőséges tapasztalattal rendelkezem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Dolphine #25654 üzenetére
Ne hagyd magad megkavarni! Ő talán az egyetlen Viofo mániás, nem veszi figyelembe, hogy a 70mai kamerák nem csak utolérték, hanem lehagyták a kedvenceit.
-
-
BBéci
legenda
válasz bald.raven #25601 üzenetére
Olyan esemény bekövetkeztét tartom nagyjából lehetetlennek, amit leírtál.
-
BBéci
legenda
A Dascam Viewer nem hajlandó megnyitni a telefonomról laptopra töltött fájlokat. Szerinte nem kompatibilis az mp4.
Mi a baja?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz bald.raven #25598 üzenetére
Miféle szakszerűtlen bekötésre gondolsz? Aki gányol, az megérdemli, hogy szívjon! Az itt számtalanszor leírt, elmagyarázott, videókkal illusztrált bekötés a lehető legszakszerűbb, abba senki nem köthet bele.
Nem, nem következhet be az általad elképzelt eset.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz bald.raven #25594 üzenetére
Nem minősítettelek, ha nem inged, ne vedd magadra. Te nem fizettél érte, már eleve ettől sem vonatkozik rád, amit írtam.
Az én autómban is van térdlégzsák, újonnan, szalonból vettem, ahogy az előzőt is és nem Zsiguli volt.
Nem a műszerfal alatt kell aljzatot keresni, hanem a biztosítéktáblán, ez alap, többen, többször leírták. Aki nagyon fél attól, hogy megtagadják a garanciális javítást, egy perc alatt eltávolíthatja a kamera bekötését mielőtt elindulna a szervizbe.Ráadásul, elmesélésed alapján, valami nem stimmel, hiába szakszerviz végezte a bekötést, ott sem értenek mindenhez, ezt saját bőrömön többször tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz bald.raven #25591 üzenetére
A kereskedőt az vezérelte, hogy felszámolhasson egy kisebb vagyonnak megfelelő munkadíjat. Aki balek, az elhiszi és fizet.
-
BBéci
legenda
válasz Intruder A 6 #25524 üzenetére
Gondolkoztál már azon, miért fékeznek előtted? Velem 38 év alatt még sosem fordult elő.
-
BBéci
legenda
válasz David_DD #25543 üzenetére
Totál felesleges levenni, felejtsd el!
Az nem igaz, hogy minden vámköteles. Szomszédom, barátaim és én is kaptam úgy csomagot Kínából, hogy semmi pluszt nem kellett fizetni. Legutóbb telefontok érkezett ilyen módon.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz Rogiii #25506 üzenetére
A fórumozás írott és íratlan szabályai között szerepel, amit topikgazda urunk leírt. Kérdés, hozzászólás előtt kötelező az összefoglaló elolvasása és a visszaolvasás. Aki ezt egyértelműen elmulasztotta, az várhat válaszra, míg beleőszül! Nem tegnap kezdtél fórumozni, ezeket igazán tudhatnád!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest