- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Pentax DSLR topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- OLED TV topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz Osynho #62921 üzenetére
A telefon mindig nálam van, és rajta vannak a zenék, mivel flac-ról van szó kell neki a hely, kéne venni még egy 128-as kártyát az megint 13 ezer.... az már luxus, ha egyszer ott van a telefonon.
Miért szívás az AUX? ugyanúgy össze kell dugni mint USB-nél csak nem tölti. -
Cyrin
addikt
Mechanika nélküli autórádiót szeretnénk venni, amivel külső forrásról is szeretnénk zenét lejátszani.
A külső forrás tipikusan egy androidos telefon benne FAT32-re formázott memóriakártyával, a zenék pedig FLAC-ban tárolva rajta.
Mi lenne ennek a legjobb legegyszerűbb legbiztosabb módja?Olvasgattam a Pioneer MVH-190UB használatiját, abban az van benne, hogy támogatja az androidot, de MTP kapocsolaton FLAC nem játszható le. Vagy bluetooth-os jobb lenne? Vagy ne foglalkozzak semmivel, és AUX bemeneten toljam neki telefonos jack-en keresztül? Van még FM transmitter lehetőség, nem tudom mit hagytam ki...
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz Sziszifeca #2012 üzenetére
nem ugyanaz volt, hanem valami 2008-as modell a MM-ban, gagyi rikítópiros gombokkal, amik világítása a kikapcsolás után is megmaradt, használhatatlan tekerővel, nem az én stílusom. A tied nem néz ki olyan rosszul.
-
Cyrin
addikt
Én is a Sony helyett választottam a Kenwood-ot, nekem se jött be a Sony.
-
Cyrin
addikt
válasz Sziszifeca #2000 üzenetére
minden ok vele, sztem nagyon jó. több kenwood-om is volt már, más-más autóban, sose volt gond velük.
egy dolog mindíg zavart viszont, de ez lehet hogy más rádióknál is így van. a nagy tekerőgomb, amivel a hangerőt változtatom, benyomásra hangszíneket stb-t vált, és vezetés közben amikor állítom a hangerőt, ugye mozog az autó, és ahogy fogom a gombot könnyen benyomódik, és így a hangszíneket állítja. ráadásul elvéve a kezem, nem is tér vissza hangerő módba, így végig kell nyomogatni, amíg végigmegy a hangszíneken, és visszatér hangerő módba. a régi kenwoodok jobbak voltak, amin gombokkal lehetett növelni a hangerőt, nem is beszélve arról, hogy mennyivel könnyebb ezt vezetés közben nagy ujjakkal így megtenni, mint az érzékeny tekerentyűt forgatni, amit meg se lehet fogni rendesen. dehát ez mindegyiknél így van, ez most a divat.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Asszociációs játék. :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest