Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lite

őstag

válasz espi38 #78299 üzenetére

Azért van ez a láda életben, mert sokan elsőnek bepróbálkoznak egy ilyennel. Nem tagadom, nekem is volt az első Kenwood. Arra kb. alkalmasak, hogy kis hangszórókkal szerelt autó hangját teljesebbé tegyék, de nagyon színezett és nem túl mélyre menő hang lesz belőle. 1 hétig bírtam, mert érződött, hogy nem az igazi, másrészt 16-os első szett volt, ahhoz már sokat nem tett hozzá. A fizika, az akusztika pedig nem életkor-függő (én is a vastagon középkorúak táborát erősítem), azt becsapni nem lehet. A kis membránfelület, kicsi ház (pláne műanyagból!), egyszerűen nem képes tökéletesen ellátni a feladatát (az erősítőikről, cérnavékony vezetékeikről nem is beszélve. Egy jó cucc nem az utcának zenél, az megint egy másfajta megközelítés. Ami kis Hertz-ládát linkeltél, szintén jó megoldás.
    Azt pedig, hogy gyártják... Nos, ha ránézel a pótkerék 28-as ládákra, mind hajszálpontosan ugyanaz, más "gyártó" nevét írják ár (pl. Hifonics, Musway, stb). Senki nem akarja kihagyni a kínálatából, de megnézném, milyen eladási számokat produkál...
    Sokan veszik, sokan is adják el utána.

Új hozzászólás Aktív témák