- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dseres
tag
válasz stargazer #42415 üzenetére
Látom teljes a tanácstalanság. Hidd el, a fiúk nem akarnak neked rosszat!
Én úgymond még csak most kezdtem el végigjárni a hifis szamárlétrát. Én is 4 csatis erősítőt vettem, 4 ohm-os subot, meg egy időkorrekciót tudó fejet. Hidd el, hogy ez az alap, de már itt is el lehet költeni olyan pénzmennyiséget, hogy csak les az ember. Az első hozzászólás nem véletlenül született. Tapasztalat diktálja.
Első körben cseréld a fejet. Meg fogod tapasztalni, hogy mennyivel szebb lesz a hang.
Második körben, ha összegyűlt jó sok pénz, cseréled az első szettet + ajtószigetelés + kiemelő gyűrű beépítése + kárpitozás + anyámkínja. Meg fogod tapasztalni, hogy még királyabbul szól.
3. kör: megveszed az erősítőt + tápkábel + biztosíték + rca kábelek + szerelés. A kassza szegényebb lett jó sok ezressel. Hangminőségben óriási ugrást fogsz tapasztalni. Az erősítő legyen 4 csatornás, hogy ne bonyolítsa túl az életedet.
4. kör: teljes elszegényedés után még összespórolsz egy kis pénzt a mélynyomóra, ami 4 ohm-os, vagy 2X2 ohmos, lehetőleg zárt láda legyen. Itt nem fogsz jó tanácsot kapni. Elmész egy boltba, kipróbálsz 5-t, aztán vagy veszel egyet vagy nem, majd próbálkozol másik boltban. A mélynyomótól lesz teljes az élmény.0. lépés: Kezdj el tervezgetni, döntsd el, hogy mennyi pénzt akarsz rászánni! A szerelési költségeket megspórolhatod, ha magad intézed, az alkatrészeken is spórolhatsz, ha használtban gondolkodsz. (Azt hozzáteszem, hogy én is újban gondolkodtam, a szereléshez meg tök hülye vagyok, de ennek ára van. Nem kicsi, sok...)
Ha ez meg van, akkor találd ki, hogy milyen fejegységet szeretnél. Az autóhifit nem feltétlenül egyszerre kell kiépíteni, hanem lehet több lépcsőben. Mélynyomón egyelőre ne törd a fejed!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- További aktív témák...
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest