Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #99254784

    törölt tag

    válasz dobobazsy #74750 üzenetére

    Szia!
    A+B módban valóban csak 1 pár RCA-t használ fel bemeneti jelként a manual szerint, úgy nem is lehetett faderelned. Van kimenő jel a fejegység rear RCA kimenetén egyáltalán?Nincs esetleg a rear RCA kimenet letiltva a fejegységen (már ha lehetséges)? Úgy tűnik, mintha nem lenne meg a rear RCA jel az erősítő számára, ha A/B módban nem szólnak csak az első hangszórók.
    Az oválok ordítása lehet akár a hangszórók eltérő érzékenysége miatt is, hacsak a két gain beállítása nem nagyon tért el egymástól.

    Lehet elölről át kellene nézned az egész vezetékelést, ha már mindent kötöttél mindenhová.
    Fejegyég balansz és fader középre állítva, front kimenet RCA az A szekcióra, rear kimenet a B szekcióra kötve (nem felcserélve a jobb és bal oldalakat az erősítőn és a fejegységen sem). Első hangszórók A outputra kötve oldal és polaritás helyesen, hátsók a B outputra szintúgy. Kapcsolók ahogy Lusu írta, mód A/B, preamp-ok L/R, crossoverek lehetnek még off állapotban, hogy ne zavarjon meg, a két gain poti meg nagyjából ugyanarra az értékre állítva. Ha mindez megvan, és minden működik rendesen, akkor így már tudnád a fadert előre-hátra és a két oldalt (jobb-bal) állítgatni úgy ahogy te szeretnéd.
    Ha ezek már megvannak és jól működik, akkor lehet a gaint és crossovereket még babrálni.

Új hozzászólás Aktív témák