Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- Milyen monitort vegyek?
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Morris #50049 üzenetére
Ha elkezdene gyengülni a védelem/hibrofób hatás, akkor pH semleges autósamponnal mehet a rendes kézi mosás, ami követhet a szárazolás BSD-vel egyfajta reload gyanánt ahogy FeRRaR1 írta.
Fél hétkor kipattantam ma reggel, gondoltam irány autót mosni, de már akkor elég erősen sütött a nap. Emiatt elhalasztottam délre. Itt a Savoya mosóban pont olyankor van teljes árnyék az állásokon.
Volt pár dudálás (az évek alatt most először azt hiszem), mert néhányan nem tudták hogy érkezési sorrendben van mosás.Két hónapot állt az autó a műhely udvarán, időszerű volt a kétvödrös mosás. Pont fordítva jártam a BH wax-szal mint tomisanzero a Fussoval - a függőleges paneleket hibátlanul működik, felnikhez hozzá sem kellett nyúlnom, de egy Q2M Tar után a tetőn és a géptetőn teljesen eltűnt. Nincs ezzel gond, amúgy is waxolni akartam a hétvégén, de meglep, mert az előző kezelés simán kibírt egy évet.
Volt ellenben örömtelibb pillanat is. A távolinál pont benne van a vízpermet a szomszédból, azért olyan ködös a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- TCL LCD és LED TV-k
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Egér probléma
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest