Hirdetés
Aktív témák
-
micro
addikt
Az írható és újraírható cd-k között az a különbség, hogy az újraírhatónak kisebb a fényvisszaverő képessége, ezért gyengébb a visszavert lézersugár fényereje. Ha ebből a gyengébb nyalábból el tudja dönteni az audio lejátszó, hogy ''0'' vagy ''1'', akkor lejátsza a lemezt.
Nem éget rá SEMMIT lezárásnál!!!
Szép is lenne, ha íróba mondjuk 20 cd megírása után kéne venni ''ráégető_por_utántöltő_kitet''. :)) -
Marcus
aktív tag
''Az ember azt hinné, hogy aki fanatikus tag (mint mondjuk Marcus...), az csak felszedett már egy kis tudományt ezidő alatt. De nem.''
Köszi!
Én is tudom, hogy ki kellett próbálni!(Sajnos nem játsza le... :O )
Igazából a fő kérdésem az lett volna, hogy ha nem tudja lejátszni, akkor a lezárt cd rw-t le lehet-e törölni.
(Mert én valami olyasmit tudok, hogy a lezáráskor ráéget valami anyagot a cd felületére.) -
OFF
Az ember azt hinné, hogy aki fanatikus tag (mint mondjuk Marcus...), az csak felszedett már egy kis tudományt ezidő alatt. De nem. :(
/OFF
Csatlakozom a korábbi véleményekhez: valószínűleg le fogja tudni játszani az asztali lejátszó (vagy a CD-s magnó), de nem biztos. Próbáld ki a konkrét CD-RW lemezt a konkrét lejátszóval! (Jómagam is CD-RW-n hurcolászok próbálgatni való vágott zenéket, mert meguntam az egy használat után eldobott CD-R-eket.) -
Marcus
aktív tag
Nem tudja lejátszani!
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O -
L3zl13
nagyúr
A régi lejátszók problémásak. Az újak szinte kivétel nélkül olvassák.
-
KovacsUr
addikt
Az első kérdésre a válasz: valószínűleg igen, a másodikra: igen.
Bővebben: előre nem lehetsz biztos benne, hogy az asztali lejátszó olvassa a CD-RW-t, sok tényezőn áll vagy bukik a dolog (lejátszó, lemez minősége, írás minősége/sebessége)... Az egyetlen biztos megoldás, ha kipróbálod. Ezt nyugodtan megteheted, mert az újraírható CD-t bármikor letörölheted utólag, akár lezártad, akár nem. Ha arra gondoltál, hogy a CD-RW-n már fent lévő anyaghoz hozzáírhatsz-e még lezárás után, arra a válasz nem, viszont letörölheted és felírhatod rá újra, ami ott volt, kiegészítve az új tartalommal. -
Marcus
aktív tag
Sziasztok!
A kérdéseim a következőek lennének:
Ha én újraírható cd-re írok zenét, azt olvasni fogja-e az asztali cd lejátszóm (denon)?
Ha lezárom az újraírható cd-t, akkor még lehet írni rá?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest