Hirdetés
- OLED TV topic
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Apple notebookok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
Pár napja áttértem Vista-ra (végleg!). Leszedtem Audigy 2ZS-hez a legújabb drivert (SBAX_PCDRV_LB_2_18_0001EQ), a Daniel_k által "szerkesztett" cuccokat fel sem tettem. Azon csodálkozom, hogy míg XP-n minden másoláskor/kicsomagoláskor recsegett a hangfal, addig Vistán egy árva hangot sem ad ki. Viszont zenehallgatáskor, vagy filmnézés közben van egy folyamat, a DPCs (Deferred Procedure Calls), ami felmegy most már csak 15-20-25%-ra a procihasználat. Egyéb esetben 0-3%-ot eszik. Mielőtt frissítettem volna a sata drivert, akkor idle állapotban evett 10-20%-ot, zenehallgatás/filmnézés közben pedig akár 50%-ot is, így gyakorlatilag kb hazsnálhatatlan volt a gép e tevékenységek mellett, vagyis hazsnálható volt, csak lassabban. Jelentősen lassabban.
Ja és a "What U Hear" nem működik, beállítottam azt alapértelmezett felvevőnek, de mikor fel akarok venni vele, nem tartalmaz hangot... Nincs lenémítva, átböngésztem mindent, működnie kellene.
A hangzással meg vagyok elégedve, kicsit hangosabbnak tűnik minden egyelőre, mint XP-n. Mi nem megy még.. Ja a moddolt Audigy 1 5"25-ös beépíthető keret+távirányító régebben nem ment (akkor is Vista alatt), ezzel még nem próbáltam, de ahhoz lehet felteszem majd a mediasource-t, mert az mindenképpen kell hozzá.mod: vagy lehet megpróbálom inkább eladni az Audigy 1-es keretet, meg a távirányítót..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Vodafone mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- RYZEN 5 4500 (6 mag/12 szál) + MSI PRO A520M-A alaplap + Új 16-32GB DDR4 kit! GAR/SZÁMLA!
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
- Zotac RTX 3060Ti White AMP Edition /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- OWON HDS272S kézi oszcilloszkóp, multiméter és hullámforma generátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest