Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
Pár napja áttértem Vista-ra (végleg!). Leszedtem Audigy 2ZS-hez a legújabb drivert (SBAX_PCDRV_LB_2_18_0001EQ), a Daniel_k által "szerkesztett" cuccokat fel sem tettem. Azon csodálkozom, hogy míg XP-n minden másoláskor/kicsomagoláskor recsegett a hangfal, addig Vistán egy árva hangot sem ad ki. Viszont zenehallgatáskor, vagy filmnézés közben van egy folyamat, a DPCs (Deferred Procedure Calls), ami felmegy most már csak 15-20-25%-ra a procihasználat. Egyéb esetben 0-3%-ot eszik. Mielőtt frissítettem volna a sata drivert, akkor idle állapotban evett 10-20%-ot, zenehallgatás/filmnézés közben pedig akár 50%-ot is, így gyakorlatilag kb hazsnálhatatlan volt a gép e tevékenységek mellett, vagyis hazsnálható volt, csak lassabban. Jelentősen lassabban.
Ja és a "What U Hear" nem működik, beállítottam azt alapértelmezett felvevőnek, de mikor fel akarok venni vele, nem tartalmaz hangot... Nincs lenémítva, átböngésztem mindent, működnie kellene.
A hangzással meg vagyok elégedve, kicsit hangosabbnak tűnik minden egyelőre, mint XP-n. Mi nem megy még.. Ja a moddolt Audigy 1 5"25-ös beépíthető keret+távirányító régebben nem ment (akkor is Vista alatt), ezzel még nem próbáltam, de ahhoz lehet felteszem majd a mediasource-t, mert az mindenképpen kell hozzá.mod: vagy lehet megpróbálom inkább eladni az Audigy 1-es keretet, meg a távirányítót..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Adobe Lightroom topic
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent