- TCL LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz
R̲e̲m̲ #43899 üzenetére
Bocsi, de már túlléptem a szerkesztési időt. Tsiga001 szerintem, tök mind1 hogy milyen márkájú két 3870x2 őt kötsz össze, mivel maga a kártya és az architektúra ugyanaz. Max, ha az amelyiket veszed nem bírja annyira az OC verziók által nyújtott órajelet (ami enél a karinál pár MHZ volt, ha jól tudom) akkor az OC-ból veszel vissza alap órajelekre. Olyan irdatlan nagy különbség nem lesz.
-
s1ru2
aktív tag
válasz
R̲e̲m̲ #43899 üzenetére
Itt a válasz. Kicsit azért néha visszfele is lehetne nézni, hátha felmerült-e már.
Börik39:AZ MSI-k ből sajnos sok eldobja magát, de ez nem minden példányra igaz!
Ha jól tudom van itt olyan aki Quad konfigot használ és semmi baja.
ADAM1337: Érdekes ebbe a hibába, én is most futottam bele 3 napja baráti LAN-on. Egész egyszerűen mióta feltettem a 9.12-t nem tudok régebbit visszarakni, mert eldobja magát hibával vagy azt írja, hogy nincs ATI kártya a gépemben (pedig meg tudom fogni
ergo ott van). 9.12 ben viszont pl GTR: Evolution játszhatatlan. Nem tudom, hogy Atiéknál szúrtak-e el valamit, vagy vmi Win7 update szarkodik. Hű pont kapóra, jött a teszted. Core i7 akkor nem dob olyan sokat a karin sajnos. Inkább a CPU-d kap több pontot és azért éred el a 20k-t. Én E8200-al sztem képes lennék már elérni a 18k-t. A tavalyi 17.777 helyett. Mert nagyon gondolkozom i7ben, így örülök, hogy van aki már meglépte
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest