- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
pete_21 #6620 üzenetére
Én mindig a legfrissebbet rakom föl (mint a vak ló) és neked is csak ezt tudom tanácsolni. Neked ilyen hibák voltak a 10.12-vel?
Hát én ezzel nem értek egyet, mert szerintem egyáltalán nem feltűnő én is csak akkor vettem észre amikor szóltak. Hát igen az meg más kérdés, hogy tényleg illett volna kijavítani, de hát nagy cég fejében mindig csak a nagy bevétel forog őt nem érdekli a felhasználó "hasfájása" elvégre hibajavításokkal nem tudja magát reklámozni/nagyobb profitot generálni (húú nagyon áthatott ez a mai vállgaz előadás szelleme
) és amíg ilyen görény szemléletet követnek ezek a cégek addig nem is remélhetünk ennél jobbat...
(#6622) Bélaaaa:
Hát nem?! Nálam még akkor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged