- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Acer notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
KOKO5
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #3203 üzenetére
Ok!Kösz a választ még várok a vásárlással pár hetet,ha igaz a 40-50k akkor 3850,70 lessz a tuti.
-
KOKO5
csendes tag
Atis vagyok már vagy 5 éve!
-
KOKO5
csendes tag
Hello!!
Vidikártya vásárlás elött állok és némi infó kellene!Elolvastam pár száz hozzászolást de még igy se vagyok képben a dolgokkal mert nem találtam nekem illőt!Tehát:ati 2600xt gddr4-re gondoltam elösszőr.A teszteket amiket találtam a forumokon mindenhol 1280x1024,1600x1200..... stb-ban találtam.Látva az eredményeket .......elgondolkodtató,hogy nem az Atit kellene választanom hanem valami mást.PL:Néztem egy Gainward 8600gts 725/2200-ast ami drágább 10000-rel.Oké.Tesztekben jól szerepeltek ezek a kártyák.....DE!Kérdésem ...ezek emelt orajelű cuccok?Birják a napi használatot?Persze ezt már húzni nem akarom!Van-e olyan teszt ami DX-10-es és 1024x768 ban van AA+AF-el vagy anékűl.Egy ATi 2600xt gddr4 800/2200 és egy ALAP!!! 8600 gts teszt kéne 1024x768-ban mert nekem bőven elég ez a felbontás.A vásárlást kb 40-50k körűl tervezem.....most az ár érték nem számit mert akkor Prót kéne vennem Atiból,inkább az ár/teljesitmény a fontos számomra...Vagy elég lenne egy sima GTS is,hogy játékoknál ne legyen gond?A másik gondom az az ,hogy nemsokára jön a 3850-es kártyák,ezzel az a gondom,hogy ezeknek a kártyáknak már pci-e 2 a csatolojuk.Ez kompatibilis lessz az 1-gyel?Nem tudok erről a témáról semmit!!!!!Menyibe fog kerülni?Mikor lehet megvásárolni?Más:Most raktam össze egy gépet cimborámnak sli vidikártyája van....egy kártya két maggal gigabyte 6600GT x2.Nos itt az a gond ,hogy a crysisben van bal oldalt egy sáv ami függőleges és egy sli felirat van felette,terhelésnél egy zöld csik mozog fel le.....ezt kéne eltüntetnem de sehogy se sikerűl!!Elörre is kössz a válaszokat!Hali!
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Chrome
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- EA Sports WRC '23
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest